- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.341
o9labilirmi meelekim yada sonuc aynida bu doktormu normal gördü ilk gittidimdede sonuclari gösterdigimde bunda ne var normal demisti kadin doktorum yüksek hamile kalamazsin demisti kim doru kafam karistibelki bu hormonlar çabuk:18::18: değişiyodur canım ...
bi doktora daha sor o zaman:26::26:
gittimi misafirciklerin
bence bi doktor daha baksın sonra aradaki :44::44:farkı karşılaştır...o9labilirmi meelekim yada sonuc aynida bu doktormu normal gördü ilk gittidimdede sonuclari gösterdigimde bunda ne var normal demisti kadin doktorum yüksek hamile kalamazsin demisti kim doru kafam karistibedne aklimda kalamsin diye yeni bi doktordan daha randevu alacammmm
gittilerrrbiraz mutfaki toparlayip gidecem yine gezmelereee
bence bi doktor daha baksın sonra aradaki :44::44:farkı karşılaştır...
oohhhh yine gezmeyegidicen heeeeee benim içinde gez benimki daha hala işte geç gelecekmiş bugün...
havalar ısındımı artık sizde
arzum cok iyi vermisinseni bende takip etsem keske bos zamanalarda benimde ihtiyacin var kilo vermeyeee
facedeki gibi dürtme olsada dürtsemşu kızı nörün dedim duymadı
sende allah a emanet olallaah emanet olun kiscelerimben cikiyorummm
arzum bizede gel böyle ihmal etme eskisi gibim gell
melekim burayi ihmal etme aksamalri moremi yalniz birakma agliyo yalniz kalinca hassaas kalpcigi kirilmasinn
morem sana selamim varr
benimdeee
kiscelerim bende bugün sonucumu almak icin endokrinoloji doktorunu aradimm:102::102:sonucumu sordum ne desinler cikan kan sonucuna göre iyi gözüküyo hicbi sorun yokama nasi olur ki bi ay icinde hem prolaktin hem tiroid düsermiki kendindenn inanmadim lütfen cikan sonucu evede gönderirmisiniz dedim tamam dedilerrrrr bi gelsin sonuc baaklim ne yaziyoo bende inanamadigim ve aklimda kalmasin diye bi endokrinolojiye daha gidecem pazartesi randevu alacamm cok iyi bi kadin doktor var cok dolu ama insalalhh randevu alabilirimmm
simcik cikiyom belkim geleme bidaha herifcim gezelim diyotemam dedim bende hoscakalin yarin görüsürüzzzz gece bi bakarim belkim yatmadan önceee
morem kis göremedim seni görüyonmuu
allam yarappim bak moremi andim yine geldi bu kisceenin kalbisi cok temizzzzz
benimdeee
sende allah a emanet olcanım...
iyi gezmeler sanada yarın görüşürüz artıkın....süpürgeneatladın mı kimseler tutamaz seni
sen merak etme burayı moreme sahip çıkarım ben
allam yarappim bak moremi andim yine geldi bu kisceenin kalbisi cok temizzzzz
yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak azcık hayatına düzen gedli nasıl fark ettiiii
daha ii olcak inşallahhhhh
yarın ben yokumm kızçemmm bizde kocişle şehir tut yapcaz akşmada annelrde oluurzz gelemem yaniiii olsunnn çok sevindş bj habereeeAllah şükürr düzelio hormoncularrrr
morem doru olabilirmicankusum senin sayende düzeldi o zaman bak hormoncukalrimi senin beni erkken yatmaya zorlaman melekiminnn sescigi ne hale geldim sükürrrr bende gezecem morem yarin görüsürüz artikin seni düsünüyodumm yalniz kalirsa aksam diyee ama gezecekmisin zatennnn
güzel gözlüm
hoscakaal melekimmkıscelerim şimdilik bende çıkmakzorundayım gelirim yine öptüm
bende çıkıorummm cankuşlarrr
yarın gemeye gitcess yaa saçımı başımı düzelteyimmmm :115::115::115::115::115::115:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?