Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

zor cnm anlıyorm sizi allah kimseye evlat acısı tattırmasın

bu durumlarda güclü olmak lasim nuarinimnmm :26:cünkü yapacak biseyimizde yok..rabbim herseyin en güzelini biliyo o böyle taktir ettiyse bizim diyecek biseyimizde olamaz.. kendimizi toparlayalimki yeni bi bebege kendimizi daha güclü hazirlayalimm...

neyse cankuşlarım adet olmaya 10 gün var bu sefer inşallah hayırlı haber veririm size eşime aileme umutluyum

hopeforumda gitti galiba rabbim yardimcisi olsun insalalh cabuk atlatir bu zor zamanlarii..

sadiyem nuarinim cankusalrim esim biseyler istiyo ona biseyler hazirlimm simcilik cikiyom alalha emanet olun insallah bundan sonra hep güzel haberler alirizzz

ayy insalah sadiye kiscemm hep güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var inslalah sendende bi güzel haber gelirrrrr

inşallah dün bebekhaberi aldım akrabalardan hem seviniyorum hem üzülüyorum benden 2 ay oldu evleneli hemen kalmış hamile allahın şanslı kullarındanmış amabu ay morelim yükseklerde

canlarım bende çıkıyım bi yemek koyum eşim erken gelir sizi çokkkkkkkk öpüyorum dualarım hep sizinle by by

sadiyem nuarinim cankusalrim esim biseyler istiyo ona biseyler hazirlimm simcilik cikiyom alalha emanet olun insallah bundan sonra hep güzel haberler alirizzz
görüşürüz can
inşallah dün bebekhaberi aldım akrabalardan hem seviniyorum hem üzülüyorum benden 2 ay oldu evleneli hemen kalmış hamile allahın şanslı kullarındanmış amabu ay morelim yükseklerde

üzülme hiç zamanı gelince nasip olacak inan,allahım gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eylesin...

çok zormuş nuarın çok zor... nasıl dayandın...
ilk kez 3 ünde gittik dr a kesesini kendisini ve kalp atışını duyduk bebeğimin... daha 6+3 günlüktü. dünyalar bizim oldu sevincimizi mutluluğumuzu anlatamam. ayın 15 ine tekrar randevu verdi dr o gelişimini kontrol edicekti... yapptırmam gereken kan testleri vardı sağlık ocağına gittim geldim... tuvalete gittiğimde t. kağıdına kahverengi bir akıntı geldi.. dr u aradım hemen gel dedi... kocamla haberleşti o yol bitmedi bana umut korku herşey o anın içinde karıştı gitti... kapıdan içeri girdik daha ikinci gidişimizdi.. yattım dr karından göremedi 7-7.5 haftalık olması gerekiyor neden gözükmedi dedim olmayabilir bi de alttan bakalım dedi ve uzun süre sessiz kaldı.. halbuki kesesi ve kendisi vardı ama kalbi durmuş meleğimin... kalkamadım kimsenin yanında ağlamayan ben olduğu gibi bıraktım kendimi. uzun süre kendime gelemedim.. daha çok yeniyde daha küçücüktü, hiç bir sıkındtım ağrım sızım hiç birşeyim yoktu nasıl oldu neden oldu. Allah ım çok zormuş çok. dr un hiç tereddüdü yoktu yarın vakit kaybetmeden alalım dedi çünkü bebeğim hala 6+3 günlük görünüyordu, ben bir dr daha görünmek istedim belki bir mucize olurdu, ilk öğrendiiğimizde dünyalar bizim olmuştu şimdi ise dünya başımıza yıkıldı sanki, sonraki dr dan da iyi bir haber alamadık ordada 6+3 görünüyordu. artık herşey bitmişti benim için bir daha ayağa kalkacağım aklıma gelmezdi... ertesi gün sabah yatış yaptık öğden sonra artık benimle değildi bebeğimin Allah ım nasıl alışmışım nasıl benimsemişim nasıl sevmişim. şimdi yok şimdi yok, kendime geldiğimde ağlıyordum ve ameliyat kapısını iç tarafındaydım, bu durumda bile güçlü olmak zorunda olmak ne kadar zor.. Allah ım kimseye yaşatmasın... çok zormuş çok zor...
şimdi ara ara sancı giriyor sol kasığımaş, hamileğimin ilk haftalarında da oraya girerdi ve elimi karnıma koyardım bebeğim beni hissetsin diye, şimdi aynı yerde aynı sancı çok kötü oluyorum sanki hala orda gibi... elim uzanıyor gayri ihtiyari hemen geri çekiyorum çok zormuş çok zor atlatmaya çalışıyorum toparlamaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum kocamı üzmemeye çalışıyorum ama hep gözümün ucunda damlalar sığdıramıyorum, bir an öncetoparlamak istiyorum kendimi en azından kocam için Allah ım güç ver yarabbim... Allah ım kimseye yaşatmasın kimseye tattırmasın. Allah ım bize bu acıyı her anlamda sağlıklı sıhhatli her anlamda aklı başında
hayırlı salih evlatlar vererek ve bu kez hayırlısıyla birlikte tamamına erdirerek tez ve hayırlı zamanda unuttursun inşaallah

hopeforumda gitti galiba rabbim yardimcisi olsun insalalh cabuk atlatir bu zor zamanlarii..

gitmedi yasağım yazarken attı site ikinciyi yazarken yine attı... şimdi kim var bilmiyorum ama keşke hepiniz şimdi burda olsaydınız keşke kimseyle doğru düzgün konuşamıyorum herkes gözümün içine bakıyor iyiyim demekten yoruldum

üzme kendşni bitanem alan allah veren allah inşallah en yakın zamnda eni bebişin olur dünya sınanma yeri sen sınavdasın şimdi sakın üzülme biz yanındayız cnm benm

biliyorum sadiyem ama kabullenmek çok zormuş hala yanımda gibi gittiiğine inanamıyorum. inşaallah canım inşaallah. çok teşekkür ederim biliyorum

İnançlı olmak tek dayanak canımsın, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır bitanem sadece sabır ve dua.seni öyle iyi anlıyourm ki öyle anlıyorum benimde bebeğim ufacık ultrason resimlerini bıraktı giderken bize.Yer, gök, hayat, bahar her şey durdu(o gün benim icin) aylardır anneliğe hazırlanan ruhum çok kırgın,durgun, suskundu ,inancın olsun bunları ileklerime kadar yaşadım her bir hücren ağladı benle ama geçiyor bitanem geçiyor inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki şaşırıyorsun eskisinden daha güçlü oluyorsun şükür ki hamile kalıyorsun, aynı şeyi birdaha yaşıyacaksın ve daha sıkı tutunacak yavrun

sadece 2 tane var nuarin ilki ve sonuncusu... bakamıyorum. baksam bırakcam yine kendimi... inşaallah canım inşallah Allah ım inşaallah esirgemez bu mutluluğu bizden tam eylesin inşaallah... Allah ım senin yavrunu korusun şansını bahtını açık eylesin kaderini güzel eylesin hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah. hep anladdım sizleri ama şimdi daha iyi anlıyorum

Ayyyy kuzum benimmmm. Cok uzuldummmmm. Rabbim bir daha yasatmasin insaaallahhh. En kisa zamanda melegine kavustursun

ivett malsef öle olmuşş

kızçemm tazminatını aldın mı de sgk ya gitte işsizlik yaptırr ne zamandır ordasınnn

evet nazım şükür tazminatımı alıcam, işsizlik içinde başvurdum, o yönden rahatım en azından bebeğimin ihtiyaçlarını alabilicem bu tazminatla :)))

evet yasakımm bende takmıyorum işi artık bebeğim bi doğsun inş. hayırlısıyla bulunur nasıl olsa iş şimdilik sadece meleğime odaklandık :))))

canımm çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin inşallah ((
çok üzüldüm ama bende yaşadım aynı duyguları, ellerinden akıp gitmesi çok zor ama dirençli olmaya gayret et , inşallah tez vakitte yeni meleğin güldürür yüzünü...

amin amin amin... yaşatmasın canım kimseye yaşatmasın senin yavrunu da sana bağışlaısn Allah... tamamına erdirsin inşaallah

İste nasipten ote bisey yokk! Benim degil Allah in emaneti insaallah tamamina hayirlisyla ereriz insaallah Rabbim hic bir anne adayina da cokk aratmasin melegini insaallah

Allah razı olsun canım amin inşaallah... gayret edicem canım amin canom amin inşaallah Allah ım tez ve hayırlı zamanda nasip eder de hayırlı bir şekilde tamamına erdirir inşaallah... sizlerin hamile olduğnu görmek daha bi umut veriyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…