Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

o zaman pcosun yoktur basam neye baktirdinki sonucu bekliyosunn

sonuc beklemiyorum canim, sonucu aldigimda yazmistim...iyi cikti (tek demir eksikliyi vardi oda bizim ailede cok normal birsey)

guatr detaylarını ve hoshımotoyu bilemyrum canım yanlış bişey söylemeym şimdi ?? bence yumurtluyosun sen ama gerisini dr bilgi verirse daha iyi olur canım ...

bencede ben yumutluyorum ama bir türlü tuturamadik :)

kiscem eger hasimoton cok yüksek o engeller yumurtlamayi kac cikti tshbendede demir eksikligi cikti hap kullaniyomm simcikk

hangi degerler hoshmitoya bagli canim (E2 mi).???

Kızlar selam hepinizeee

ne var ne yok bakalım? güzel haberi olanlar vamı?

ben haftasonu evde değildim yazamadım pek...

iylik canim sen nasilsin ?

endokrinolojiden mektubum geldii

nasi olduysa hormonlar cok iyi durumda tabi demir hariccc

yaw kendiliginden tiroid ne düsermi4 olan tiroidim 1,5 cikmisyani cok iyi kadin doktorum 2,5 altina düsürmeliyiz demisti46 olan prolaktinn nasi olduysa 12,5 cikmishap ne kullanmadim daha ikisi icindeeesaskinim kiscelerrrryalniz demir 20 ile 200 arasi olmaliymis benimki - 15 ciikmis baya düsük oneyse onun hapina baslamistim zaten belkim düzelir hap bitene kadarrrrdurumlar böyle simcilikkk

ne olsun canım işte Allaha şükür... iş güç uğraşıp gidiyoruz,bende yeni bir havadis yok yani... güzel haberler bekliyorum işte buradan..
haftasonu evde değildim, iş yerinde de yoğunluktan kafamı kadıramıyorum, geri kalan zamanlardaysa deli gibi uyuyorum :))

e2 degil hasomotada tsh ya ne bakiliyo ya onu sordumm

Kızlar selam hepinizeee

ne var ne yok bakalım? güzel haberi olanlar vamı?

ben haftasonu evde değildim yazamadım pek...

hosgeldin kisceeevalla pazartesim güzel haber yokta hopeforum bebisini kaybetmis dün ona üzüldükk malesefff:26:

Son düzenleme:

evet bende stresliydim...ama bunada sükür, insallah canim hepimizden alirsin güzel haberleri, bekliyoruzda kimseden ses cikmadi simdiye kadar :)

e2 degil hasomotada tsh ya ne bakiliyo ya onu sordumm

hmm yok canim bir sene önce bakilmisti, sekizincayda randevum var ona gidecem ondan önce alamadim randevuyu...bekliyorum iste bende... bakilsa bile onun ilaci varmi?
yani bana doktorum tek guatir ilaci verdi baska birsey vermemisti o zamanlar

çok iyi yasakım ya herşey güzel .. kendiliğinden düzelir tabi nye düzelmesin .. kendiliğinden fırlamayı biliyolar da düşmeyimi bilmicek bu hormonlar canım mesela bence bendeki bu gevşekliğe göre prolaktinim kesin düşmüş olması lazım .. aboowww ilacımı bile almayı unutmuşum ya al işte neka gevşek olduğum burdan belli :26::26: o dediğin referansa göre demir de çok düşük sayılmaz braz düşük.. çok düşük demek için 5 ne çıkması lazımdı yasakım .. tamam sen ilacına başla o da düzelir bence .. çok süper ya sevindim bu işe ben maşallah

selam cnm işte ben geldim, kisciklerı bilemicem ama

hoşgeldin canımcım sefa getirdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…