- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.501
amiiiiiiiinn işallah allah tum şsteyen herkese tez zamnda nasip etsingözün aydınnnn kızçemmmm Allah yardımcın olsunn inşş.... sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsinnn sanaa
inşallah bende 3. olmammmm
3 bucuk aylık sın gostermıyomu zıpır kendını bak sen keretaya annecini meraklandırıyomuymus hayırlısı olsun işallah bende ruyamda kız bebek gordum yuzu cok guzeldı masallah ve konusuyodu dogdugu ılk gunden hayırdır ısallahana kimse yok
olsun ben yinede ruyami anlatiyim bebegimi gordum cook sevimliydi ayni babasina benziyodu ama erkekmi kizmi onu anlayamadim o bize supriz olucak sanirsam ben zaten babaya benziyecegini hissediyodum en basindan beri neyse gelelim ruyaya kucagimdaydi minigim kucuk yesil gozleri vardi kafasinda beresi vardi guluyodu kafayi tutamiyodu azer bulbul gibi sallaniyodu ayaklarinda nike ayakkabilari vardi cook tatliydi :)))
heee gittim doktora iğneye gerek yok yumurtların gelısmemıs dedı goderdı benı bıraz dınlen bu ay olmaz dedı bende bırakdım doktoru bosver dedım olursa olur kendımı yıpratmanın manası yok...bu gecdıgımız mart ayında ben düşüğün etkısıyle iyice pskolojıkmen yorulmusdum ve dogum gunumdu eşimde bana surprizler hazırlamıs hepp daha sonra tatıle falan cıkdık raftig yaptık ıkıncı adetımı beklıyorum ama unıtsızım okadarkı beklemıyorum dedımkı heralde yıne gecıkıcek dusukden dolayı duzene gırmedı daha megersem bebişim benımleymısay hilbar kiscem hayirli olsunmasalalhh hemen yine gelmis yawrunn hilbar kiscem klomen kullanacam diyodun onla mi hamile kaldin yosam onsuzmu hamile kaldinn
amiiiiiiiinn işallah allah tum şsteyen herkese tez zamnda nasip etsin
3 bucuk aylık sın gostermıyomu zıpır kendını bak sen keretaya annecini meraklandırıyomuymus hayırlısı olsun işallah bende ruyamda kız bebek gordum yuzu cok guzeldı masallah ve konusuyodu dogdugu ılk gunden hayırdır ısallah
heee gittim doktora iğneye gerek yok yumurtların gelısmemıs dedı goderdı benı bıraz dınlen bu ay olmaz dedı bende bırakdım doktoru bosver dedım olursa olur kendımı yıpratmanın manası yok...bu gecdıgımız mart ayında ben düşüğün etkısıyle iyice pskolojıkmen yorulmusdum ve dogum gunumdu eşimde bana surprizler hazırlamıs hepp daha sonra tatıle falan cıkdık raftig yaptık ıkıncı adetımı beklıyorum ama unıtsızım okadarkı beklemıyorum dedımkı heralde yıne gecıkıcek dusukden dolayı duzene gırmedı daha megersem bebişim benımleymıs
canom kiscem com merak ettik yaw neyseki sükürler olsun bebisin ve sen iyisinnnana delimi bunlar hememn 5 gün icinde istenmi cikardilar seni bebisin saglikli sen sagliklisinya caniniz saolsun canocanimm. artikin bizlesin
ana kimse yok
olsun ben yinede ruyami anlatiyim bebegimi gordum cook sevimliydi ayni babasina benziyodu ama erkekmi kizmi onu anlayamadim o bize supriz olucak sanirsam ben zaten babaya benziyecegini hissediyodum en basindan beri neyse gelelim ruyaya kucagimdaydi minigim kucuk yesil gozleri vardi kafasinda beresi vardi guluyodu kafayi tutamiyodu azer bulbul gibi sallaniyodu ayaklarinda nike ayakkabilari vardi cook tatliydi :)))
ayyy aminn işallah allah banada gostersın o gunlerııı cok korkuyorum ben :18: ilki düşüke sonuclandıgı ıcın okadar endıselıyımkıı her an bısey olcak dıye odum patlıyo allahım daha kalp atıslarını bıle duymadım 19unda randevum var dua edin nolurr...merhaba hilbarcim hayirli olsun bebisindoktor soylemedi en son gittigimizde erken dedi bu sefer gittigimizde dermi bilmiyorum tabiki merak ediyoruz ona gore alalim biseyler diyoruz annemler fln herkes bu haberi bekliyo cunku hayirlisi olsun hakkimizda insallah
evet canım deli olmalasalar çıkarmazlardı, ne yapalım kısmet böyleymiş ilk gün çok üzüldüm, çok ağladım ama sonra eşim sağolsun çok destek oldu,
nasıl olsa çıkıcaktın böylesi daha iyi oldu dedi sürekli, çok şükür şuan çok iyiyiz bol bol uyuyup dinleniyoruz bebişimle,
evet canım artık beraberiz inşallah
yasakımm canım sana özelden de yazdım ama mesaj kutun dolu gitmedi mesajım
oyy maşallah size,annesi artık bebişini görmeye başlamış, ne güzel
benimde eşim görmüş dün akşam bebeğimizi rüyasında
aynı senin gibi canım cinsiyeti belli değildi ama deyip duruyo :))
ayyy aminn işallah allah banada gostersın o gunlerııı cok korkuyorum ben :18: ilki düşüke sonuclandıgı ıcın okadar endıselıyımkıı her an bısey olcak dıye odum patlıyo allahım daha kalp atıslarını bıle duymadım 19unda randevum var dua edin nolurr...
işallah sen hissetmeye basladınmı şimdiden ?:26:
amin cümlemize işallahevet canim baya onceden hissetmeye basladim tabi arada hissediyorum minigi boyle goz seyirmesi gibi ust uste oluyo garip bi hisinsallah sende yasicaksin o gunleri canimm Allah uzun omurlu saglikli hayirli evlat eylesin
ana kimse yok
Masallah loorime insallah kucaginada alirsinteyzesi yer o yesil gozleri.. insallah ole olur yaa cok tatli olur
hosgedlin mersahim bende tek kaldim saniyoduminsallah teyzesi babasinin gozleri oyle ona ceksin
sen nasilsin geldimi kirmizilar ne oldu :26:
Loorim sasilacak bi durumdayim yaaagelen giden yok sabah dra gittim hic bisi yok deddi iyi ve kotu yok bisi ama regl niye gelmiyo (
Kan aldi simdi sonuc alamya gidiyorum allak bullak oldum regl yoksa kist vardir diye dusunuyodum yokmus sukur ama niye gelmedi ki
İlk cocuk babaya benzeyebilir benceikinizinde en iyi yonlerinizi alsin insallah guzel bi bebisimiz olsun
mersahim ya insallah kist mist yoktur yaa guzel haberlerle geliceksin sikma sen canini dualarin seninlehaber ver olurmu
insallah canimm darisi hepinizin basina
Amin canim sen zaten bize bol bol dua er tatlim
Ultrasonla alttan bakti kist fln yok dedi kan sonucu alicam iste simdi gidiyorum.
Yaw yapmamaya calisiyorum ama icten icten oluyo galiba akisina burakmam lazim artik bu isleriediyorum tatlim etmem mi o zaman stresten fln da gelmemis olabilir mersahim
Sen nasilsin loorim findigin nasil kac haftaliksin telden goremiyom da
Yaw yapmamaya calisiyorum ama icten icten oluyo galiba akisina burakmam lazim artik bu isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?