- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.081
Ewet canim guzel oluyo
Haydin ben kactim temizlik yapam
bende cikiyorum kizlar kendinize iyi bakim aeolun
Yarin okul var cuma giderim artik canim kafama da takmiyorum ama demekki icten icten mi takiyom anlamadimgit canımm gitt valla araştırıp erken önlem almak iyidir.. benim tekrar edecek olursa bir de eskişehir niyetim var.. inşallah gerek kalmasınnn bir dahaa
Yormadan is olmuyo ki loorim hamis kalsamda kocise yapyirsam islerigorusuruz mersahimm yorma kendini fazla
Canim olabiliyomus ama sen biraz daha bekle gelir bu gun bat diyosun. Pazartesi gelmezse yaptir kesin olur.bugünde adet olmazsam yarın bi kan vereyim diyorum testin yanlıs cıkma ihtimali olabilirmi 2 gün önce yaptıgım testin ?
#canim sogan kurunu sabah aksam taze olarak yaptim ac karnina ictim ilik olarak 1 sogani 4 bolum kaynattim sonra da ictim insallah yarari olurrr
Sogani gunde iki kez yapacaksin ac karna iceceksin yemekten 15 dk once. hergun ayni saatlerde yapmaya calis. taze yapip iceceksin
#
insallah adetimin yedinci gününden itibaren kac gün boyunca icecem.. Sogani dörde böldün hepsini kaynatiiyorsun yoksa o böldügünden bir tanesinimi
taze tazeeee.....insallah yaparim calistigim icin biraz zor iste...
7.gun baslayip 15 gun boyunca yapiyosun 4 e boldugun soganlarin hepsini kaynatiyosun
anlamisim.....eve sogan cekecem demek ki :) derler komsular bu soganlari bu kiz hep yiyormu :)
sen kac aydir deneme yapiordun hamile kalmadan önce
canım adet öncesi için.. Yani ben fsh yee hep adetin 3. Günü baktırdım...
nasıl canım o dediğin rakı dediğin nehersey bebek icinBen 1 yil denedim bi sorunumuz yoktu sonra yasakhayalim bana sogan kurunu dene dedim ilk kez yapmistim ve bide o dedigim rakiyi yapmistim ve oldu rabbime sukur
canım adetin 3. Günü yaptırdığın testte lh ne çıkmıştı???
hersey bebek icinben 1 yil denedim bi sorunumuz yoktu sonra yasakhayalim bana sogan kurunu dene dedim ilk kez yapmistim ve bide o dedigim rakiyi yapmistim ve oldu rabbime sukur
canlar selaaaamm
Merhabaaa herkeseeeee:))
tsk ederim loorimm...raki ile yapmak istemem dogrusu bilmiyorum neden...
slm canim nasilsin
merhabe miamore..nasilsiniz...bebis ve sen???
selam herkese....
iyilik sağlık... nereye gitti bu kızlar kimsecikler yok bizden aşka
selam nasıl gidiyo bakalım hamilelik?
merhaba canım iyiyim şükür öyle böyle gidiyor, senin nasıl bulantıların varmış okuyorum arada denk gelmiyoruz geçmiş olsun dikkat et bari
iyilik sağlık... nereye gitti bu kızlar kimsecikler yok bizden aşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?