- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.521
teyzesi 14 haftalik olduk buyuyoruzz
mersahimm kesinlikle stres fln yapma benimde bi kere 13 gun gecikmisti cok stres yapiyodum akisina birak kesinlikle
selam kızlar hala adet olmadım 1 haftadır arada gelip giden sancılar ve arada gögüslerime giren sızılar harici hiç bir belirti yok
Selam canim aynen bende ama hic bisi yok
havalardanmı dersin mersahım mevsim geçişinden yani:26:
Amin canim sen zaten bize bol bol dua er tatlim
Ultrasonla alttan bakti kist fln yok dedi kan sonucu alicam iste simdi gidiyorum.
meraba merşah
geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur
kan tahlili sonuçların çıktımı ????
Test sonucu negatif
Baska dr vardi eski tahlilleri gosterdim istersen tedavi baslana bilir dedi klomen fln. sabah ki dr bi yil bekle demisti... napsam
Test sonucu negatif
Baska dr vardi eski tahlilleri gosterdim istersen tedavi baslana bilir dedi klomen fln. sabah ki dr bi yil bekle demisti... napsam
Dr da ole dedi stres yolculuk yaptin mi dedi.
aman iyi bi şey çıkmasında
canım eğer bi çocuğun varda ikinciyi düşünüyosn bekle
ha yok henüz bebiş yoksa hemen başla derim tedaviye
Evlendim korundum sonra ara ara korunup birakiyodum. olmuyo diye dusunuyodum ki hamile kalmisim. sonra agustosta kalbi durdu 20. Haftada. sonra uc ay korundum sonra deniyorum olmuyo :+ne kadardır deniyorsun mersahım sen
Yok tatlim gecensene hamile kaldim kendiliginden kalbi durdu. Bes aydir da deniyorum olmuyo. lh yuksekmis yumurta olmazmis ole dedi. kurlerle duzeltebilirmiyim acaba tedaviye mi baslasam
Yok tatlim lh yuksek fsh iyiymis. lh fsh dan dusuk olmaliymis benim yuksekmis .üzüldüm canım yaa allahım bidaha yaşatmasın
fsh mi dedin anlamadım
Yok tatlim lh yuksek fsh iyiymis. lh fsh dan dusuk olmaliymis benim yuksekmis .
Eski sonuclar bunlar regl ol gel bidaha bakalim dedi.
yeni bişey daha öğrendim sayende yeni duydum valla
regl olunca gel dediğine göre buda en doğru sonucu adetliyken gösteriyo heralde bütün hormon testlerinde olduğu gibi
diğer tesler normalse buda bi iki ilaçla düzelir inşallah ama bence tedaviye başla canım ya bu arad kaç yaşındasın ?????
İnsallah duzelir canim. 25 yasindayim. sen hamile misin telden goremiyom da
yok canım be nerdeeee 4 yıldırda ben deniyom bu ayın sonunda tüp bebek tedavisine başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?