Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

melekimmm ruyamda sevdi bizi gelir artikin buraya

yaw kizlar biseyler yazinda aksama isimiz kolay olsunnn yosam bu gün 500 yapamayabirizzz

AAaaa hiçç gelmezmiyim hayalcim......

Hepimiz Toplanıcaz akşamm......Balonları , konfetileri hazırlıyayım ben......

:103::103::103::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ben müdavimim canım sanırm böle bişey di silim dönmediğnden yazamıorum ne oldıuğumu koaly geldinn canımmm

nuarinisimmmmmmmmmmmmmmmmm seninkide görmek istiyozzzz alincaaaaa

evettttt nuarinimm bidde unutumm sabalann karabiberim geldidi seni çokk kutlamamı istedi çok sevinmişş bebişimizeee aklındaken sölyeyinnnnn

yaw tamammmmm istedigin organikk olsunnnn

gayfeyide artikin hancekim olmassa ilhannazim yaparrr pastayida o yaparrrrr....

gel keyfim gelll

pastamııı ben mii :26::26::26::26: yasakım ben pastayı yaprında pastaya benzermi bilmiorummm ama gafyeyi ii yaperınnn

hoşş geldinnnn canommmmmmmmmmmmmm

pazartesisevmezimmm su an asayis berkemalllllll ..yalniz aksama burda ol 500.sayfamizin kutlamasi olcek insallahh.garpuzzz yiycezzzz

ayyy inşallah paşamdan fırsat kalır da burada olurum yaaaa yoksa bensiz yapcaksınız kutlamayııııııııııııııııııııııııııı
kambersiz düğünnnn olucak

canımsın hoşgeldin nasılsın bugün dün keyfin yoktu gectı demi bitanem

hoşbulduk tatlım bu gün okulda pestilimi çıkarttılar öğrencilerim sağolsun şuan keyifsiz olmaya bile mecalim yok ki yorgunluktan
yaa ben bata kadar böyle gergin olurum biraz oldu mu olmadı mı tuttumu tutmadımı kafam hep orda ancak yoğun olursam kafamdan çıkıyo işte yoksa keyfimi kaçırıyo bu düşünceler

ben geldimmm selam kızlarr

hoşgeldin canım benim gözlerim de seni arıyodu, niye yok ki zikzak diyodum..sahi niye uğramıyosun buralaraaa?

kizlar az once kan testi sonucumu aldim. 2.39 cikti.. adetime 6 gun var. sizce artami cok halsizim bide goguslerim sisti aciyo daamarlarim gorunuyo. ayaklarimi isitamiyorum bi turlu. ne drsiniz ihtimal varmi bebise )

canım biraz az geldi bana bilemedimmm bekle bakalımmm az daha kısmetse olurr inşallahhh

hosbulduk pazartesisevmez hepiniz burdaymıssınız hiç haberim yok patlıyorum bende diğer topikler can cekisiyor

hayalcim aksam esimden fırsat bulabilirsem gelirim malum beyler pek sevmiyor evdeyken pcyle ilgilenilmesini

sensiz mi:26:insalalhh gelirsinn minikusummmmm:26:

kızlar az önce tüpbebek topiğinde 44 yaşında bi abla pozitif gördü inş sıra bize gelecek........

ayyyyyyyy nii güzelll yaaaa çok sevinnndmmm allahım devamını versinnn kuccaklamayı nasip etsin nekada güzel yaa 44 yaşınbda bak ne kada umut doludur ondan yaptırmıştırr biizm daha umutlu olmamız lasımm yaşımız daha genç çok şükrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…