Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam kızlar hala adet olmadım 1 haftadır arada gelip giden sancılar ve arada gögüslerime giren sızılar harici hiç bir belirti yok

Test sonucu negatif
Baska dr vardi eski tahlilleri gosterdim istersen tedavi baslana bilir dedi klomen fln. sabah ki dr bi yil bekle demisti... napsam

Test sonucu negatif
Baska dr vardi eski tahlilleri gosterdim istersen tedavi baslana bilir dedi klomen fln. sabah ki dr bi yil bekle demisti... napsam

inşallah bidahaki aya müjdeyi verirsin canım
aman kötü iyi bi şey çıkmasında
canım eğer bi çocuğun varda ikinciyi düşünüyosn bekle

ha yok henüz bebiş yoksa hemen başla derim tedaviye

Son düzenleme:
aman iyi bi şey çıkmasında
canım eğer bi çocuğun varda ikinciyi düşünüyosn bekle

ha yok henüz bebiş yoksa hemen başla derim tedaviye

Yok tatlim gecensene hamile kaldim kendiliginden kalbi durdu. Bes aydir da deniyorum olmuyo. lh yuksekmis yumurta olmazmis ole dedi. kurlerle duzeltebilirmiyim acaba tedaviye mi baslasam

Yok tatlim gecensene hamile kaldim kendiliginden kalbi durdu. Bes aydir da deniyorum olmuyo. lh yuksekmis yumurta olmazmis ole dedi. kurlerle duzeltebilirmiyim acaba tedaviye mi baslasam

üzüldüm canım yaa allahım bidaha yaşatmasın

fsh mi dedin anlamadım

Yok tatlim lh yuksek fsh iyiymis. lh fsh dan dusuk olmaliymis benim yuksekmis .
Eski sonuclar bunlar regl ol gel bidaha bakalim dedi.

yeni bişey daha öğrendim sayende yeni duydum valla

regl olunca gel dediğine göre buda en doğru sonucu adetliyken gösteriyo heralde bütün hormon testlerinde olduğu gibi

diğer tesler normalse buda bi iki ilaçla düzelir inşallah ama bence tedaviye başla canım ya bu arad kaç yaşındasın ?????

İnsallah duzelir canim. 25 yasindayim. sen hamile misin telden goremiyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…