- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.301
ikinizde benziyosunuz birbirinizee moremmm
yok beaaa yasakım onunki mecburiiyoğsaa koy önünee hep yerrr ama kolestrol için yemiooo dikkat etmesi gerekiooo yaaa zaten gnde 10 ilaç içyo bide kolstrol verilrse işimiz iyice sorr malum kolestrol ilaçları spermide etkilio :26::26::26::26:
Oyleyimdimdir aayip olmasin::)))) ayrica enginnn entellektuel birikimimde cabasi:)))ahshsha
o zaman pcosun yoktur basam neye baktirdinki sonucu bekliyosunn
guatr detaylarını ve hoshımotoyu bilemyrum canım yanlış bişey söylemeym şimdi ?? bence yumurtluyosun sen ama gerisini dr bilgi verirse daha iyi olur canım ...
kiscem eger hasimoton cok yüksek o engeller yumurtlamayi kac cikti tshbendede demir eksikligi cikti hap kullaniyomm simcikk
Kızlar selam hepinizeee
ne var ne yok bakalım? güzel haberi olanlar vamı?
ben haftasonu evde değildim yazamadım pek...
sonuc beklemiyorum canim, sonucu aldigimda yazmistim...iyi cikti (tek demir eksikliyi vardi oda bizim ailede cok normal birsey)
bencede ben yumutluyorum ama bir türlü tuturamadik :)
hangi degerler hoshmitoya bagli canim (E2 mi).???
iylik canim sen nasilsin ?
sonuc beklemiyorum canim, sonucu aldigimda yazmistim...iyi cikti (tek demir eksikliyi vardi oda bizim ailede cok normal birsey)
bencede ben yumutluyorum ama bir türlü tuturamadik :)
hangi degerler hoshmitoya bagli canim (E2 mi).???
iylik canim sen nasilsin ?
Kızlar selam hepinizeee
ne var ne yok bakalım? güzel haberi olanlar vamı?
ben haftasonu evde değildim yazamadım pek...
anladim morem aman dikkat etsin cankusummmyok beaaa yasakım onunki mecburiiyoğsaa koy önünee hep yerrr ama kolestrol için yemiooo dikkat etmesi gerekiooo yaaa zaten gnde 10 ilaç içyo bide kolstrol verilrse işimiz iyice sorr malum kolestrol ilaçları spermide etkilio :26::26::26::26:
hosgeldin kisceeevalla pazartesim güzel haber yokta hopeforum bebisini kaybetmis dün ona üzüldükk malesefff:26:
ne olsun canım işte Allaha şükür... iş güç uğraşıp gidiyoruz,bende yeni bir havadis yok yani... güzel haberler bekliyorum işte buradan..
haftasonu evde değildim, iş yerinde de yoğunluktan kafamı kadıramıyorum, geri kalan zamanlardaysa deli gibi uyuyorum :))
e2 degil hasomotada tsh ya ne bakiliyo ya onu sordumm
selam canim nasilsin nuarin
teşekkürler hoşbulduk iyiyim şükür sen nasılsın?
bende iyim sükür canim...
millet kayip olmus...bir saat önceden herkes burdaydi :)
endokrinolojiden mektubum geldii
nasi olduysa hormonlar cok iyi durumda tabi demir hariccc
yaw kendiliginden tiroid ne düsermi4 olan tiroidim 1,5 cikmis yani cok iyi kadin doktorum 2,5 altina düsürmeliyiz demisti 46 olan prolaktinn nasi olduysa 12,5 cikmis hap ne kullanmadim daha ikisi icindeee saskinim kiscelerrrr yalniz demir 20 ile 200 arasi olmaliymis benimki - 15 ciikmis baya düsük o neyse onun hapina baslamistim zaten belkim düzelir hap bitene kadarrrr durumlar böyle simcilikkk
selam...
çok iyi yasakım ya herşey güzel .. kendiliğinden düzelir tabi nye düzelmesin .. kendiliğinden fırlamayı biliyolar da düşmeyimi bilmicek bu hormonlar canımmesela bence bendeki bu gevşekliğe göre prolaktinim kesin düşmüş olması lazım .. aboowww ilacımı bile almayı unutmuşum ya al işte neka gevşek olduğum burdan belli :26::26: o dediğin referansa göre demir de çok düşük sayılmaz braz düşük.. çok düşük demek için 5 ne çıkması lazımdı yasakım .. tamam sen ilacına başla o da düzelir bence .. çok süper ya sevindim bu işe ben maşallah
selam cnmişte ben geldim, kisciklerı bilemicem ama
hoşgeldin canımcım sefa getirdin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?