Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum

üüzlme bebeğimm üüzlmee yalnız değilsinnn aynı durmdayızzz seninlee ama böle ağlayıp üzülmek sterse girmek sadece sana zararr herşeyde bi hayır vardır bitanemmm olmuyorsa zamanı vardırr rabbim ne verecekseee hayırlsı ise versnnn

evet canım öle valla 7 ay kalamayan hiç korunmadı mıydı...
ya bilmiorum buarala çok bunaldım

çok güzel bir şey ama çoooook büyük sorumluluk bi tatil yüzü bi gece gezmesi göremedim bennnn :))

olsunnn canımmmm evlat olsunn varsınn gezme geri dorsunnn

çok tatlı oluşunn geleceğ,n fotomodeliii

doğru sozz alkışlarnırrr evettt kızçemmmm

tesekkurler nazımmmm

öperim kızlarr ne demek iyi napayım eşimi bekliyorum iştee sizler nerelerden

buda oğluşummm

Eki Görüntüle 683557

ayy çok tatlı yaaa ben de hep böle bi oluşum olsun istemişimdirrr
bu arada ben malatyadan

tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum

üzülmeyeceksinguçlu olacaksın milletn lafı etkiliyosa hiç dinleme derm benaynı seyleri yasadm biliyrm malsef

aynenn öle kızçemm herkes bir değil kiii sonuçtaa kimileri hemen kalıo kimilerii belkiooo zamanın önemi yok yeterki sağlıklı sıhatli olsunnn

aynenn öle kızçemm herkes bir değil kiii sonuçtaa kimileri hemen kalıo kimilerii belkiooo zamanın önemi yok yeterki sağlıklı sıhatli olsunnn

aynen öyle ben nisanda evlendim kasımdı hamile kaldım ve korunuyordumm o kadar ay birşey olmadı o ay ilaç aldığım halde oldu vardır bi hikmet dedim nitekimde öyle çıktı çok şükür yoksa kaç tane doktor almamız gerekiyor bir sürü ilaç almışsın dedi ama ben kıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…