- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.821
Kız cadııı şişin kendini değil arkasını değdirecek sadece bendeki şiş 8 numaraydı bişey yapmaz yani rahat olun:)))
ay muhabbete bak gece gece nereye gitti yawwww
ayy catladım gulmekten haa
merhabalar herkese iyi geceler beni aranıza alır mısınız hanımlar bilmiyorum ama ??? hamile değilim 2 buçuk yaşında oğlum var izmirdenim herkese hayırlı doğumlar diliyorum
hancekimmm çokk iii numara beaaa
çok güldümm çokkk Allah uzun ömür verisnn sizee çollu çocukluu
artık bıktım hamile görmekten yaa kendimi işe yaraamaz hissediyorum bomboş um niye doğdum ki ben
hoşş geldinnn canımm almazmııyzzz beaa aşk olsunnnn hele gell heeleee
merhabalar herkese iyi geceler beni aranıza alır mısınız hanımlar bilmiyorum ama ??? hamile değilim 2 buçuk yaşında oğlum var izmirdenim herkese hayırlı doğumlar diliyorum
artık bıktım hamile görmekten yaa kendimi işe yaraamaz hissediyorum bomboş um niye doğdum ki ben
hoşbuldummm geldim ozaman :))
ben hamilesiniz sandım yaa çok çok özürr e baktımda yeni evlisiniz aklınız varsa az daha bekleyin :)))
merhaba cnm hosgeldin aramızaaoğlunu Allah bagıslasınn...tesekkurler iyi dileklerin için...
biraz tuhaf bi muhabbetin ustune geldn ama kusurumuza bakma artık
ya canım nie ole diyosunsana kendini böle hissettiren insanlardan uzak dur sana tek tavsiyem budur.. eşinden gayrısını salla gitsinn
ooyy kızçemm ne öle diosunn beaaa
deme Allahın gücüne giderr
bak bizde hamile değilizz ama hamile grdükçe onlar adına mutlu oluurzz
öenemli olanda buu onlar adına sevinkii sende hamile oldığunda sana sevinecek dua eedecek arakadaşların olsnnn
yokk biitanemm ama olcass çokk inatçı ve kararlııyzzzinşaşllahhhhh
yokk biitanemm ama olcass çokk inatçı ve kararlııyzzzinşaşllahhhhh
öperim kızlarr ne demek iyi napayım eşimi bekliyorum iştee sizler nerelerden
buda oğluşummm
Eki Görüntüle 683557
tatlım ben onlar için seviniyorumda kendim için üzülüyorum
öperim kızlarr ne demek iyi napayım eşimi bekliyorum iştee sizler nerelerden
buda oğluşummm
Eki Görüntüle 683557
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?