Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kız cadııı şişin kendini değil arkasını değdirecek sadece bendeki şiş 8 numaraydı bişey yapmaz yani rahat olun:)))

hancekimmm çokk iii numara beaaa

çok güldümm çokkk Allah uzun ömür verisnn sizee çollu çocukluu

merhabalar herkese iyi geceler beni aranıza alır mısınız hanımlar bilmiyorum ama ??? hamile değilim 2 buçuk yaşında oğlum var izmirdenim herkese hayırlı doğumlar diliyorum

hoşş geldinnn canımm almazmııyzzz beaa aşk olsunnnn hele gell heeleee

artık bıktım hamile görmekten yaa kendimi işe yaraamaz hissediyorum bomboş um niye doğdum ki ben

ooyy kızçemm ne öle diosunn beaaa

deme Allahın gücüne giderr

bak bizde hamile değilizz ama hamile grdükçe onlar adına mutlu oluurzz

öenemli olanda buu onlar adına sevinkii sende hamile oldığunda sana sevinecek dua eedecek arakadaşların olsnnn

merhabalar herkese iyi geceler beni aranıza alır mısınız hanımlar bilmiyorum ama ??? hamile değilim 2 buçuk yaşında oğlum var izmirdenim herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Hoşgeldin canımmm buyur tabiki öyle izin isteme bitanemm her geldiğinde buyur gel,hoşgeldin aramıza

merhaba cnm hosgeldin aramızaaoğlunu Allah bagıslasınn...tesekkurler iyi dileklerin için...
biraz tuhaf bi muhabbetin ustune geldn ama kusurumuza bakma artık

artık bıktım hamile görmekten yaa kendimi işe yaraamaz hissediyorum bomboş um niye doğdum ki ben

ya canım nie ole diyosun sana kendini böle hissettiren insanlardan uzak dur sana tek tavsiyem budur..eşinden gayrısını salla gitsinn

doğru sozz alkışlarnırrr evettt kızçemmmm

tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum

Son düzenleme:

tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum

hiçç üzülme canım çevremde o kadar çok şey oldu ki bir arkadaşım 7 ay kalamadı neler denediler yok tam bıraktılar pat die geldi bi arkadşım hele ki 5 sene uğraşmışlarr ama neler neler denenmiş yok o da tam bırakıo kalıo bu işler nasip kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…