- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.561
Bu günlük bu kadar..
Hepinizi öpüyorum, namazımda dualarım sizlerle olacak.
walla canım ilhanazım yokyasakhayal yok basa yok kaamelimi ne zamandır göremiyorum hancek yok zikzak geldi hemen gitti melekim yok örtmenim de gitti zuhalim de keyfsiz braz esraengiz yok buryuk da yoık gerisini saymayım artık kızçeler bugn topiği boşladı o bi belli
ee benm çene de anca buka be tatlım, hem çalışınca bugn işler de hareketlki biraz anca oluyo :26: kızçeler gibim hızlanamadım ki daha tam :99::99::99::99:
yasakhayalim yeri belli
o cok konusuyodu
degmesin
oynama sikidim sikidim oynama sikidim sikidim ah yanar doner aaa acAYIPSIN
yeri belli derken yokluğu belli demek istedin galiba kızçem hem de neka çok belliilhanazımda şimdi olsa geriden geriden gelirdi okuya okuya ama kimsecikler yok kaldık başbaşa
yoklugu evet canim zaten yasakhayalim ilhanazim bide sen varsin burda samimi oldugum cok temiz kalplisiniz
merhaba canım hoşgeldin ben de ne zamandır girmiyordum nete okul yoğun bu dönemde yazılılar. ek dersler bugün hafifledim biraz da bi giriyim dedim var mı değişiklik. yeni hamiş falan
kızlar bir sorum olacak bizim korunmasız ayın 7sindeydi bugün ayın 11 i yumurtlama belirtilerim var tutarmı acaba şimdilik istemiyoruz bebek
bitanem ben pazar günü yada en geç pazartesi okurum...kızçelerimm mersahımaa okuyoruzzz lütfen daha özverili olalımmmm son güne bırakmayalımmm yarın hafta sonuuu listedeki tüm ızçeleri okudum demesini bekliorummmm
sabahtan beri baktımm 12 sayfa okudumm yok okudum dieennn
üzülüorummm valla en fazla yarım saat alıyorrr
yada olmadıı oturunca 2 değil 4 okuyunnn sıradaki arkadaşımız belli zatennn
bitanem ben pazar günü yada en geç pazartesi okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?