Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne diyecegimi bilmiyorum ama seni anlayabiliyorum cok zor bisey olsa gerek Allah kimseye tekrar yasatmasin soyle dusun ki demekki onun yiyecek ekmegi yoktu omru bu kadar di Allah verdi Allah aldi insallah diger hamileliginde bebegin sonuna kadar seninle olur canim uzulmemek elde degil ama cok fazla yipratma kendini Rabbim tez zamanda tekrar hamile olmayi nasip etsin insallah... Herseyin ilaci zaman sadece birazcik zaman.. psikolojini saglam tut yikma kendini toparlanman zor olur yoksa iyi ol ki tekrardan hemen hamile kalasin... Kendine cook iyi bak Allah bir daha yasatmasin cok gecmis olsun...

arkadaşım geçmiş olsun allah sabır versin....
şimdi ben sana ne kadarda üzülme
desemde yüreğinin acısına engel olamam biliyorum.........
ama yinede üzülme ne olur allahtan gelene karşı mecburuz sabır etmeye...
bak haline yinede şükür et...
hiç değilse hamile kalabiliyosun yine kalırsın allahım dilerse......

mecbur dayanacaz hopeforum ben bunu malesef 5 defa yasadimm hele 3 .cok zordu 15 haftalik bebek cok siddetli agri ile elime geldi baya herseyi olusmus saclari bile cikmaya baslamis erkek oldugu bile belliydiama yine yasam devam ediyo...ilk zamanalr cok zordur ama zaman gectikce hersey birazda ola unutulmasa bilem yoluna girecek cankusum sen su an sabretmek ve dua etmekten baska bisey yapamazsin hopeforumm..rabbim bizi isyan edenlerden eylemesinn yeterki..bak görecen bi dinleen yine hamile kalacan bu sefer yawrun seni birakmayacakk..erken kaybettigin icin mutlada onda bi problem vardibu ilk bebekelrde cok rastlanan bi durummm...atlatacan bu zor durumlari...bunu ilk yasayan sen degilsinn rabbim daaha beterinden saklasin daha büyük kaybetmek gercekten daah zor doguma giderken kaybedenelr var tüm odasi ne hazirken hep daaha kötü durumda olanlari düsünerek sükret kuzumm..sende artik bi melek annesisinnkimsenin olmadiginda agla rahatla kiscemm..icine atma...eve kapaanma..seni oyalayacak kafani kurcalayacak mesguliyetler bul kendine...inslalah yeniden hamile kalacannn bu sefer bize hep güzel haber getirecennn

geçen ay kullandım ovülasyon testini ama düzgün yapamadım daha doğrusu biraz beklemek gerekiyormuş ben beklemedim o yüzden çift çizgiyi yakalayamadım.bu ayda almadım tekrar.

kızçemm ovularlar güzelll bende kullanıroummm inş.. faydasını gorcesss ben artıkk bırakmam yani, onlarıı

maşşallhhhhh kuzucuğumuzaaaa

iki test yaptırdık işte bu hafta, 2 ay daha kalayım diyorum bu arada eşim gidip geliyor buraya, sonrada ben gidip doğuma 1 ay kala ( Rabbim nasip ederse tabi) geleyim burda doğum yapacam ist. kimsem yok çünkü

en iyisicanımm kal bencede ana gbisi vamıııı

ooyyy kızçemm düşünme öle şeylerr Allhın izniyle bişeycik olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…