Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaaa ne güzell canımmm kendiliğinden düşmüş demekk aslındaa çok takmamak lazımm demekkii çıktıgı gibi düşüyodaa baksanaaa

öyleymis vala kiscem ben ögrendigimde bile cok takmamistim bu konularda cok rahatimdirrhic vah tüh demedimmgercekten stres cok etkiliymis örendim bunuama yinede icim rahat etmedi baska iyi bi endokrinolojiden daah randevu aldim onada bi gidecemm..emin olum gercekten düstümü diyeehani prolaktin düsbilirde tiroidi hic bilmiyom hapsiz düsermi diyeedoktor kapilarinda yatacam amma doktora gidiyom yawww

Son düzenleme:
hosgeldin zeynebnurumm

sende hoşgeldin kızçem

selam kizlarrrrrr

selam canım

hoşbuldumm canımm nasılsınızz pek giremiyorumm bu aralarr

yasakımm sen nasılsınn görüşemedik hiç ben bir iki defa geldim ama sen yoktunn hayatımmm

doğru görünmüyodun bayadır yaa

yazin galiba birbirimizi zor görecez peri kiscemmm

kesinlikle öyle kızçem herkes bi tarafa dağılır kesin annesinn yanına gidenler memlekete gidenler tatile çıkanlar walla ben çalışmaa devam ettikçe buraya da girerrm ama şu aralar yaza kalmadan ayağm kesilcek mecburen kurslardan filan istemesemde mecburiyetler o yüzden de haftasonu biraz topluca kısçıklarıma okumaya çalışcam ben de .. sonra yne aralarda girer kontrol ederim kime gelmiisz diye kimsenin hakkı geçmesin diye elimden geleni yapyrum .. şahsen ben kimseye okuyamadı diye ne gönül koyarım ne de hak ararm .. benm hakkım herkese helaldir .. ben sonradan ilk bana okundu die hatta baya üzüldüm :105: bu liste bitince başka liste yapılsa dahi ben dahil olmayı düşünmyrum, elimden geldiğinde dilim döndüğünce kızçelere okumaya çalışıcam ama kendim listede olmym diyorum kızçem :26::26:

sana basak diyim bari yoksa tek tek basaraktan bade süzerekten hitap etmek zor oluyo canım ya basa basa die

olurrrrr... sen nasil istersen canim öyle de bana :)

yani guatr dedigin hasimatomu:44:

yani sanirim ondan geliyor, hani bedenin saldiriyor ya ayni hastatlik gibi, benim saclarim dökülüyürdu (yani halada öyle ama yinede normal insandan dahada fazla dökülüyor, bu hasimato saclarima saldirirmis..ve o zamanda guatir cikti iste canim )

yaw kiscem simdide bazen bana basiyo sipalar bi bakiyom kim o diyom ses yokk anliyorumki bebeler basmisss

yaww evt ne çok yapılırdı bu ya ben kendimi hatrlayamdm ama ya :44::44::44:

canım yorumumu yazdm 2-3 sayfa önceye oku bi sonuçlarının akıbetini yazdığın mesajdan hemen sonra cevapladım .. walla çok sevindim ben maşallah

evett canımm eşim pek istemiyorr girmemii birdee o aralr birazz tartışmalar felan olmuştuu dedimm biraz girmiyımm ondan uzak durdumm

takmayıncaa düşüyoo demekk kii canımm cıktıgı gibi benımdee inşallah düşmüştürr yaaa bendee çok takmadımm ilaç içtimm nasılsaa düşerr diyee

ipekim sen yanimiza gelmiycenmi artikinn:26:ne zamaan kadar böyle sürecekk pekiiyok zaten yeni lsite ne hemen yapilmaz perik iscem yazin cünkü kimseyi bulamayizki kişa ancak yapilir..ama yine sen bildigim kadariyla herkese okudunn icin rahat olsun az kaldi listede zaten yariyi gecti ksayilir bi bitseydi bizime üzerimizden bi yük kalakacakti özellikle morem bu konuda cok hasasssss:26:

yaww onlardan girilmemezlik olurmu kızçem yaa .. o kişiler de kendilerine bi topik açtılar, herkes takılmaya devam ediyo işte .. kimsenin kötü niyet yok ama kiminin yaşı küçük olunca böle şeyler oluyo işte sonuçta medeni insanlarız biz .. sen napcan takma boşver .. herkes muhabbetine bakıyo kızçem ya .. kimsenin eşi istemiyo zati buraya girilmesini

saol peri kiscem darisi insallah bu hormonlarla basi beleda olanalra olsun.ipekim olabilir diyosun yani ikisininde birden hapsiz düsmesiidemirde doru doktorda hafif eksiklik var demis mektupta zaten hapini aliyorum iki haftadir gevsek ol ipem baksana bana kendiliginden olmus bitmisss

selam ipemm...

ama basam ben hasimotayi biliyorum bende yasadim ama o guatr degilki hasimoto bi hormon bi az calisiyo guatr daha baska biseyy

herkese okudum kızçem şükürler olsun , evet bende hafiflicem gerçekten bitince .. inan kendi hatimimi devam edemiyorum sırf bu yüzden .. bitince ona devam edicem hayırlısıyla kızçem, bakalım ondan giremem diyrum liste olsa bile diye ..

yani yine gelmeye çalışırım gündüzleri aralarda ama bu kadar olmaz yasakım ya, ders çalışmam lazım malesef ( haziran ik haftasına kadar işi sıkı tutarsam ondan sonra özgürüm .. ondan sonra da zaten yaz gelio, düğünler, ramazan ve tatiller kimsecikler olmaz burdada.. ama kendime bi tel alcam kk gireym die inşallah para biriktrebilirsem beni de özliceniz mi bakym ilhanazı özledğn gibi, onun seni özlediği gibi, arıcanızmı bakym topikte bi peri kızçe vardı dicenizmi aaa bu arada verebilecek hayırlı bi haberm oluuusa hemen gelirim koşa koşa size sülemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…