- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.781
off yok inanmak istemiyorum saka olsunn kiscemm
keşke şaka olsaydı keşke gerçek olmasaydı
keşke elimden bir şey gelseydi keşke bu kadar çaresiz olmasaydım
canım üzülme nasip değilmiş bak benimde ilk bebeğimin kalbi durdu inancın olsun doktor kalp atışlarını duymadı bebeğimi 2. kez görmeye gittiğimde inan yer, gök, bahar herşey durdu ben için...Hayır gerçek olamaz dedim hep hastanenin önünde çocuklar gibi ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Meleğim....gitmiş olamazdı diyip duduryordum çünkü çok istiyordum.Hayalle yok olabileceğine, Birkaç saniyede Dünyanın başıma yıkılabileceğinede....İnanmazdım...ama inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki güçlü ol lütfen...
söylememek değil nasıl söyleyeceğini bilememek benimkisi... hep bize haber ver derdiniz kaç gündür giremedim bu topice... hep güzel haberler verdim, ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi... uzun zaman bir şey yazmayısım ondan... keşke canınızı yakmak yerine yine çok şükür dedirtebilseydim size güzel yüreklerinize...
zor cnm anlıyorm sizi allah kimseye evlat acısı tattırmasın
çok zormuş nuarın çok zor... nasıl dayandın...
ilk kez 3 ünde gittik dr a kesesini kendisini ve kalp atışını duyduk bebeğimin... daha 6+3 günlüktü. dünyalar bizim oldu sevincimizi mutluluğumuzu anlatamam. ayın 15 ine tekrar randevu verdi dr o gelişimini kontrol edicekti... yapptırmam gereken kan testleri vardı sağlık ocağına gittim geldim... tuvalete gittiğimde t. kağıdına kahverengi bir akıntı geldi.. dr u aradım hemen gel dedi... kocamla haberleşti o yol bitmedi bana umut korku herşey o anın içinde karıştı gitti... kapıdan içeri girdik daha ikinci gidişimizdi.. yattım dr karından göremedi 7-7.5 haftalık olması gerekiyor neden gözükmedi dedim olmayabilir bi de alttan bakalım dedi ve uzun süre sessiz kaldı.. halbuki kesesi ve kendisi vardı ama kalbi durmuş meleğimin... kalkamadım kimsenin yanında ağlamayan ben olduğu gibi bıraktım kendimi. uzun süre kendime gelemedim.. daha çok yeniyde daha küçücüktü, hiç bir sıkındtım ağrım sızım hiç birşeyim yoktu nasıl oldu neden oldu. Allah ım çok zormuş çok. dr un hiç tereddüdü yoktu yarın vakit kaybetmeden alalım dedi çünkü bebeğim hala 6+3 günlük görünüyordu, ben bir dr daha görünmek istedim belki bir mucize olurdu, ilk öğrendiiğimizde dünyalar bizim olmuştu şimdi ise dünya başımıza yıkıldı sanki, sonraki dr dan da iyi bir haber alamadık ordada 6+3 görünüyordu. artık herşey bitmişti benim için bir daha ayağa kalkacağım aklıma gelmezdi... ertesi gün sabah yatış yaptık öğden sonra artık benimle değildi bebeğimin Allah ım nasıl alışmışım nasıl benimsemişim nasıl sevmişim. şimdi yok şimdi yok, kendime geldiğimde ağlıyordum ve ameliyat kapısını iç tarafındaydım, bu durumda bile güçlü olmak zorunda olmak ne kadar zor.. Allah ım kimseye yaşatmasın... çok zormuş çok zor...
şimdi ara ara sancı giriyor sol kasığımaş, hamileğimin ilk haftalarında da oraya girerdi ve elimi karnıma koyardım bebeğim beni hissetsin diye, şimdi aynı yerde aynı sancı çok kötü oluyorum sanki hala orda gibi... elim uzanıyor gayri ihtiyari hemen geri çekiyorum çok zormuş çok zor atlatmaya çalışıyorum toparlamaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum kocamı üzmemeye çalışıyorum ama hep gözümün ucunda damlalar sığdıramıyorum, bir an öncetoparlamak istiyorum kendimi en azından kocam için Allah ım güç ver yarabbim... Allah ım kimseye yaşatmasın kimseye tattırmasın. Allah ım bize bu acıyı her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında
hayırlı salih evlatlar vererek ve bu kez hayırlısıyla birlikte tamamına erdirerek tez ve hayırlı zamanda unuttursun inşaallah
Rabbim bir daha kimseye yaşatmasııın iinş...mecbur dayanacaz hopeforum ben bunu malesef 5 defa yasadimm hele 3 .cok zordu 15 haftalik bebek cok siddetli agri ile elime geldi baya herseyi olusmus saclari bile cikmaya baslamis erkek oldugu bile belliydiama yine yasam devam ediyo...ilk zamanalr cok zordur ama zaman gectikce hersey birazda ola unutulmasa bilem yoluna girecek cankusum sen su an sabretmek ve dua etmekten baska bisey yapamazsin hopeforumm..rabbim bizi isyan edenlerden eylemesinn yeterki..bak görecen bi dinleen yine hamile kalacan bu sefer yawrun seni birakmayacakk..erken kaybettigin icin mutlada onda bi problem vardi bu ilk bebekelrde cok rastlanan bi durummm...atlatacan bu zor durumlari...bunu ilk yasayan sen degilsinn rabbim daaha beterinden saklasin daha büyük kaybetmek gercekten daah zor doguma giderken kaybedenelr var tüm odasi ne hazirken hep daaha kötü durumda olanlari düsünerek sükret kuzumm..sende artik bi melek annesisinn kimsenin olmadiginda agla rahatla kiscemm..icine atma...eve kapaanma..seni oyalayacak kafani kurcalayacak mesguliyetler bul kendine...inslalah yeniden hamile kalacannn bu sefer bize hep güzel haber getirecennn
hopeforum seninle tanışamadık kızçem ama bebeğini kaybettiğine inan ki çok üzüldüm rabbimin bir bildiği vardır üzülme canım dua et rabbim bir daha yaşatmasın inşallahh
inşallahh prensesimm inşallahhh
hoş geldin buarada bitanemm Allah kabul etsinnn canımm yazdım duayııı sen nasılsınnn
bitimi ovul.testlerii
hoşbulduk tatlımmm
iyiyim çokk şükür sen nasılsın
sorma yaaa ovulasyonum sanırım bitti ve ben eşimle sadece dün görüşebildim
dünde biraz akıntım vardı
ovulasyon testlerimi de evde unutmuşum
yapamadım
karambole olduu işte
dün akıntım vardı ya yumurtlamam oldu sanırım
zaten akşamında da ilişki oldu
inşallah olur bakalım nasip kısmet
saoll canımm bende haftasonu azcıkk kocişle gezdimm havalar ii yaa
şükür halime yanii işte dualarıı yapıorumm arada kızçelere söleniorummmm :99::99::99::99:
inş.. olmuşturr canımm olmassaa bidaki aya beraber devam etces gene ben sevdşm bu metodu :128::128:
sende devammminş.. gerek kalmazz bat ne zamandıu kuuzumm sseninnn
iyi yapmışsınız kızçemmm bizde öyle gezdik biraz annemlerlen kocamlan piknik yaptıkk güzel geçti haftasonu
allah kabul etsin kızçemm dualarımız kabul olur inşallah
bu ay ovulasyona pek önem veremedim inşallah tutar da gerek kalmaz kızçem ikimize de
batım 25-26 gibi olmam lazım gecikmezse tabiki
senin ne zamandı nazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?