Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

coktan hissetmeye basladim mersahim aynen goz seyirmesi gibi oluyo ust ustte 2-3 kere fln yattigimda daha net hissetiyorum arada sirada sen nasilsin batin gecti sanirsam :26:

oyyy maşallhhhhhh

ipek kiscem adacagi yagini pamuga damlatip 7 gün boyunca alttan koycakmisin aam nezaman baslaniyo onu sormadimmiltihap ne söküyomusssss

Son düzenleme:

inşallahh gerek kalmamıştırr ipemmmmmm

örtmenimmm geldimi adet filan nasılsın iyi misin ???
Yok yaw gelmiyo cumaya gelmezse dra gitcem artikin
ben hemencik yazdımm moreeee
Gordum more ama cok hizli sayfa degisiyo aziniza saglik masallah ne cekti bu topik
canım bunu adetin kaçıncı günü başlıcan:26::26:
Selam melegim nasilsin
mersahim sana hosgeldin yazdim ama kacirdin sanirsamm

Gordum loorim kacirirmiyim seni

hosgeldin tatlisimmm

ana su an topikte 21 kisiyiz baska yerler sinek avliyo burasi kisdan gecilmiyoo

tam 21 kısce
melekimmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşş hoşş gelmişşşşşşşşşşşşş

hşbuldum canlarım bu sabah saat 9.30 da elektirikler bi gitti daha şimd igeldi hep aklım sizde kaldı
ilhnnazimla biz cevap verdik yazimizi görebildinmi eceppp

saolll bıtanemmm allah razııı olsunn bu arada avatardasım olmaktan vazmı gectınnn ama bu da yakısmıss kızcemeee

kızlar ben çıkıyorum cici annem aradı dışarı çıkıp dolaşalım dedi hadi size iyi sohbetler canlarım sizi seviyorum öptüm

ohhhhhhhh çık tabi kızçemm gezz dolaşşşşş
sefan olsunnnn

Gordum more ama cok hizli sayfa degisiyo aziniza saglik masallah ne cekti bu topik

Selam melegim nasilsin

bi git baakalim doktora örtmenimmmsende pko varmiydi mersah kiscemm

kesinlikle bende SIDDETLE oneriyorum...

ok canm yapcam merak etme sağolasınn

ipek kiscem adacagi yagini pamuga damlatip 7 gün boyunca alttan koycakmisin aam nezaman baslaniyo onu sormadimmiltihap ne söküyomusssss

hmm sökülmek için mi acaba ? yaa ben de duydum çörekotu yağını da alttan tatbik eden varmış ebe sölemiş ?? ayrıca da burda bi hanım abla var bebişi yok ( çok üzülyrum herşeyi denemiş olmamaış tüpbebek hacıhoca filan ( diyoki yumurta bile koydurmuşlar alttan çiğden yumurta galiba öle bişeyler neblym fazla didiklemedm üzülmesin die

bana hiç ii gelmediiii adaçayı çok güçlü bitkiii bilmiorumm ya iltihap yoksaaa

Masallah
Sifa olsun tatlim
coktan hissetmeye basladim mersahim aynen goz seyirmesi gibi oluyo ust ustte 2-3 kere fln yattigimda daha net hissetiyorum arada sirada sen nasilsin batin gecti sanirsam :26:

Yaw sorma loorim bat batti gelmiyo beyaw. gecen hafta persembe olacaktim bi hafta oluyo

bende cikim yola cikacammmm gezmeye gidiyomda

allaah emanet olun konusun kaynasin sayfaalr dolsunnn

Selam melegim nasilsin

hoşbuldum örtmenim canım benim hala adet olmadınmı aceb bi şeymi var test yaptırdınmı kanda

bende cikim yola cikacammmm gezmeye gidiyomda

allaah emanet olun konusun kaynasin sayfaalr dolsunnn

ii gezmelerrr yasakımmmmmmm

4 güzümleee bekliorumm seniiiii

bende temizliğime devam edeyimmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…