- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.321
ewet tatlım ama net problemımımz var o caddede alt yapı yokmusssınir oldummm cokkkk
net demediler ama bi ıhtımal işte, kismet hangsiyse artık 15gün sonrada kan sonuçlarda iyi çıkar inşallah,Rabbim en kisa sürede saglıklı şekilde bu günlerı isteyen dileyen herkese nasip etsin
şükürrr kavuştıraaa arzumm beaa nerdesinnnnn
kızlaaarr nasılsınız...ben bu ay bı tuhaf oldum canlar...18 günün üstüne adet oldum ama adetım cok koyu oldu ve normalde 6-7 gün süren adetım bu ay sadece 4 gün sürdü...doktordan randevu aldım ama doktor hastalanmıs gıdemedım...sızlere danısım dedım
kendimi diyete verdm nazım çokta iyi gidiyor 1 haftada 2400 gitti bile kafam daqıldı be gülüm iyiyim böyle
siz nasılsınız arkadaşlardan hamiş olan varmı?
anladımmm arzumm amaa arada gel özlüoruzzz beaaa
selamm kızçemmm mevsimseldirrr
kızçeelrin çoguda geç adet gördüo bu ay sende demekki test olduuu
kısmett kızçemmm artıkk eğerkii v arsaa gebelikk Allahın izniyel bişey olmazz senn sıkntı yapmaaa
edam hayirli haberle gel inslalahhmrb kızlarrrben geldımmm kımsecıklerrr yok benbayadır gıremıyorummm cok acayıp yogunum esyalarıı tasıycaz bı kısmını tasıdıkk cok yogunum cooookkkk merak ettım bı gıreyımm dedımmm hemde duamıda okudummmm yazınn emıı haber edımm dedımm moremmm hadınnn sevıyorum szılrııı kendınıze ıyı bakın batım da yarın bakalım bana dua edın olurmuuu gorusuruzzzzzz
ben geldim kizlar ne var ne yok anlatin bakalimm
ne yemek yapicaz yaa :26::26::26: sikildim bu isten
Kizlar bisey sorcam 2 gun once yataktan kuluncum tutulmus bi sekilde kalktim adeta nefes bile alamiyodum feryat figan acile gittim kas gevsetici ve agri kesici igne verdi Dr hani diyorum calismalar devam ya acaba bebek varsa bisey olurmu gerci bat 26 nisan Dr soylemedim o aciyla unuttum olmazda hani olursa bisey olurmuki yaaaa
kendimi diyete verdm nazım çokta iyi gidiyor 1 haftada 2400 gitti bile kafam daqıldı be gülüm iyiyim böyle
siz nasılsınız arkadaşlardan hamiş olan varmı?
masallahhhmerhaba canım 2li teste gittik şükür ense ölçümü iyi çııkti,kan verdim ikilı için olan oda 15güne belli olacak,cinsiyet icinde net olmamakla birlikte erkek gibi 15gün sonra net belli olur artık
ben ösledim benben geldimmmmm
ösleyenler varmış duyduquma göree hasret gidermeye geldimm
nasılsınız kısçelerrr varmı yeni hamişlerimiz
ewet tatlım ama net problemımımz var o caddede alt yapı yokmusssınir oldummm cokkkk
arzum cok iyi vermisinseni bende takip etsem keske bos zamanalarda benimde ihtiyacin var kilo vermeyeee
facedeki gibi dürtme olsada dürtsemyasakım nörün
facedeki gibi dürtme olsada dürtsemşu kızı nörün dedim duymadı
yasakım nörün
belki bu hormonlar çabuk:18::18: değişiyodur canım ...kiscelerim bende bugün sonucumu almak icin endokrinoloji doktorunu aradimm:102::102:sonucumu sordum ne desinler cikan kan sonucuna göre iyi gözüküyo hicbi sorun yokama nasi olur ki bi ay icinde hem prolaktin hem tiroid düsermiki kendindenn inanmadim lütfen cikan sonucu evede gönderirmisiniz dedim tamam dedilerrrrr bi gelsin sonuc baaklim ne yaziyoo bende inanamadigim ve aklimda kalmasin diye bi endokrinolojiye daha gidecem pazartesi randevu alacamm cok iyi bi kadin doktor var cok dolu ama insalalhh randevu alabilirimmm
simcik cikiyom belkim geleme bidaha herifcim gezelim diyotemam dedim bende hoscakalin yarin görüsürüzzzz gece bi bakarim belkim yatmadan önceee
morem kis göremedim seni görüyonmuu
gittimi misafirciklerinmeelekim sayfa atlayarak biraz gecmise baktim birazda kendi hikayemi yazdim yeni öne gedlimm
canım boş zamanlarında buyur gel katıl aramıza hem kilo verince bebişte kolay oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?