- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.541
merhaba canım hoşgeldin ben de ne zamandır girmiyordum nete okul yoğun bu dönemde yazılılar. ek dersler bugün hafifledim biraz da bi giriyim dedim var mı değişiklik. yeni hamiş falanMerhabaaaaaa. Yine mi kimse yokkkk))
Merhabaaaaaa. Yine mi kimse yokkkk))
Allah bidaha yaşatmasın canım... bu sefer inşallah sağlıkla alcan kucağına...
canımmm ben her sabah 11 de yaptımmm hiç bişey yemedim içmedimmmtamam canim haber veririm insallah..bizlerde bekliyoruz iste....kiz babaannem ümreye gittiydi 4 hafta önce, bana yumurta getirmis, onu iciyormusun, cocugu olmayanlar kulaniyormus...bakalim nasil birsey ....
tamam birakmam, ac karnina dediler bana...2 saat önce birsey yemicekmisin. bugün sabah denedim, birsy yoktu...cizgi yukardan baktiyimda tek cizgileri beliydi, yani silik degildi...
bu adetle bir ilgisi varmi, yani adetin gelince yumurtalarin catlamismi oluyor?=??? cünkü bir yerde okudum bazen yumurtaliklarin catlamiyormus adetin geliyormus, ama ne kadar dogru yada yanlis bilemiyorum cnm.
esrarengizim hoşbuldum bende sana sarılim
cnm hamileliğim son buldubu ay boş geçsede bir daha ki aya inşallah yine alıcam mutlu haberi olmadı bu ay sizlerden alırım
cnm bende bi selam vereyim dedim dışarı çıkıcam inşallah bende akşama gelebilirim eşim bugün gece yok
anneciğine çok çok selam söyle ellerinden öp bizim için olurmu
hoş geldin merşahım
Bende iyiyim tatlim eve gelmek uzereyim bu hafta da bitti ohhh
Ama zikzqkim regl gelmedi hala yaw(
benimde gelmedi henüz ptesiye kadar bekleyim diyorum
senin bat ne zamandı mersahım test falan yaptınmı
benim bat belli olmuyo ama genelde geçen ayki tarihden 4 5 gün önce oluyo 10unda oldum geçen ay 8inde test yaptım negatif çıktı 1 haftadır kasıklarıma sancı giriyor heralde adet olcam diyorum gelen giden yok arada gögüslerime bi sızı giriyor acır gibi kaşınır gibi değişik bişeyler oluyor ptesiye kadar gelmezse kan vercem bakalım işte
kızlar ben geldimm.. ultrason muayenimi oldum ve kan verdim tahlil 1-2 saate çıkacak ama doktor tahlil sonuçlarına 4 gibi bakacak bende bugün değil yarın sabah gideceğimi söyledim doktora artık...... benim daha önce hormonlarımda hiç sorun yoktu fsh,lh hep normaldi.. bugünü bilmiyorum ama yumurtalıkların ultrason muayenesinde bu ay yumurtan çatlamamış olabilir bu küçük kistler oluşturmuş polistikover diyemem direkt daha önce böyle birşey yoktu stres vs neden olmuş olabilir hormon sonuçların çıksın dedi... şunu bil kafana takacağın hiç bir durumun yok bunu her kadın yaşıyor hormon sonucunda normal değerler olmasa bile bu ilk kez yaşandığı için teşhis şudur demem sana... kafana takma sakın,,ilaç veririz adetini olursun denemelerine devam edersiin ve hamile kalırsın dedi..geçen ay deneme yapamadığımı martta tam 28. günde adet olduğumu sonra denemelere başladığımı ve ilk kez gceikme yaşadığımı söyledim,,sen hamile kalan birisin o yüzden sıkıntı yapma ilk aydan sakın dedi.. kafan sakin olsun kendin söylüyorsun aynı şeyleri yaşamak yerine beklerim diye ki stres yapmazsan beklemezsin bile dedi.....
durum bu... sanırım bu doktor bana iyi geliyorbi süre bu konudan uzak durma kararımı da sizlere söyleyeyim ayrıca... sanırım sürekli konuşmak da kafama takmama sebep oluyor...yok yere hiç birşey yokken kafamı yoruyorum....gelir giderim mutlaka sık olmasada..............hepinizi öpüyorum
slm kızlar ben de geçen yıl iki tane düşük yaptım kan pıhtılaşması varmış bende şimdi 8 ay geçti ve artık bebek istiyoruz şu an adetim ama inşallah bu ay hamile kalırım :)
bende evdeyım bıraz ev ısı yaptım sımdıde konusmak ıstedım
bende merak ettmişitim kuşumm zamanındaa "benden size zarrar gelmes "die biliorummmm :13::13::13::13:Merhaba nın anlamını bılen var mı arkadaslar ıcınızde ıpekcım sen bılıyormusun
benden size zarar gelmez değilmi anlamı farsca
merhabanın anlanı bı yrde okumustum farscada yanlıs hatırlamıyosam ........benden sana zarar gelmez demekmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?