Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

fındığımızın şerefne size bi kahve yapemmm bitanelerimmmm

Kızlarr ben de koyim mi bebişin ultrason görüntüsünü.......

Ayıp olur mu size.....:26::26::26::26:

koy rüyammmm güzel oluo insan mücizeleri görüp şüküredersin gelioo Rabbim isteyen herkese versin inş..

yoook balimm aglama yaaa valla bende kotu oluyorumm koymasamiydim bilemedim :26:

yok ben aglamadim sadece saf gibi guldum o kadar

looorimmm öyle deme yaw ilhannazzimm olsun ben olalimm bizimki sizlerin kuzucuklari gördükce sevinc gözyasi olur ancakkk..istiyoruz valla koyunn ben cok mutlu oluyorummm.

ben isterim valla görmeyi ruyammmmmmm..mutlu oluyorum böyle ultrason resmini görüncee
Kızlarr ben de koyim mi bebişin ultrason görüntüsünü.......

Ayıp olur mu size.....:26::26::26::26:

Son düzenleme:
yoook balimm aglama yaaa valla bende kotu oluyorumm koymasamiydim bilemedim :26:

yok ben aglamadim sadece saf gibi guldum o kadar

benimde ilk tepkimm senn gibi olmuştu lorimmm ,
ama kalbini görüncee tuttamıştım kendimiii mutluluktann ağlamıştım uzun uzun

slm balllarımmm ben geldımmm ama cıkıcamm ıslerım varr anneme gıdecem yarın yıgenımın dogum gunusu var ona hedıye alıcammm pasta falan alıcam onaa anlıyacagınız cok yogunum ancak yarın yada yarından sonra gelırım haberınız ola sevıyorumm sızlerı ve ozluycemmm sizler nasılsınız

Kızla işte bu da benim sIPACIk....BURDA 4,5 AYLIKDI SANIRIM..........Bir olsun sizin bebeişler saçını başını yolcak benim kız sizinkilerin........
Yok öyle uzak yollardan geldi , ,, nazlı filen anlamayız biz ANNİŞlerİ......

Eklentiler

• $fotoğraf-0270.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
benimde ilk tepkimm senn gibi olmuştu lorimmm ,
ama kalbini görüncee tuttamıştım kendimiii mutluluktann ağlamıştım uzun uzun

sabret nazim rabbim yasaticak tekrar tekrar insallah dualarim hep sizlerle rabbim sizler gibi cani gonulden dileyen herkese versin insallah

Son düzenleyen: Moderatör:

bende isterimmmm rüyammmmmm

kolay gelsinnn edaammmm iyi eğlenecelerr canımm sana

aayyyyyyy ruyammmmmmmyaw büyük olunca ne güzel öylee..yan gelip yatmis gibi duruyomussss kizce rabbim inslalah bu aylari görmeyi herkese nasip etsinnnnnn

maşşallahhhh ne kadar güzelll yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…