Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Birebir test edilip onaylandı aynurummm:)))Rahatca yapabilirsin ama onu yaptıktan hemen sonra ne yapıyorsan onu yap yoksa anlar yku sersemi uğraşırsın ben bi kere şişin tersini kulağına sokarken yakalandım:)))))

yaww hancekimmm ne güzell huylarınnn varr mışşş V şişin orda işi neee

Birebir test edilip onaylandı aynurummm:)))Rahatca yapabilirsin ama onu yaptıktan hemen sonra ne yapıyorsan onu yap yoksa anlar yku sersemi uğraşırsın ben bi kere şişin tersini kulağına sokarken yakalandım:)))))

deniycem yakalansam da sabaha bişey hatırlamaz kesin unutur

hancekimmm duaramıorummmm allh iyiliğini versinn sen uzun yaşa emiii

::60
::60

hancekimmm duaramıorummmm allh iyiliğini versinn sen uzun yaşa emiii
Ayyy anladıktan sonra bende aynı durumdayım boğazıma tuz kaçtı hem öksürüp hem gülüyorum kocacıım uyanacak şimdi benim hanıma ne oluyo diye:))))

Hepimiz çok yaşayalım bebeğim sağlıkla inşallah bebişlerimizle birlikte

valla bi bakammm aynuurummm müsait neree hahaha

valla ben bulurum musait bi yerrrr

Hahahahaaaaaa ay bende diyorum pamığı adamın neresine tıkayacakta susturacak adamı ay ilahi yaaa ben anlamamışım pardon yaaaa

:

yaww hancekimmm ne güzell huylarınnn varr mışşş V şişin orda işi neee

:2:

aman kuşumm şişide deneme

aslında onu da denemek lazım işte Allah ne verdiyse artık şiş olmaz baska sey olurrr

tuzzuu napyonn kuşumm gece gece

Susturucu annem o sen bilmiyorsun :)))Salonda uyuya kaldığı zamanlar yapıyorum onu:)))Ayyy gözlerimden yaşlar geldi hem gülmekten hem öksürmekten:))))))

kociş salonda uyuyu kalınca kuşacına şiş mi sokyonn hancekimmmm

merhabalar herkese iyi geceler beni aranıza alır mısınız hanımlar bilmiyorum ama ??? hamile değilim 2 buçuk yaşında oğlum var izmirdenim herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…