- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.341
kızlarrrrrrr nasılsınız ?süpürgeme atladım geldim, biraz geçmişe baktım ama siz gece çok yazıyonuz ya oku oku gözlerim ağrıdı vallah,
okumadan da içim rahat etmiyo, birşeyler kaçırmıyayım diye,
yasakhayalimmm, mersahmmmmm sizler nasılsınız bakimm?
ben iş yerindeyim çok yoğunum ya yazamadan okumaya çalışıyorum sadece sizi :))))))))
aksam yemegi ne yendikten sonra 20.00 gibi herkesler burda olur herhaldee19.00 da olabilir
dr um yasağım siz pıhtılaşmadan konuşmuşsunuz bol bol. bana da araştırma yapmadılar 3 kayıp olursa yaparlarmış ben bi taneye dayanamadımniye böle diyolar. 20 haftalık kalbi durdu önce üni hastanesindeydik sonra özele gittim bişi bakmadılar.
anladım:26:
ruyabuseme de mesaj atıyımda oda gelsin garpuz yemeye
kizlar az once kan testi sonucumu aldim. 2.39 cikti.. adetime 6 gun var. sizce artamicok halsizim bide goguslerim sisti aciyo daamarlarim gorunuyo. ayaklarimi isitamiyorum bi turlu. ne drsiniz ihtimal varmi bebise )
kızlarrrrrrr nasılsınız ?süpürgeme atladım geldim, biraz geçmişe baktım ama siz gece çok yazıyonuz ya oku oku gözlerim ağrıdı vallah,
okumadan da içim rahat etmiyo, birşeyler kaçırmıyayım diye,
yasakhayalimmm, mersahmmmmm sizler nasılsınız bakimm?
ben iş yerindeyim çok yoğunum ya yazamadan okumaya çalışıyorum sadece sizi :))))))))
mersahimm örtmenim can kusumm doru doktorlar bu konuda kalesizz.illade 3 düsük yapmayi bekliyolarrr..
canim benim ben cok sey okudum bu konuda bazi kizlar napsin yalan söylemek zorunda kaliyolarrr..arastirma yada üniversite hastanesine gidip 3 düsügüm var deyip cogu yaptirmis bu testi..cogundada malesef cikmis..simdi ilhannazimda hastaneden randevu aldi saliya gidecek .telde 3 düsügüm var dedi.gidince doktorada öyle diyecekkk.yoksa yapmiyolarr..ilk bebeginin delilini gösterecek diger ikiside erken düsük oldu delili yok diyecek ...istersen sende öyle yapabilirsinn.bak kuzucugunu kocamanken kaybetmisinndiger hamileligini riske atma ederim.en azindan icin rahat eder bence bi baktir..sende hemde yawrunun kalbi durmus bunu genellikle pihtilasma yapiyo.. bi baktir icin rahat etsin derimm benn
aksam kimseye randevu vermeee
burda ol neler var nelerrr aksam burda 500.sayfamizi kutluycazzzzz
iyilik caney ben de okumaya çalışyorum bitmiyo. çok geveze bu hatunlar
anladım:26:
ruyabuseme de mesaj atıyımda oda gelsin garpuz yemeye
kızlar az önce tüpbebek topiğinde 44 yaşında bi abla pozitifgördü inş sıra bize gelecek........
Oyy MELEKK gelmiş........Hoşgeldin melek.....Akşam 500. sayfa Kutlaması var......:124::124::124::124::124::124:
iyilik caney ben de okumaya çalışyorum bitmiyo. çok geveze bu hatunlar
aaaaOyy MELEKK gelmiş........Hoşgeldin melek.....Akşam 500. sayfa Kutlaması var......:124::124::124::124::124::124:
hayalimmmm ben nasıl olayım akşamları giremiyom ki, hem eşimevde bu akşam bir hafta oldu gececi yüzünü görmüyodum, hemde işten çıkcam eve gitcem yemek yapcam
buraya girmem imkansız gibi sizde çok konuşmayın ama yaaa yazık bizide düşünün nasıl okucaz sabah yazılanları
evet canım ya hiç sorma ne çok geveze varmış bizim topikte,bol bol konuşuyolar :)))
kızlar ben soğan kürüne başlıcam bugün, daha önce de yaptım ama ilk gün içmesi biraz sıkıntı yapıyo bana
inş yasakım inş...sıra bize gelsin artık şu günlerde yine sabrım tükenmeye başladı yaaaaaaaaa:18:ayyy melekimmmm ne güzel bi haberr yaa hayirli olsunnnn.
valla rabbim isteyince ne yas ne baska bisey engel olamiyooo
dariisi basina yawrukusumm insalalhhhhhhhhhhhhhh
ya bide benim genetik annemden ötürü kolestrol çıktıhamilelikte hemen olmamıştı beklemediğim bi zamanda oldu, ilk iki ay regl günümde kahve leke gelmişti sizde de öle oldu mu :44: ilhanazım kadın doğumdan mı almış randevu
inş yasakım inş...sıra bize gelsin artık şu günlerde yine sabrım tükenmeye başladı yaaaaaaaaa:18:
:18:
hayalimmmm ben nasıl olayım akşamları giremiyom ki, hem eşimevde bu akşam bir hafta oldu gececi yüzünü görmüyodum, hemde işten çıkcam eve gitcem yemek yapcam
buraya girmem imkansız gibi sizde çok konuşmayın ama yaaa yazık bizide düşünün nasıl okucaz sabah yazılanları
evet canım ya hiç sorma ne çok geveze varmış bizim topikte,bol bol konuşuyolar :)))
kızlar ben soğan kürüne başlıcam bugün, daha önce de yaptım ama ilk gün içmesi biraz sıkıntı yapıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?