- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.801
Birebir test edilip onaylandı aynurummm:)))Rahatca yapabilirsin ama onu yaptıktan hemen sonra ne yapıyorsan onu yap yoksa anlar yku sersemi uğraşırsın ben bi kere şişin tersini kulağına sokarken yakalandım:)))))
Hahahahaaaaaa ay bende diyorum pamığı adamın neresine tıkayacakta susturacak adamı ay ilahi yaaa ben anlamamışım pardon yaaaa
Birebir test edilip onaylandı aynurummm:)))Rahatca yapabilirsin ama onu yaptıktan hemen sonra ne yapıyorsan onu yap yoksa anlar yku sersemi uğraşırsın ben bi kere şişin tersini kulağına sokarken yakalandım:)))))
hancekimmm duaramıorummmmallh iyiliğini versinn sen uzun yaşa emiii
deniycem yakalansam da sabaha bişey hatırlamaz kesin unutur
::60
::60
Ayyy anladıktan sonra bende aynı durumdayım boğazıma tuz kaçtı hem öksürüp hem gülüyorum kocacıım uyanacak şimdi benim hanıma ne oluyo diye:))))hancekimmm duaramıorummmmallh iyiliğini versinn sen uzun yaşa emiii
valla bi bakammm aynuurummm müsait neree hahaha
Hahahahaaaaaa ay bende diyorum pamığı adamın neresine tıkayacakta susturacak adamı ay ilahi yaaa ben anlamamışım pardon yaaaa
yaww hancekimmm ne güzell huylarınnn varr mışşş V şişin orda işi neee
:2:
aman kuşumm şişide deneme
Ayyy anladıktan sonra bende aynı durumdayım boğazıma tuz kaçtı hem öksürüp hem gülüyorum kocacıım uyanacak şimdi benim hanıma ne oluyo diye:))))
Hepimiz çok yaşayalım bebeğim sağlıkla inşallah bebişlerimizle birlikte
yaww hancekimmm ne güzell huylarınnn varr mışşş V şişin orda işi neee
valla ben bulurum musait bi yerrrr
:
aslında onu da denemek lazım işte Allah ne verdiyse artık şiş olmaz baska sey olurrr
tuzzuu napyonn kuşumm gece gece
tuzzuu napyonn kuşumm gece gece
Susturucu annem o sen bilmiyorsun :)))Salonda uyuya kaldığı zamanlar yapıyorum onu:)))Ayyy gözlerimden yaşlar geldi hem gülmekten hem öksürmekten:))))))
aman kızçemm öle delicii kesici şeylerr sokmaaa ne olu ne olmazz
aman kızçemm öle delicii kesici şeylerr sokmaaa ne olu ne olmazz
kociş salonda uyuyu kalınca kuşacına şiş mi sokyonn hancekimmmm
Canın çekmesin demeyeyim pazardan bişey aldımda onu yiyordum:)))
kesin onu da kocasının ustunde bişiyde kullanıyodur yoksa agzına mı serpiyon horlarkeenn
ben de deniyem
kociş salonda uyuyu kalınca kuşacına şiş mi sokyonn hancekimmmm
errrikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çokk severiinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?