Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

rütbendeki yazin cok hosuma gittii yawrukusummmmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ettimm canIM......çOK Üzülüyorum inan.......Bir de hamile kalış hikayemi duysanız...... Her aklıma gelişte içim cızzz ediyor.......Allahım herkezi sevindirsin...

Teşekkür ettimm canIM......çOK Üzülüyorum inan.......Bir de hamile kalış hikayemi duysanız...... Her aklıma gelişte içim cızzz ediyor.......Allahım herkezi sevindirsin...

anlatırsan dinlerizz rüyammmm :26::26::26::26: hatta dinlemeyi çokk isterimmmm Rabbim şimdi mutlu etmiş daim etsin inşallhh

canlarim ben cikiyorum su isimi hallediyim bi sonra gelirim insallah hancegimle konusamadim o gecmise takildi galiba

anlatırsan dinlerizz rüyammmm :26::26::26::26: hatta dinlemeyi çokk isterimmmm Rabbim şimdi mutlu etmiş daim etsin inşallhh

Ben de çıkıyorum canlar....Anlatırım bir gün hepimiz olunca........
MeleĞİME DE çoookkkk selamlar.........

canlarim ben cikiyorum su isimi hallediyim bi sonra gelirim insallah hancegimle konusamadim o gecmise takildi galiba

koly gelsinn lorimmmmm şimdiden afiyet olsunn sizee karı koca fındıkk bizde konuşamadık hancekimleee işi var çokk kıyamamm

nirdesin yasakımm kahvaltıyamı gttiiin naptınnn

hoscakalinnnnnnn yawrukuslarrrrr

ruyammm bi ara anlat bende istiyommmmm

loorimmm pizza yapcakkkkkkk biz napacaz bu gün ilhannazimmmm yemekk olarakkk

bende birazdan bi duş alim baribi iş yapim diye napim böyle bos bos olmuyoo sende al istersennn ilhananzimm

Son düzenleme:
ana tüm kizceler çil yavrusu gibi dagildilarrr

yaw rüyadamiydim demin nasi kalabalikti topikk her mesaja cevap bile veremezken simdi kimsecikler kalmadii

ana tüm kizceler çil yavrusu gibi dagildilarrr

yaw rüyadamiydim demin nasi kalabalikti topikk her mesaja cevap bile veremezken simdi kimsecikler kalmadii

doğruu dıysınnn yasakımm bendee gideyim bi duş yapemmm sonra çamaşırlamı asamm bulaşıklarımı şimdi çıkardımm sonra görüşürrzz genee :80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::81::81::81::81:

görüşürzzz canımmm öp
meleğini biizm içinnn

Melek gelince selam söyleyin demek istemiştim canIM...... o da çıktı bir daha gelmedi...Kızzz bir tek sen mi kaldın koca topikte.....
Hadi ben de çıkıyorum canIM.....eVİ süpürcem daha.....
Bayyyyyy.............

biri beni mi andı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…