Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosbulduk pazartesisevmez hepiniz burdaymıssınız hiç haberim yok patlıyorum bende diğer topikler can cekisiyor

hayalcim aksam esimden fırsat bulabilirsem gelirim malum beyler pek sevmiyor evdeyken pcyle ilgilenilmesini

biliyorum bu heriflerin cogu öyleeekk ya karismasalarrr

zikzakim ben burayi biliyosun saniyodum yoksa önceden söylerdimm

yok hayalcim bilmiyodum burda olduğunuzu bilsem gelmemmi sabahtan beri patlıyorum kimseyi bulamadım sohbet etcek bi kuşum var onla çene yarıştırıyorum

evet canım benim 7,5 haftalıkken ilk 1-2 damla kan geldii sonra doktoru aradı ilaç verdi ama malesef durmul kalbı ama senin ki daha lkötü 20 haftalıkken Allahım bir daha yaşatmasın inş. sen nerde oturuyorsun mersahım

evettttt nuarinimm bidde unutumm sabalann karabiberim geldidi seni çokk kutlamamı istedi çok sevinmişş bebişimizeee aklındaken sölyeyinnnnn

Allah razı olsun Rabbim onada hemen nasip etsin çoktandır yok ortada gecmısıde günduz okuyamıyorum telefondan girdgm icin

hosbulduk pazartesisevmez hepiniz burdaymıssınız hiç haberim yok patlıyorum bende diğer topikler can cekisiyor

hayalcim aksam esimden fırsat bulabilirsem gelirim malum beyler pek sevmiyor evdeyken pcyle ilgilenilmesini

burası gümbür gümbür, seni merak edip duruyorum zaten.buraya takıl

sensiz mi:26:insalalhh gelirsinn minikusummmmm:26:

ayyy inşallah canım yaaa vallahi aklım hep burda da paşam naz yapıyo hep bilgisayara bakıyosun bana bak diyee
kıyamam ben onaa, ama size de ara ara kaçar bakarım napıyonuz diye

nuarin tebrik ederim inş kucağına almakda nasip olur

ayak üşümesi hamilelik belirtisimiymiş ben hep hamileyim ozaman

evet ya süpermiş burası sağol canım aynıyım ben ara verdim tedaviye soğan kürüne başladım dün bakalım hayırlısı

yok hayalcim bilmiyodum burda olduğunuzu bilsem gelmemmi sabahtan beri patlıyorum kimseyi bulamadım sohbet etcek bi kuşum var onla çene yarıştırıyorum

bende senin baska bi topigin varda ondan buraya gelmiyon saniyodumm.ipekimde geldi buraya

tühh keske bi hafta önce söyleseydimmmmsuc benimmm sana söylemeliydimm burda konusurduk ne güzell.neyse bundan sonra cok konusuruz burda insalalhh hamileligimizide konusacagiz hepimizzz

inş canım burdayım bende artık ozaman

hosbulduk ilhanaz tşkrler onu yime beni yi

tamam minikkusum senin gözün arkada kalmasin bura hepimiizn topigi sen yeterki firsat buldukca bize görün esinin gönlünüde yapp

grup çalışmaları vardı hep bu gün.Çocuklara hep oğlum, kızım, yavrucuğum diye hitap ediyorum ya bu gün bi oğluşum dedi ki hocam sizin çocuğunuz ne şenslı yaa kaça gidiyo?
ağlicaktım yemin ederim, dedim siz benim yavrularım daha yok çocuğum

bilmeden damarıma bastılar ha bu gün...

bozma canım moralini bizde anne olcaz inş bigün

minicik yüreğine malum olmuş canımmm inş. tez vakkitte kavuşcann meleğineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…