- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.121
iyiyim canım ne olsun aynı devam ediyorum. Allaha şükür sağlık sıhat yerinde ama bulantılarım devam ediyor. bebek 2,5 cm olmuş Allah tez vakitte heppinize nasip etsin, nasip ettiği bebekleri de sağlık sıhatle kucağımza almayı nasip etsin inşallah...
sen nasılsın?bir ara sağlık sorunların vardı geçti mi?
hoşbuldum canım nasılsınhoşgeldin caney...
hoşgeldin kuzu
maşallah yavruna canım, ilk bebek kaybından sonra yaptırmıştım hemen hamile kaldım ardına testim hamileyken çıktı öyle bizim meselede işte
bende seni gördüm yabişey istemem artıkın bugün başka
nuarinimmmhoşgeldin caney...
hoşgeldin kuzu
maşallah yavruna canım, ilk bebek kaybından sonra yaptırmıştım hemen hamile kaldım ardına testim hamileyken çıktı öyle bizim meselede işte
morem duydu sesciğini göründü ufuktasenide gördüm sükür bide moremi görseydimm simcik onun burnunda tütüyomdurr
morem duydu sesciğini göründü ufukta
nede güzel binmiş süpürgeciğinegeliyo salına salına
allam yarappim moremde gelmis kalbi temiz bu kisceninnn
meelekim bu morem valla cok temiz kalpli bak lafini ettik hemencik geldiii
kendimdetemizinnn yasakımmm banyo yaptım daa geldimmmm
allahım yarabbim yerim kızkendimdetemizinnn yasakımmm banyo yaptım daa geldimmmm
ülemiiii ne kada güzelllll
allahım yarabbim yerim kızseni banyo yapmış kokuyondur şimdi sen mis gibi gel bi sarılım
moremmmmmmmmmmm
kis yerim seni sen her zaman temizceksin zatennnsey niye banyo yaptinn
yasakım yaw ne tesadüfallahım yarabbim yerim kızseni banyo yapmış kokuyondur şimdi sen mis gibi gel bi sarılım
yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmnerdesinnn ablandamısnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?