- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.481
canım şaşırdınn demi bende şaşkınımşöle bi bakem dedm herkese iyigeceler deym dedim
sanma sanmaaa
ipeğim
nasılsın bitanesi
gelmedin değil be tatlım gelemedim anca vakit buldum sağolsunlar bu ara gelen giden çok bide eşim akşamları evdeydi
ama 3 gün rahatım yani sanırsam inşallah :44::44::44::44::44:
eşim 3 gece yok kaçar kaçar gelirim
ippemmmm avatar böle hareketli olsun die kime sölüüduk beaaa :13::13::13::13:
canım şaşırdınn demi bende şaşkınımşöle bi bakem dedm herkese iyigeceler deym dedim
şaşırmadım desem yalan oluuu ipemmmm
ama iiki geldnnnn kızçemmm
yaw gel tabi beyabende haftasonları ve geceleri pek giremyrum ama artk arada buluşuruz inşallah çalışyruz be karamelim aynı işte işe ev koşturyruz
kime dyduk kızçem :26::26::26::26:
yaw gel tabi beyabende haftasonları ve geceleri pek giremyrum ama artk arada buluşuruz inşallah çalışyruz be karamelim aynı işte işe ev koşturyruz
kime dyduk kızçem :26::26::26::26:
iyi etmişin ipeğim bak gelmesen görüşemicektik
hayırlı bol bebişli geceleriniz olsunnnnn
inşallah o koşturmana bebişinde yakında eşlik eder kuzum
ben bu ay burdan bebiş haberi bekliyorum demedi demeyin emi
oynucaz yakında inşallahhhhh
ee senin avatatın niee haraketlii olyo ben koyoom olmuooo:26::26::26::26:
yoksa benii sevmioar mııı
amiinnnn
inşallah kızçem yaa çok özledm artk bebişimi ben ya inşallah gelir kısa zamanda kızçembilmem artk bat 26-28 nisan gibi bekliyrum belki erken belki geç de olabilir gibi .. inşallah sizi oynatabilirim yoksa ben kafayı oynatmıyım da
ii gecelerrr karamelimmm ipemmmmmmmmmmmm
yarın akşam geç gelmessek görüşürzzz
Allah rahatlık versnnn
ii gecelerrr karamelimmm ipemmmmmmmmmmmm
yarın akşam geç gelmessek görüşürzzz
Allah rahatlık versnnn
tamam kızçem şimdi sana avatarı anlattıydım ama ne de olsa okursun sen öptüm iyi geceler..
ben de kaçıyrum karamelim uykum geldiöptm seni de gel arada özletme bu kadar kendini yaa
hoşgeldin canım...kızlar hepinize günaydın,
çok çokkkkkk özledim sizleri...
kızlar ne olur kusuruma bakmayın, haber veremedim bile size geçen hafta hastaydım, rapor aldım 29 undan itibararen 5 gün evde yattım, sonra 4 nisanda işe gittim ama işten çıkartıldım rapor aldığım için, bende o günden itibaren evdeyim yatıp dinleniyorum
aklım hep sizde duaları takip edemedim diye çok üzüldüm hakkınızı helal edin okuyamadıklarım için,
bu arada benim dularımı da okumuşsunuz hakkınızı tek tek helal edin ne olur, rabbim sırayla hepinizi benim gibi sevindirir inşallah,
meleklerinize en yakın zamanda kavuşursunuz.
evde net yoktu tellerde problem varmış akşam eşime zorla yaptırdım, artık burdayım tekrar inşallah :)))))
bende güzel haberler var çok şükür miniğimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri
, ne gelişmeler var topikte merak içindeyim :))))
hoşgeldin canım...
geçmiş olsun ilhannazım seni çook merak etti...gelmeyince.....
hoşbuldum meleğimm çok sağol,
evet nazımm çok merak etmiş özelede mesaj atmış sağolsun,
bugün bol bol görüşücez inşallah :))))
kızlar hepinize günaydın,
çok çokkkkkk özledim sizleri...
kızlar ne olur kusuruma bakmayın, haber veremedim bile size geçen hafta hastaydım, rapor aldım 29 undan itibararen 5 gün evde yattım, sonra 4 nisanda işe gittim ama işten çıkartıldım rapor aldığım için, bende o günden itibaren evdeyim yatıp dinleniyorum
aklım hep sizde duaları takip edemedim diye çok üzüldüm hakkınızı helal edin okuyamadıklarım için,
bu arada benim dularımı da okumuşsunuz hakkınızı tek tek helal edin ne olur, rabbim sırayla hepinizi benim gibi sevindirir inşallah,
meleklerinize en yakın zamanda kavuşursunuz.
evde net yoktu tellerde problem varmış akşam eşime zorla yaptırdım, artık burdayım tekrar inşallah :)))))
bende güzel haberler var çok şükür miniğimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri
, ne gelişmeler var topikte merak içindeyim :))))
:) merhaba...
yasakhayal ben geldım
ama ıkı kişi geldim ... hatırlarsan yeni bi düşük yaşamısdım üzerine adet olmayı beklıyodum sabırsızlıkla, ve oldum allaha cok sukur ama ıkıncı adetımı olmadımcunkı HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?