Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

belki bu hormonlar çabuk:18::18: değişiyodur canım ...
bi doktora daha sor o zaman:26::26:
o9labilirmi meelekim yada sonuc aynida bu doktormu normal gördü ilk gittidimdede sonuclari gösterdigimde bunda ne var normal demisti kadin doktorum yüksek hamile kalamazsin demisti kim doru kafam karistibedne aklimda kalamsin diye yeni bi doktordan daha randevu alacammmm
gittimi misafirciklerin

gittilerrrbiraz mutfaki toparlayip gidecem yine gezmelereee

bence bi doktor daha baksın sonra aradaki :44::44:farkı karşılaştır...
oohhhh yine gezmeye gidicen heeeeee benim içinde gez benimki daha hala işte geç gelecekmiş bugün...
havalar ısındımı artık sizde

allaah emanet olun kiscelerim ben cikiyorummm

arzum bizede gel böyle ihmal etme eskisi gibim gell

melekim burayi ihmal etme aksamalri moremi yalniz birakma agliyo yalniz kalinca hassaas kalpcigi kirilmasinn

morem sana selamim varr

bence bi doktor daha baksın sonra aradaki :44::44:farkı karşılaştır...
oohhhh yine gezmeye gidicen heeeeee benim içinde gez benimki daha hala işte geç gelecekmiş bugün...
havalar ısındımı artık sizde

benimkide iste olurduda bugün izinli evde pazartesiye kadar evdeisindi melekim 16 derece oldu pazar 20 olacak sükür kanim isinmaya basladiii

allaah emanet olun kiscelerim ben cikiyorummm

arzum bizede gel böyle ihmal etme eskisi gibim gell

melekim burayi ihmal etme aksamalri moremi yalniz birakma agliyo yalniz kalinca hassaas kalpcigi kirilmasinn

morem sana selamim varr
sende allah a emanet ol canım...
iyi gezmeler sanada yarın görüşürüz artıkın....süpürgene atladın mı kimseler tutamaz seni

sen merak etme burayı moreme sahip çıkarım ben

allam yarappim bak moremi andim yine geldi bu kisceenin kalbisi cok temizzzzz

yasakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bak azcık hayatına düzen gedli nasıl fark ettiiii

daha ii olcak inşallahhhhh

yarın ben yokumm kızçemmm bizde kocişle şehir tut yapcaz akşmada annelrde oluurzz gelemem yaniiii olsunnn çok sevindş bj habereee Allah şükürr düzelio hormoncularrrr

allam yarappim bak moremi andim yine geldi bu kisceenin kalbisi cok temizzzzz

sizin kalbiniz temiz kızçemmmmm

sen şey yapp rapor yazılı geisin bi dktora daha git ama bence de ii artık sein hormıncularrr dzelio herşey yavaş yavaşşş

morem doru olabilirmi cankusum senin sayende düzeldi o zaman bak hormoncukalrimi senin beni erkken yatmaya zorlaman melekiminnn sescigi ne hale geldim sükürrrrbende gezecem morem yarin görüsürüz artikin seni düsünüyodumm yalniz kalirsa aksam diyee ama gezecekmisin zatennnn

bende çıkıorummm cankuşlarrr

yarın gemeye gitcess yaa saçımı başımı düzelteyimmmm :115::115::115::115::115::115:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…