- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.001
yasakım geçen ay ben soğan suyu içtim ya adetim cok sancılı geçmişti kistleri attım heralde demiştim bu ay tekrarladımı acaba ? hiç hamilelik belirtisi yokki habibtem ya
zikzakim topram kiscemmm hani gec döllenme ne olmustur belkim sizler gec yumurtluyo biliyosunuz cünkümmmmesala böyle geciktiginde ne zaman sökülürdü seninkii :26:
zikzakim topram kiscemmm hani gec döllenme ne olmustur belkim sizler gec yumurtluyo biliyosunuz cünkümmmmesala böyle geciktiginde ne zaman sökülürdü seninkii :26:
10 gün falan gecikip sökülürdü mevsim gecisindende olabilir heralde
güünauyyyydınnnnnn ipemmmmmmmmmmmmm melekimmmmmmmmmmmmm
slm canlarım ben geldim.herkese günaydınlar...
benim de kırmızılar geldi(
iğnenin etkisi olmamış galiba(
morem gel bi sarilalim yaw birak gecmisiii
Günaydın ;
benim de son 2 gün regl ye bakalım beklenmeyen gün gelecek mi ? görücez
selam kızlar
adet olmadım testte negatif bekliyorum öyle sizler nasılsınız ?
kolcukların boş kalmasın kızçemmorem görünce geliii yine saırlır zati
günaydinalr kisciklarrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
morem burdamisin
10 gün falan gecikip sökülürdü mevsim gecisindende olabilir heralde
:26:bunun gelmesi bi dert gelmemesi bi derttt:26:
Hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Bende hala gelen giden yok Progestan içiyorum günde 3 adet, ne zaman sökecek bilmem. Böylelikle 2013 te anne olma umudum sona erdi kısmet 2014' e artık.
aaaaaaaaaaaa
yasakımmm gözcülerimmm yerledinden fırladı gözlük camıma yapıştıı
inşallahh yuaww öledirrr
Hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Bende hala gelen giden yok Progestan içiyorum günde 3 adet, ne zaman sökecek bilmem. Böylelikle 2013 te anne olma umudum sona erdi kısmet 2014' e artık.
morem gel bi sarilalim yaw birak gecmisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?