- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.981
ana su an topikte 21 kisiyizbaska yerler sinek avliyo burasi kisdan gecilmiyoo
coktan hissetmeye basladim mersahim aynen goz seyirmesi gibi oluyo ust ustte 2-3 kere fln yattigimda daha net hissetiyorum arada siradasen nasilsin batin gecti sanirsam :26:
hayırlı olsun eviniz canım güle güle oturun inşallah
ne o yaa kaçırdım ben :26::26::26::26:
gebe kalmazsam kesin soğan yapcam merak etmedüzenli yaparım onu mutlaka önemli aç karna lıkır lıkır içcez bakalım canım
gebe kalmazsam kesin soğan yapcam merak etmedüzenli yaparım onu mutlaka önemli aç karna lıkır lıkır içcez bakalım canım
Yok yaw gelmiyoörtmenimmmgeldimi adet filan nasılsın iyi misin ???
Gordum more ama cok hizli sayfa degisiyo aziniza saglik masallah ne cekti bu topikben hemencik yazdımm moreeee
Selam melegim nasilsincanım bunu adetin kaçıncı günü başlıcan:26::26:
mersahim sana hosgeldin yazdim ama kacirdin sanirsamm
ilhnnazimla biz cevap verdik yazimizi görebildinmi eceppp
hosgeldin tatlisimmm
melekimmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşş hoşş gelmişşşşşşşşşşşşş
hşbuldum canlarım bu sabah saat 9.30 da elektirikler bi gitti daha şimd igeldi hep aklım sizde kaldımelekimmmmm
ilhnnazimla biz cevap verdik yazimizi görebildinmi eceppp
kızlar ben çıkıyorum cici annem aradı dışarı çıkıp dolaşalım dedi hadi size iyi sohbetler canlarım sizi seviyorum öptüm
Yok yaw gelmiyocumaya gelmezse dra gitcem artikin
Gordum more ama cok hizli sayfa degisiyo aziniza saglik masallah ne cekti bu topik
Selam melegim nasilsin
Gordum loorim kacirirmiyim seni
Yok yaw gelmiyocumaya gelmezse dra gitcem artikin
Gordum more ama cok hizli sayfa degisiyo aziniza saglik masallah ne cekti bu topik
Selam melegim nasilsin
kesinlikle bende SIDDETLE oneriyorum...
ipek kiscem adacagi yagini pamuga damlatip 7 gün boyunca alttan koycakmisin aam nezaman baslaniyo onu sormadimmiltihap ne söküyomusssss
ipek kiscem adacagi yagini pamuga damlatip 7 gün boyunca alttan koycakmisin aam nezaman baslaniyo onu sormadimmiltihap ne söküyomusssss
Masallahana su an topikte 21 kisiyizbaska yerler sinek avliyo burasi kisdan gecilmiyoo
Sifa olsun tatlimslm kiz naber, mersahim....
bugün iyi bir uyku cektim ama yine kisa geldi, sabah ise kalkmak zorunda kaldim...
Sükür iyim mersahim. ne olsun annemi bekliyorum gelmesini....
Bu arada annem almis civan ve aslan percemini....yani bende baslicam insallah....
coktan hissetmeye basladim mersahim aynen goz seyirmesi gibi oluyo ust ustte 2-3 kere fln yattigimda daha net hissetiyorum arada siradasen nasilsin batin gecti sanirsam :26:
hoşbuldum örtmenim canım benim hala adet olmadınmıYok yaw gelmiyocumaya gelmezse dra gitcem artikin
Selam melegim nasilsin
saolll bıtanemmm allah razııı olsunn bu arada avatardasım olmaktan vazmı gectınnnama bu da yakısmıss kızcemeee
bende cikim yola cikacammmm gezmeye gidiyomda
allaah emanet olun konusun kaynasin sayfaalr dolsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?