- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.381
sen hoşgeldin tatlım topıkcgmze
melekimmm ruyamda sevdi bizi gelir artikin buraya
yaw kizlar biseyler yazinda aksama isimiz kolay olsunnnyosam bu gün 500 yapamayabirizzz
Melek gelince selam söyleyin demek istemiştim canIM......o da çıktı bir daha gelmedi...Kızzz bir tek sen mi kaldın koca topikte.....
Hadi ben de çıkıyorum canIM.....eVİ süpürcem daha.....
Bayyyyyy.............
ben yaptim dusumusaclarimin kurumasini bekliyomm bile
amma yazmışsınız haa 500.sayfayı ben siz açacakmışsınız az kalsın
nuarinisimmmmmmmmmmmmmmmmm seninkide görmek istiyozzzz alincaaaaa
yaw tamammmmm istedigin organikk olsunnnn
gayfeyide artikin hancekim olmassa ilhannazim yaparrr pastayida o yaparrrrr....
gel keyfim gelll
ben geldimmm selam kızlarr
kızlarrrrrrr nasılsınız ?süpürgeme atladım geldim, biraz geçmişe baktım ama siz gece çok yazıyonuz ya oku oku gözlerim ağrıdı vallah,
okumadan da içim rahat etmiyo, birşeyler kaçırmıyayım diye,
yasakhayalimmm, mersahmmmmm sizler nasılsınız bakimm?
ben iş yerindeyim çok yoğunum ya yazamadan okumaya çalışıyorum sadece sizi :))))))))
hosgeldinnn yawrukusummmmmmmmmmmmmmmmm
yaw seni burda gördügüme sevindimmmmmmmmmm
zikzakimmm burdada cok kizcelerimiz sogan kürüde yapiyooooooo
aksam kimseye randevu vermeee
burda ol neler var nelerrr aksam burda 500.sayfamizi kutluycazzzzz
sayfayımı 500 yapmaya calısıyosunuz hayalcim
pazartesisevmezimmm su an asayis berkemalllllll ..yalniz aksama burda ol 500.sayfamizin kutlamasi olcek insallahh.garpuzzz yiycezzzz
canımsın hoşgeldin nasılsın bugün dün keyfin yoktu gectı demi bitanem
ben geldimmm selam kızlarr
ayy canlar ben olamayabilirmmmmmalümm pc mi bozdumm cezalıyımmm
kizlar az once kan testi sonucumu aldim. 2.39 cikti.. adetime 6 gun var. sizce artamicok halsizim bide goguslerim sisti aciyo daamarlarim gorunuyo. ayaklarimi isitamiyorum bi turlu. ne drsiniz ihtimal varmi bebise )
ayyy inşallah paşamdan fırsat kalır da burada olurum yaaaa yoksa bensiz yapcaksınız kutlamayııııııııııııııııııııııııııı
kambersiz düğünnnn olucak
hoşbulduk tatlım bu gün okulda pestilimi çıkarttılar öğrencilerim sağolsun şuan keyifsiz olmaya bile mecalim yok ki yorgunluktan
yaa ben bata kadar böyle gergin olurum biraz oldu mu olmadı mı tuttumu tutmadımı kafam hep orda ancak yoğun olursam kafamdan çıkıyo işte yoksa keyfimi kaçırıyo bu düşünceler
hoşgeldin canım benim gözlerim de seni arıyodu, niye yok ki zikzak diyodum..sahi niye uğramıyosun buralaraaa?
kızlar az önce tüpbebek topiğinde 44 yaşında bi abla pozitifgördü inş sıra bize gelecek........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?