- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.581
valla canımmm belli olmaz Allahın işi istemiyorsanızz korununn yumurtlama dönemi gebelik için en uygun zaman çünküü :44::44::44::44:
haklısın canm Allah isterse herşey olur hayırlısı artık
cannnnnnnnnımmmmmmmmmmmm
nuarnimm diorummm hevessleee
sonra gitttyonnnnn:18::18::18::18::18::18:
canım sen bizler için uğraşıyosun bunda darılacak bişey yok ama kızlarımız biraz bu konuya önem vermiyolar gibi geliyo banatamam melekimmm kimse alınmasınn artıkk böle yapcamm zorlaaaa okutcammm
pskolojik baskı yapcammm böleee
alınma darılma olmasınnnnn
canımsın merhaba ya tüm gün geldim kimse yoktu bende çıktım öğleden sonrada hastaneye gittim,birde telefondan girince çıkış yapmadığı için burda görünüyorum sanırım sen nasılsın nazlım
anladımmm cankuşumm ozaman aklımda olsunnn
iim bitanemm anneme gitim azcık gesindim ama sizii çok özledim geldimmmm
ne dedi doktor ii haberlerr inşallahhhh
canım sen bizler için uğraşıyosun bunda darılacak bişey yok ama kızlarımız biraz bu konuya önem vermiyolar gibi geliyo bana
ne güzel anneciğin yakın iyi yapmışsın arada iyi oluyor. birde senin sonuçlara ne kadar kaldı
yarın ikili teste gidecem işte bakalım
ohh maşallahhh o kadaa büyüdüüüü meleğimm demekkiiii
20 den sonra arıcamm canımm inş.. kısmetdee ne varsaa artık Rabbim ne verrse kabulummmmyeterki benim için hayırlı olan olsunnn
evet 12+3 günlük şuan işte
dediğin giibi kısmet bitanem birşey çıksada zaten hiç korkma ( Rabbimin izni ile çıkmaz) beni görüyorsun baştan beri nasıl geçtiğini bende gördün hayırlısı buymuş demek ki
merabalar kıslar
öle tabii canımmm hereyinn hayırlsıı allahın izniyee olaki çıksa bilee üüzlmücemmm herşeyin bir çaresi vardırrr
sağlık olsunnn herşeyden evvelll
maşşallhhhh nuarınimmmm 13 hafta yaniiii
gördün müü nasıll cankuşummm cinsiyeti için bişey dedi mii doktorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?