Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw gel tabi beya bende haftasonları ve geceleri pek giremyrum ama artk arada buluşuruz inşallah çalışyruz be karamelim aynı işte işe ev koşturyruz

ippemmmm avatar böle hareketli olsun die kime sölüüduk beaaa :13::13::13::13:

kime dyduk kızçem :26::26::26::26:

yaw gel tabi beya bende haftasonları ve geceleri pek giremyrum ama artk arada buluşuruz inşallah çalışyruz be karamelim aynı işte işe ev koşturyruz

inşallah o koşturmana bebişinde yakında eşlik eder kuzum
ben bu ay burdan bebiş haberi bekliyorum demedi demeyin emi
oynucaz yakında inşallahhhhh

ee senin avatatın niee haraketlii olyo ben koyoom olmuooo :26::26::26::26:

yoksa benii sevmioar mııı

iyi etmişin ipeğim bak gelmesen görüşemicektik
hayırlı bol bebişli geceleriniz olsunnnnn

amiinnnn

inşallah o koşturmana bebişinde yakında eşlik eder kuzum
ben bu ay burdan bebiş haberi bekliyorum demedi demeyin emi
oynucaz yakında inşallahhhhh

inşallah kızçem yaa çok özledm artk bebişimi ben ya inşallah gelir kısa zamanda kızçem bilmem artk bat 26-28 nisan gibi bekliyrum belki erken belki geç de olabilir gibi .. inşallah sizi oynatabilirim yoksa ben kafayı oynatmıyım da

ii gecelerrr karamelimmm ipemmmmmmmmmmmm

yarın akşam geç gelmessek görüşürzzz

Allah rahatlık versnnn

ee senin avatatın niee haraketlii olyo ben koyoom olmuooo :26::26::26::26:

yoksa benii sevmioar mııı

yaww kızçem avatar 100x100 pixel ölçüden byükse hareketli olmuyo .. senin avatarını bilgisayarında kaydettiğin biyer var mı? işte netten avatar boyutlandırma yaz .. sonra bi site çıkıyo ona giriyosun .. bilgisayarından avatarının dosyasını seçysun .. sonra da orta ölçeklendir filan var orda 100 x100 yazysun .. buna göre ayarlanan avatarı tekrar bilgisayarına kaydet .. sonra da onu kk profiline kaydet tamammı ???

inşallah biz oynarız senin kafa bize lazım dursun durduğu yerde bu ay olmadı 2014 bebişi olur artık bak benimkide öle olucak 2013 bebişleri için son zamanlar artık ben bu ay malum pas geçiyorum
bidahaki aya kadar ablalarımızı abilerimizi bekliyoruz elinizi çabuk tutun

ii gecelerrr karamelimmm ipemmmmmmmmmmmm

yarın akşam geç gelmessek görüşürzzz

Allah rahatlık versnnn

tamam kızçem şimdi sana avatarı anlattıydım ama ne de olsa okursun sen öptüm iyi geceler..

ben de kaçıyrum karamelim uykum geldi öptm seni de gel arada özletme bu kadar kendini yaa

kızlar hepinize günaydın,

çok çokkkkkk özledim sizleri...

kızlar ne olur kusuruma bakmayın, haber veremedim bile size geçen hafta hastaydım, rapor aldım 29 undan itibararen 5 gün evde yattım, sonra 4 nisanda işe gittim ama işten çıkartıldım rapor aldığım için, bende o günden itibaren evdeyim yatıp dinleniyorum

aklım hep sizde duaları takip edemedim diye çok üzüldüm hakkınızı helal edin okuyamadıklarım için,
bu arada benim dularımı da okumuşsunuz hakkınızı tek tek helal edin ne olur, rabbim sırayla hepinizi benim gibi sevindirir inşallah,
meleklerinize en yakın zamanda kavuşursunuz.
evde net yoktu tellerde problem varmış akşam eşime zorla yaptırdım, artık burdayım tekrar inşallah :)))))

bende güzel haberler var çok şükür miniğimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri
, ne gelişmeler var topikte merak içindeyim :))))

hoşgeldin canım...
geçmiş olsun ilhannazım seni çook merak etti...gelmeyince.....

canom kiscem com merak ettik yaw neyseki sükürler olsun bebisin ve sen iyisinnnana delimi bunlar hememn 5 gün icinde istenmi cikardilar seni bebisin saglikli sen sagliklisinya caniniz saolsun canocanimm.artikin bizlesin

ay hilbar kiscem hayirli olsun masalalhh hemen yine gelmis yawrunnhilbar kiscem klomen kullanacam diyodun onla mi hamile kaldin yosam onsuzmu hamile kaldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…