Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

git canımm gitt valla araştırıp erken önlem almak iyidir.. benim tekrar edecek olursa bir de eskişehir niyetim var.. inşallah gerek kalmasınnn bir dahaa
Yarin okul var cuma giderim artik canim kafama da takmiyorum ama demekki icten icten mi takiyom anlamadim
gorusuruz mersahimm yorma kendini fazla
Yormadan is olmuyo ki loorim hamis kalsamda kocise yapyirsam isleri
bugünde adet olmazsam yarın bi kan vereyim diyorum testin yanlıs cıkma ihtimali olabilirmi 2 gün önce yaptıgım testin ?
Canim olabiliyomus ama sen biraz daha bekle gelir bu gun bat diyosun. Pazartesi gelmezse yaptir kesin olur.

canim sogan kurunu sabah aksam taze olarak yaptim ac karnina ictim ilik olarak 1 sogani 4 bolum kaynattim sonra da ictim insallah yarari olurrr
#

insallah adetimin yedinci gününden itibaren kac gün boyunca icecem.. Sogani dörde böldün hepsini kaynatiiyorsun yoksa o böldügünden bir tanesinimi

Sogani gunde iki kez yapacaksin ac karna iceceksin yemekten 15 dk once. hergun ayni saatlerde yapmaya calis. taze yapip iceceksin

taze tazeeee.....insallah yaparim calistigim icin biraz zor iste...

Son düzenleme:

7.gun baslayip 15 gun boyunca yapiyosun 4 e boldugun soganlarin hepsini kaynatiyosun

anlamisim.....eve sogan cekecem demek ki :) derler komsular bu soganlari bu kiz hep yiyormu :)

sen kac aydir deneme yapiordun hamile kalmadan önce

hersey bebek icin ben 1 yil denedim bi sorunumuz yoktu sonra yasakhayalim bana sogan kurunu dene dedim ilk kez yapmistim ve bide o dedigim rakiyi yapmistim ve oldu rabbime sukur

kizlar cikiyorum ben gelirim daha sonra basacimm sormak istedigin bisey varsa msj atabilirsinn

canım adetin 3. Günü yaptırdığın testte lh ne çıkmıştı???

canım valla çok net hatırlayamıyorum.. ama sanırım 2 civarında birşeydi fsh 4-5----lh 2-3 aralığında gibi birşey olmalı..çok büyük ihtimalle. doktor oranların iyi demişti... ben daha önce kürtajdan sonra daha doğrusu,, sadece E2 (estradiol) yüksek çıkmıştı doktorda kürtaj üzüntü bu çok normal üzülme demişti... tek gecikmem buydu tatlım... dün yapılan tahlillerde beta hcg 0 ---- fsh 2.9 çıktı............... doktora görünemedim ama normal gibi... yarın sanırım diğer bütün testleri doktorum yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…