- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.741
inan canım hasatanede yeterince ağladım ve yanımda kimse yoktu kendimi eve attıktan sonra güçlü olacaksın kimseyi üzmeye hakkın yok diyip sıra ile herkese haber verdim ve eşimi çağırdıgımda tek damla gözyaşı dökmedim çünkü; rabbim böyle uygun görmüştü ve kimseyi çağırmadım eşimle hastaneye gidip elim boş döndükten sonra herkesi tekrar arayıp çok iyi oldugumu söyledim....
inan canım hasatanede yeterince ağladım ve yanımda kimse yoktu kendimi eve attıktan sonra güçlü olacaksın kimseyi üzmeye hakkın yok diyip sıra ile herkese haber verdim ve eşimi çağırdıgımda tek damla gözyaşı dökmedim çünkü; rabbim böyle uygun görmüştü ve kimseyi çağırmadım eşimle hastaneye gidip elim boş döndükten sonra herkesi tekrar arayıp çok iyi oldugumu söyledim....
zor cnm anlıyorm sizi allah kimseye evlat acısı tattırmasın
neyse cankuşlarım adet olmaya 10 gün var bu sefer inşallah hayırlı haber veririm size eşime aileme umutluyum
ayy insalah sadiye kiscemmhep güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var inslalah sendende bi güzel haber gelirrrrr
görüşürüz cansadiyem nuarinim cankusalrim esim biseyler istiyo ona biseyler hazirlimm simcilik cikiyomalalha emanet olun insallah bundan sonra hep güzel haberler alirizzz
inşallah dün bebekhaberi aldım akrabalardan hem seviniyorum hem üzülüyorum benden 2 ay oldu evleneli hemen kalmış hamile allahın şanslı kullarındanmış amabu ay morelim yükseklerde
canım üzülme nasip değilmiş bak benimde ilk bebeğimin kalbi durdu inancın olsun doktor kalp atışlarını duymadı bebeğimi 2. kez görmeye gittiğimde inan yer, gök, bahar herşey durdu ben için...Hayır gerçek olamaz dedim hep hastanenin önünde çocuklar gibi ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Meleğim....gitmiş olamazdı diyip duduryordum çünkü çok istiyordum.Hayalle yok olabileceğine, Birkaç saniyede Dünyanın başıma yıkılabileceğinede....İnanmazdım...ama inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki güçlü ol lütfen...
hopeforumda gitti galibarabbim yardimcisi olsun insalalh cabuk atlatir bu zor zamanlarii..
üzme kendşni bitanem alan allah veren allah inşallah en yakın zamnda eni bebişin olur dünya sınanma yeri sen sınavdasın şimdi sakın üzülme biz yanındayız cnm benm
İnançlı olmak tek dayanak canımsın, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır bitanem sadece sabır ve dua.seni öyle iyi anlıyourm ki öyle anlıyorum benimde bebeğim ufacık ultrason resimlerini bıraktı giderken bize.Yer, gök, hayat, bahar her şey durdu(o gün benim icin) aylardır anneliğe hazırlanan ruhum çok kırgın,durgun, suskundu ,inancın olsun bunları ileklerime kadar yaşadım her bir hücren ağladı benle ama geçiyor bitanem geçiyor inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki şaşırıyorsun eskisinden daha güçlü oluyorsun şükür ki hamile kalıyorsun, aynı şeyi birdaha yaşıyacaksın ve daha sıkı tutunacak yavrunçok zormuş nuarın çok zor... nasıl dayandın...
ilk kez 3 ünde gittik dr a kesesini kendisini ve kalp atışını duyduk bebeğimin... daha 6+3 günlüktü. dünyalar bizim oldu sevincimizi mutluluğumuzu anlatamam. ayın 15 ine tekrar randevu verdi dr o gelişimini kontrol edicekti... yapptırmam gereken kan testleri vardı sağlık ocağına gittim geldim... tuvalete gittiğimde t. kağıdına kahverengi bir akıntı geldi.. dr u aradım hemen gel dedi... kocamla haberleşti o yol bitmedi bana umut korku herşey o anın içinde karıştı gitti... kapıdan içeri girdik daha ikinci gidişimizdi.. yattım dr karından göremedi 7-7.5 haftalık olması gerekiyor neden gözükmedi dedim olmayabilir bi de alttan bakalım dedi ve uzun süre sessiz kaldı.. halbuki kesesi ve kendisi vardı ama kalbi durmuş meleğimin... kalkamadım kimsenin yanında ağlamayan ben olduğu gibi bıraktım kendimi. uzun süre kendime gelemedim.. daha çok yeniyde daha küçücüktü, hiç bir sıkındtım ağrım sızım hiç birşeyim yoktu nasıl oldu neden oldu. Allah ım çok zormuş çok. dr un hiç tereddüdü yoktu yarın vakit kaybetmeden alalım dedi çünkü bebeğim hala 6+3 günlük görünüyordu, ben bir dr daha görünmek istedim belki bir mucize olurdu, ilk öğrendiiğimizde dünyalar bizim olmuştu şimdi ise dünya başımıza yıkıldı sanki, sonraki dr dan da iyi bir haber alamadık ordada 6+3 görünüyordu. artık herşey bitmişti benim için bir daha ayağa kalkacağım aklıma gelmezdi... ertesi gün sabah yatış yaptık öğden sonra artık benimle değildi bebeğimin Allah ım nasıl alışmışım nasıl benimsemişim nasıl sevmişim. şimdi yok şimdi yok, kendime geldiğimde ağlıyordum ve ameliyat kapısını iç tarafındaydım, bu durumda bile güçlü olmak zorunda olmak ne kadar zor.. Allah ım kimseye yaşatmasın... çok zormuş çok zor...
şimdi ara ara sancı giriyor sol kasığımaş, hamileğimin ilk haftalarında da oraya girerdi ve elimi karnıma koyardım bebeğim beni hissetsin diye, şimdi aynı yerde aynı sancı çok kötü oluyorum sanki hala orda gibi... elim uzanıyor gayri ihtiyari hemen geri çekiyorum çok zormuş çok zor atlatmaya çalışıyorum toparlamaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum kocamı üzmemeye çalışıyorum ama hep gözümün ucunda damlalar sığdıramıyorum, bir an öncetoparlamak istiyorum kendimi en azından kocam için Allah ım güç ver yarabbim... Allah ım kimseye yaşatmasın kimseye tattırmasın. Allah ım bize bu acıyı her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında
hayırlı salih evlatlar vererek ve bu kez hayırlısıyla birlikte tamamına erdirerek tez ve hayırlı zamanda unuttursun inşaallah
İnançlı olmak tek dayanak canımsın, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır bitanem sadece sabır ve dua.seni öyle iyi anlıyourm ki öyle anlıyorum benimde bebeğim ufacık ultrason resimlerini bıraktı giderken bize.Yer, gök, hayat, bahar her şey durdu(o gün benim icin) aylardır anneliğe hazırlanan ruhum çok kırgın,durgun, suskundu ,inancın olsun bunları ileklerime kadar yaşadım her bir hücren ağladı benle ama geçiyor bitanem geçiyor inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki şaşırıyorsun eskisinden daha güçlü oluyorsun şükür ki hamile kalıyorsun, aynı şeyi birdaha yaşıyacaksın ve daha sıkı tutunacak yavrun
çok zormuş nuarın çok zor... nasıl dayandın...
ilk kez 3 ünde gittik dr a kesesini kendisini ve kalp atışını duyduk bebeğimin... daha 6+3 günlüktü. dünyalar bizim oldu sevincimizi mutluluğumuzu anlatamam. ayın 15 ine tekrar randevu verdi dr o gelişimini kontrol edicekti... yapptırmam gereken kan testleri vardı sağlık ocağına gittim geldim... tuvalete gittiğimde t. kağıdına kahverengi bir akıntı geldi.. dr u aradım hemen gel dedi... kocamla haberleşti o yol bitmedi bana umut korku herşey o anın içinde karıştı gitti... kapıdan içeri girdik daha ikinci gidişimizdi.. yattım dr karından göremedi 7-7.5 haftalık olması gerekiyor neden gözükmedi dedim olmayabilir bi de alttan bakalım dedi ve uzun süre sessiz kaldı.. halbuki kesesi ve kendisi vardı ama kalbi durmuş meleğimin... kalkamadım kimsenin yanında ağlamayan ben olduğu gibi bıraktım kendimi. uzun süre kendime gelemedim.. daha çok yeniyde daha küçücüktü, hiç bir sıkındtım ağrım sızım hiç birşeyim yoktu nasıl oldu neden oldu. Allah ım çok zormuş çok. dr un hiç tereddüdü yoktu yarın vakit kaybetmeden alalım dedi çünkü bebeğim hala 6+3 günlük görünüyordu, ben bir dr daha görünmek istedim belki bir mucize olurdu, ilk öğrendiiğimizde dünyalar bizim olmuştu şimdi ise dünya başımıza yıkıldı sanki, sonraki dr dan da iyi bir haber alamadık ordada 6+3 görünüyordu. artık herşey bitmişti benim için bir daha ayağa kalkacağım aklıma gelmezdi... ertesi gün sabah yatış yaptık öğden sonra artık benimle değildi bebeğimin Allah ım nasıl alışmışım nasıl benimsemişim nasıl sevmişim. şimdi yok şimdi yok, kendime geldiğimde ağlıyordum ve ameliyat kapısını iç tarafındaydım, bu durumda bile güçlü olmak zorunda olmak ne kadar zor.. Allah ım kimseye yaşatmasın... çok zormuş çok zor...
şimdi ara ara sancı giriyor sol kasığımaş, hamileğimin ilk haftalarında da oraya girerdi ve elimi karnıma koyardım bebeğim beni hissetsin diye, şimdi aynı yerde aynı sancı çok kötü oluyorum sanki hala orda gibi... elim uzanıyor gayri ihtiyari hemen geri çekiyorum çok zormuş çok zor atlatmaya çalışıyorum toparlamaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum kocamı üzmemeye çalışıyorum ama hep gözümün ucunda damlalar sığdıramıyorum, bir an öncetoparlamak istiyorum kendimi en azından kocam için Allah ım güç ver yarabbim... Allah ım kimseye yaşatmasın kimseye tattırmasın. Allah ım bize bu acıyı her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında
hayırlı salih evlatlar vererek ve bu kez hayırlısıyla birlikte tamamına erdirerek tez ve hayırlı zamanda unuttursun inşaallah
Ayyyy kuzum benimmmm. Cok uzuldummmmm. Rabbim bir daha yasatmasin insaaallahhh. En kisa zamanda melegine kavustursun
ivett malsef öle olmuşş
kızçemm tazminatını aldın mı de sgk ya gitte işsizlik yaptırr ne zamandır ordasınnn
neka güzel rüya görmüsüüsn loorimm yaw keske cinsiyetinede bi baksaydin doru cikacakmi diye bi beklerdikkkk
masalalh kendiliginden gelmis kuzucukkkrabbim tamamina erdirsin insalalahhh
ay öylemi canocanimm keske gelseydi mesaj ya cok merak ettim durmadan lafini ettikk :26: bu kisce nerde bebisi nasi diyeeeüzülme artikin cano kiscemmm bebisini düsün annesi yine is ne bulunur yeterki o saglikli olsunnn
söylememek değil nasıl söyleyeceğini bilememek benimkisi... hep bize haber ver derdiniz kaç gündür giremedim bu topice... hep güzel haberler verdim, ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi... uzun zaman bir şey yazmayısım ondan... keşke canınızı yakmak yerine yine çok şükür dedirtebilseydim size güzel yüreklerinize...
amin amin amin... yaşatmasın canım kimseye yaşatmasın senin yavrunu da sana bağışlaısn Allah... tamamına erdirsin inşaallah
evet nazım şükür tazminatımı alıcam, işsizlik içinde başvurdum, o yönden rahatım en azından bebeğimin ihtiyaçlarını alabilicem bu tazminatla :)))
evet yasakımm bende takmıyorum işi artık bebeğim bi doğsun inş. hayırlısıyla bulunur nasıl olsa iş şimdilik sadece meleğime odaklandık :))))
canımm çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin inşallah((
çok üzüldüm ama bende yaşadım aynı duyguları, ellerinden akıp gitmesi çok zor ama dirençli olmaya gayret et , inşallah tez vakitte yeni meleğin güldürür yüzünü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?