- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.401
canım biraz az geldi banabilemedimmm bekle bakalımmm az daha kısmetse olurr inşallahhh
hosbulduk pazartesisevmezhepiniz burdaymıssınız hiç haberim yok patlıyorum bende diğer topikler can cekisiyor
hayalcim aksam esimden fırsat bulabilirsem gelirim malum beyler pek sevmiyor evdeyken pcyle ilgilenilmesini
ayakların soğuk olması belirti miii ki?
ben ısınıyorsa hamilesin diye biliyordum....
soğuk olması belirti deyin de umut yapayım, donuyoruuuuuuuummm
ya bide benim genetik annemden ötürü kolestrol çıktıhamilelikte hemen olmamıştı beklemediğim bi zamanda oldu, ilk iki ay regl günümde kahve leke gelmişti sizde de öle oldu mu :44: ilhanazım kadın doğumdan mı almış randevu
evettttt nuarinimm bidde unutumm sabalann karabiberim geldidi seni çokk kutlamamı istedi çok sevinmişş bebişimizeeeaklındaken sölyeyinnnnn
hosbulduk canım benim gelirim bende buraya sen burdaysan
hosbulduk pazartesisevmezhepiniz burdaymıssınız hiç haberim yok patlıyorum bende diğer topikler can cekisiyor
hayalcim aksam esimden fırsat bulabilirsem gelirim malum beyler pek sevmiyor evdeyken pcyle ilgilenilmesini
sensiz mi:26:insalalhh gelirsinn minikusummmmm:26:
yok hayalcim bilmiyodum burda olduğunuzu bilsem gelmemmi sabahtan beri patlıyorum kimseyi bulamadım sohbet etcek bi kuşum var onla çene yarıştırıyorum
pazartesisevmezimm ben cogunlukla üsüyünce hamile kalani duydum valla
ben geldimmm selam kızlarr
bende senin baska bi topigin varda ondan buraya gelmiyon saniyodumm.ipekimde geldi buraya
tühh keske bi hafta önce söyleseydimmmmsuc benimmm sana söylemeliydimm burda konusurduk ne güzell.neyse bundan sonra cok konusuruz burda insalalhh hamileligimizide konusacagiz hepimizzz
burası gümbür gümbür, seni merak edip duruyorum zaten.buraya takıl
ayyy inşallah canım yaaa vallahi aklım hep burda da paşam naz yapıyo hep bilgisayara bakıyosun bana bak diyee
kıyamam ben onaa, ama size de ara ara kaçar bakarım napıyonuz diye
inş canım burdayım bende artık ozaman
hosbulduk ilhanaz tşkrler onu yime beni yi
yaw yapmatelden bari girde bi faydan olsun mesaja ihtiyacimiz varrr
grup çalışmaları vardı hep bu gün.Çocuklara hep oğlum, kızım, yavrucuğum diye hitap ediyorum ya bu gün bi oğluşum dedi ki hocam sizin çocuğunuz ne şenslı yaa kaça gidiyo?
ağlicaktım yemin ederim, dedim siz benim yavrularım daha yok çocuğum
bilmeden damarıma bastılar ha bu gün...
grup çalışmaları vardı hep bu gün.Çocuklara hep oğlum, kızım, yavrucuğum diye hitap ediyorum ya bu gün bi oğluşum dedi ki hocam sizin çocuğunuz ne şenslı yaa kaça gidiyo?
ağlicaktım yemin ederim, dedim siz benim yavrularım daha yok çocuğum
bilmeden damarıma bastılar ha bu gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?