Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarnimm diorummm hevessleee

sonra gitttyonnnnn :18::18::18::18::18::18:

anladımmm cankuşumm ozaman aklımda olsunnn

iim bitanemm anneme gitim azcık gesindim ama sizii çok özledim geldimmmm
ne dedi doktor ii haberlerr inşallahhhh

anladımmm cankuşumm ozaman aklımda olsunnn

iim bitanemm anneme gitim azcık gesindim ama sizii çok özledim geldimmmm
ne dedi doktor ii haberlerr inşallahhhh

ne güzel anneciğin yakın iyi yapmışsın arada iyi oluyor. birde senin sonuçlara ne kadar kaldı
yarın ikili teste gidecem işte bakalım

canım sen bizler için uğraşıyosun bunda darılacak bişey yok ama kızlarımız biraz bu konuya önem vermiyolar gibi geliyo bana

valla melekimmm ben hep idiorummm ya seve seve yapıorummmm iştee sadece dua sahibine çok kalyooo üzülüorumm işte baktımm civciv kizçe vardı hemen okurum dedi di ama canoma okumadıı sanırımmm msj attım cevap yok çıkardımm listeden bakıcamm böle olumayan olusa hiç çıkarıcamm kimse alınmasınnn onlar okumucak sırası gelince okunucakk olmas öle hak geçmesine izin vermem

bi temizleme yapıcam bu listeden sonraa alınamaca olmasınn

ne güzel anneciğin yakın iyi yapmışsın arada iyi oluyor. birde senin sonuçlara ne kadar kaldı
yarın ikili teste gidecem işte bakalım

ohh maşallahhh o kadaa büyüdüüüü meleğimm demekkiiii
20 den sonra arıcamm canımm inş.. kısmetdee ne varsaa artık Rabbim ne verrse kabulummmm yeterki benim için hayırlı olan olsunnn

canomm da yokk nezamandırrr inş.. iyidirrr bu kızçeler nie böle yapyıı yaa biliorki merak etyozzz

ohh maşallahhh o kadaa büyüdüüüü meleğimm demekkiiii
20 den sonra arıcamm canımm inş.. kısmetdee ne varsaa artık Rabbim ne verrse kabulummmm yeterki benim için hayırlı olan olsunnn

evet 12+3 günlük şuan işte

dediğin giibi kısmet bitanem birşey çıksada zaten hiç korkma ( Rabbimin izni ile çıkmaz) beni görüyorsun baştan beri nasıl geçtiğini bende gördün hayırlısı buymuş demek ki

öle tabii canımmm hereyinn hayırlsıı allahın izniyee olaki çıksa bilee üüzlmücemmm herşeyin bir çaresi vardırrr

sağlık olsunnn herşeyden evvelll

maşşallhhhh nuarınimmmm 13 hafta yaniiii

gördün müü nasıll cankuşummm cinsiyeti için bişey dedi mii doktorrr

:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

yok nazlım ya aklıma cinsiyet gelmiyor ki yavrumun kalbinden herşeyi unutuyorum kalbi atıyor mu tek sordugum soru, yarın belki ikilide söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…