- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.841
tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum
ooyyy maşallahh ne kada yakışıklıı birr çoocukkkkk
Allah başışlasınnn canımmmmm
evet canım öle valla 7 ay kalamayan hiç korunmadı mıydı...hiçç üzülme canım çevremde o kadar çok şey oldu ki bir arkadaşım 7 ay kalamadı neler denediler yok tam bıraktılar pat die geldi bi arkadşım hele ki 5 sene uğraşmışlarr ama neler neler denenmiş yok o da tam bırakıo kalıo bu işler nasip kader
çok güzel bir şey ama çoooook büyük sorumluluk bi tatil yüzü bi gece gezmesi göremedim bennnn :))
üüzlme bebeğimm üüzlmee yalnız değilsinnn aynı durmdayızzz seninlee ama böle ağlayıp üzülmek sterse girmek sadece sana zararrherşeyde bi hayır vardır bitanemmm olmuyorsa zamanı vardırr rabbim ne verecekseee hayırlsı ise versnnn [/QUOTE
allahım daha fazla aratması canım...sen 10 aydır korunmuyosun hala olmadı sanırım...ah ah neden olmazki anlamıyorum..adetlerşin flalan düzenlimi
Oooowww maşallah annesi nazar değmesin öpün benim yerimede,ben antalyadayım siz nerdesiniz?
doğru sozz alkışlarnırrr evettt kızçemmmm
öperim kızlarr ne demek iyi napayım eşimi bekliyorum iştee sizler nerelerden
buda oğluşummm
Eki Görüntüle 683557
tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum
hiçç üzülme canım çevremde o kadar çok şey oldu ki bir arkadaşım 7 ay kalamadı neler denediler yok tam bıraktılar pat die geldi bi arkadşım hele ki 5 sene uğraşmışlarr ama neler neler denenmiş yok o da tam bırakıo kalıo bu işler nasip kader
amin canımmm nerde varsa inşallah allah olmayanlarada nasip etsin inşallah
olsunnn canımmmmevlat olsunn varsınn gezme geri dorsunnn
çok tatlı oluşunn geleceğ,n fotomodeliii
evet canım öle valla 7 ay kalamayan hiç korunmadı mıydı...
ya bilmiorum buarala çok bunaldım
öperim canımm ben izmirdenn
aynenn öle kızçemm herkes bir değil kiii sonuçtaakimileri hemen kalıo kimilerii belkiooo zamanın önemi yok yeterki sağlıklı sıhatli olsunnn
üüzlme bebeğimm üüzlmee yalnız değilsinnn aynı durmdayızzz seninlee ama böle ağlayıp üzülmek sterse girmek sadece sana zararrherşeyde bi hayır vardır bitanemmm olmuyorsa zamanı vardırr rabbim ne verecekseee hayırlsı ise versnnn [/QUOTE
allahım daha fazla aratması canım...sen 10 aydır korunmuyosun hala olmadı sanırım...ah ah neden olmazki anlamıyorum..adetlerşin flalan düzenlimi
yok kızçemmmm 7. ayımda hemile kaldımm malesef 2. aylıkken kalbi durduu kısmett değilmişşşşrabbim beterinden koorusn tekrar yaşatmasın inş...
bunalma canımm herkes bir olmazz ya hem 7 ay çok az bi süree daha bunalma için daha ççokk varr
teşekkür ederim canım bakalım şimdiden bir sürü ajanstan çağırdılar fotoğraf çekimlerimde koşturuyoruz işte çok seviyor poz versin çekilsin
yok kızçemmmm 7. ayımda hemile kaldımm malesef 2. aylıkken kalbi durduu kısmett değilmişşşşrabbim beterinden koorusn tekrar yaşatmasın inş...
cnm yine kalabilmişsin demekki doğurgansın ....o bile bunu düşündrür insana....ama bende tık yok kesinlikle tutmuyor galibada hiç tutmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?