Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

net demediler ama bi ıhtımal işte, kismet hangsiyse artık 15gün sonrada kan sonuçlarda iyi çıkar inşallah,Rabbim en kisa sürede saglıklı şekilde bu günlerı isteyen dileyen herkese nasip etsin

amminnnnnnnnnnnnnnn canımm amiinnnnnnnnnnnnnn

sen hepp ii düşün tamammııı çok şükürr ii olcakk meleğimzzzz

kızlaaarr nasılsınız...ben bu ay bı tuhaf oldum canlar...18 günün üstüne adet oldum ama adetım cok koyu oldu ve normalde 6-7 gün süren adetım bu ay sadece 4 gün sürdü...doktordan randevu aldım ama doktor hastalanmıs gıdemedım...sızlere danısım dedım

selamm kızçemmm mevsimseldirrr

kızçeelrin çoguda geç adet gördüo bu ay sende demekki test olduuu

kendimi diyete verdm nazım çokta iyi gidiyor 1 haftada 2400 gitti bile kafam daqıldı be gülüm iyiyim böyle
siz nasılsınız arkadaşlardan hamiş olan varmı?

anladımmm arzumm amaa arada gel özlüoruzzz beaaa

edam hayirli haberle gel inslalahh kolay fgelsin kiscem bi yerlesseydinizzz
ben geldim kizlar ne var ne yok anlatin bakalimm
loorim göremedim senii
ne yemek yapicaz yaa :26::26::26: sikildim bu isten
aynisini hergün bende düsünüyorumm

valla kiscem hic bi fikrim yok:26:ama ne bilim daha yerlesme ne olmamistir belkim aklina kötü seyler getirme .

kendimi diyete verdm nazım çokta iyi gidiyor 1 haftada 2400 gitti bile kafam daqıldı be gülüm iyiyim böyle
siz nasılsınız arkadaşlardan hamiş olan varmı?

arzum cok iyi vermisinseni bende takip etsem keske bos zamanalarda benimde ihtiyacin var kilo vermeyeee

merhaba canım 2li teste gittik şükür ense ölçümü iyi çııkti,kan verdim ikilı için olan oda 15güne belli olacak,cinsiyet icinde net olmamakla birlikte erkek gibi 15gün sonra net belli olur artık
masallahhhcok sükür nuarinim insallah hersey hep yolunda gitsin sonuna kadarrr
ben geldimmmmm
ösleyenler varmış duyduquma göree hasret gidermeye geldimm
nasılsınız kısçelerrr varmı yeni hamişlerimiz
ben ösledim benhosgeldin cankusummm
ewet tatlım ama net problemımımz var o caddede alt yapı yokmuss sınir oldummm cokkkk

ee edam napacaz ya:26:gelmiycenmi artikinn

kiscelerim bende bugün sonucumu almak icin endokrinoloji doktorunu aradimm:102::102:sonucumu sordum ne desinler cikan kan sonucuna göre iyi gözüküyo hicbi sorun yokama nasi olur ki bi ay icinde hem prolaktin hem tiroid düsermiki kendindenninanmadim lütfen cikan sonucu evede gönderirmisiniz dedim tamam dedilerrrrrbi gelsin sonuc baaklim ne yaziyoobende inanamadigim ve aklimda kalmasin diye bi endokrinolojiye daha gidecem pazartesi randevu alacamm cok iyi bi kadin doktor var cok dolu ama insalalhh randevu alabilirimmm

simcik cikiyom belkim geleme bidaha herifcim gezelim diyotemam dedim bende hoscakalin yarin görüsürüzzzzgece bi bakarim belkim yatmadan önceee

morem kis göremedim seni görüyonmuu

yasakım nörün

belki bu hormonlar çabuk:18::18: değişiyodur canım ...
bi doktora daha sor o zaman:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…