Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyilik caney ben de okumaya çalışyorum bitmiyo. çok geveze bu hatunlar

mersahimm örtmenim can kusumm doru doktorlar bu konuda kalesizz.illade 3 düsük yapmayi bekliyolarrr..

canim benim ben cok sey okudum bu konuda bazi kizlar napsin yalan söylemek zorunda kaliyolarrr..arastirma yada üniversite hastanesine gidip 3 düsügüm var deyip cogu yaptirmis bu testi..cogundada malesef cikmis..simdi ilhannazimda hastaneden randevu aldi saliya gidecek .telde 3 düsügüm var dedi.gidince doktorada öyle diyecekkk.yoksa yapmiyolarr..ilk bebeginin delilini gösterecek diger ikiside erken düsük oldu delili yok diyecek ...istersen sende öyle yapabilirsinn.bak kuzucugunu kocamanken kaybetmisinndiger hamileligini riske atma ederim.en azindan icin rahat eder bence bi baktir..sende hemde yawrunun kalbi durmus bunu genellikle pihtilasma yapiyo..bi baktir icin rahat etsin derimm benn

kizlar az once kan testi sonucumu aldim. 2.39 cikti.. adetime 6 gun var. sizce artami cok halsizim bide goguslerim sisti aciyo daamarlarim gorunuyo. ayaklarimi isitamiyorum bi turlu. ne drsiniz ihtimal varmi bebise )

kizlar az once kan testi sonucumu aldim. 2.39 cikti.. adetime 6 gun var. sizce artami cok halsizim bide goguslerim sisti aciyo daamarlarim gorunuyo. ayaklarimi isitamiyorum bi turlu. ne drsiniz ihtimal varmi bebise )

canim benim bence yok :26:ama tabi bi bekle belki gec döllenmedir :26:

kızlar az önce tüpbebek topiğinde 44 yaşında bi abla pozitif gördü inş sıra bize gelecek........

süpürgeni sevsinler emiii nasida ucuyoohosgeldin minikkusumm

ya bide benim genetik annemden ötürü kolestrol çıktı hamilelikte hemen olmamıştı beklemediğim bi zamanda oldu, ilk iki ay regl günümde kahve leke gelmişti sizde de öle oldu mu :44: ilhanazım kadın doğumdan mı almış randevu

aksam kimseye randevu vermeee

burda ol neler var nelerrr aksam burda 500.sayfamizi kutluycazzzzz

hayalimmmm ben nasıl olayım akşamları giremiyom ki, hem eşim evde bu akşam bir hafta oldu gececi yüzünü görmüyodum, hemde işten çıkcam eve gitcem yemek yapcam
buraya girmem imkansız gibi sizde çok konuşmayın ama yaaa yazık bizide düşünün nasıl okucaz sabah yazılanları

iyilik caney ben de okumaya çalışyorum bitmiyo. çok geveze bu hatunlar

evet canım ya hiç sorma ne çok geveze varmış bizim topikte,bol bol konuşuyolar :)))

kızlar ben soğan kürüne başlıcam bugün, daha önce de yaptım ama ilk gün içmesi biraz sıkıntı yapıyo bana

kızlar az önce tüpbebek topiğinde 44 yaşında bi abla pozitif gördü inş sıra bize gelecek........

ayyy melekimmmm ne güzel bi haberr yaa hayirli olsunnnn.

valla rabbim isteyince ne yas ne baska bisey engel olamiyooo

dariisi basina yawrukusumm insalalhhhhhhhhhhhhhh

başla başla caney beraber içeriz karşılıklı

ayyy melekimmmm ne güzel bi haberr yaa hayirli olsunnnn.

valla rabbim isteyince ne yas ne baska bisey engel olamiyooo

dariisi basina yawrukusumm insalalhhhhhhhhhhhhhh
inş yasakım inş...sıra bize gelsin artık şu günlerde yine sabrım tükenmeye başladı yaaaaaaaaa:18:
:18:

ilhannazimm evet galiba kadin dogumcudan aldi ona söyleyip ordada pihtilasma testini yaptirmaya calisacakk

benim hep kanamali oluyo mersahim zaten hamileliklerim önce kahverengi basliyo sonra bi kanama kaybediyorumm bu pihtilasma yüzünden .ilhannazimdada aynisi olmuss ..

Son düzenleme:

demekk garpuz yemeye gelemiyecenn:26::26::26:senin yerinede ben yiyim o zaman canocanimm keske olsaydin ama saygi duyarim görüsünee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…