- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.341
yaaa ne güzell canımmm kendiliğinden düşmüş demekk aslındaa çok takmamak lazımm demekkii çıktıgı gibi düşüyodaa baksanaaa
cocuklugum aklima geldi bakkk
herkesin ziline basar kacardik
hosgeldin zeynebnurumm
selam kizlarrrrrr
hoşbuldumm canımm nasılsınızz pek giremiyorumm bu aralarr
yasakımm sen nasılsınn görüşemedik hiç ben bir iki defa geldim ama sen yoktunn hayatımmm
yazin galiba birbirimizi zor görecez peri kiscemmm
sana basak diyim bariyoksa tek tek basaraktan bade süzerekten hitap etmek zor oluyo canım ya basa basa die
yani guatr dedigin hasimatomu:44:
yaw kiscem simdide bazen bana basiyo sipalar bi bakiyom kim o diyom ses yokk anliyorumki bebeler basmisss
öyleymis vala kiscem ben ögrendigimde bile cok takmamistim bu konularda cok rahatimdirrhis vah tüh demedimm gercekten stres xok etkiliymis örendim bunu ama yinede icim rahat etmedi baska iyi bi endokrinolojiden daah randevu aldim onada bi gidecemm.. emin olum gercekten düstümü diyee hani prolaktin düsbilirde tiroidi hic bilmiyom hapsiz düsermi diyee doktor kapilarinda yatacam amma doktora gidiyom yawww
allah razı olsun canım benimde dualarım sizle...dualarım seninle canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hosgeldin zeynebnurumm
sende hoşgeldin kızçem
selam canım
doğru görünmüyodun bayadır yaa
kesinlikle öyle kızçem herkes bi tarafa dağılır kesinannesinn yanına gidenler memlekete gidenler tatile çıkanlar walla ben çalışmaa devam ettikçe buraya da girerrm ama şu aralar yaza kalmadan ayağm kesilcek mecburen kurslardan filan istemesemde mecburiyetler o yüzden de haftasonu biraz topluca kısçıklarıma okumaya çalışcam ben de .. sonra yne aralarda girer kontrol ederim kime gelmiisz diye kimsenin hakkı geçmesin diye elimden geleni yapyrum .. şahsen ben kimseye okuyamadı diye ne gönül koyarım ne de hak ararm .. benm hakkım herkese helaldir .. ben sonradan ilk bana okundu die hatta baya üzüldüm :105: bu liste bitince başka liste yapılsa dahi ben dahil olmayı düşünmyrum, elimden geldiğinde dilim döndüğünce kızçelere okumaya çalışıcam ama kendim listede olmym diyorum kızçem :26::26:
öyleymis vala kiscem ben ögrendigimde bile cok takmamistim bu konularda cok rahatimdirrhis vah tüh demedimm gercekten stres xok etkiliymis örendim bunu ama yinede icim rahat etmedi baska iyi bi endokrinolojiden daah randevu aldim onada bi gidecemm.. emin olum gercekten düstümü diyee hani prolaktin düsbilirde tiroidi hic bilmiyom hapsiz düsermi diyee doktor kapilarinda yatacam amma doktora gidiyom yawww
sende hoşgeldin kızçem
selam canım
kesinlikle öyle kızçem herkes bi tarafa dağılır kesinannesinn yanına gidenler memlekete gidenler tatile çıkanlar walla ben çalışmaa devam ettikçe buraya da girerrm ama şu aralar yaza kalmadan ayağm kesilcek mecburen kurslardan filan istemesemde mecburiyetler o yüzden de haftasonu biraz topluca kısçıklarıma okumaya çalışcam ben de .. sonra yne aralarda girer kontrol ederim kime gelmiisz diye kimsenin hakkı geçmesin diye elimden geleni yapyrum .. şahsen ben kimseye okuyamadı diye ne gönül koyarım ne de hak ararm .. benm hakkım herkese helaldir .. ben sonradan ilk bana okundu die hatta baya üzüldüm :105: bu liste bitince başka liste yapılsa dahi ben dahil olmayı düşünmyrum, elimden geldiğinde dilim döndüğünce kızçelere okumaya çalışıcam ama kendim listede olmym diyorum kızçem :26::26:
yaw kiscem simdide bazen bana basiyo sipalar bi bakiyom kim o diyom ses yokk anliyorumki bebeler basmisss[/QUO
ayni dertte bende var benim pencereme tas atiyorlar gece
ama bi yakalasam onlari opecem
evett canımm eşim pek istemiyorr girmemii birdee o aralr birazz tartışmalar felan olmuştuu dedimm biraz girmiyımm ondan uzak durdumm
takmayıncaa düşüyoo demekk kii canımm cıktıgı gibi benımdee inşallah düşmüştürr yaaa bendee çok takmadımm ilaç içtimm nasılsaa düşerr diyee
çok iyi yasakım ya herşey güzel .. kendiliğinden düzelir tabi nye düzelmesin .. kendiliğinden fırlamayı biliyolar da düşmeyimi bilmicek bu hormonlar canımmesela bence bendeki bu gevşekliğe göre prolaktinim kesin düşmüş olması lazım .. aboowww ilacımı bile almayı unutmuşum ya al işte neka gevşek olduğum burdan belli :26::26: o dediğin referansa göre demir de çok düşük sayılmaz braz düşük.. çok düşük demek için 5 ne çıkması lazımdı yasakım .. tamam sen ilacına başla o da düzelir bence .. çok süper ya sevindim bu işe ben maşallah
selam cnmişte ben geldim, kisciklerı bilemicem ama
sende hoşgeldin kızçem
selam canım
ama basam ben hasimotayi biliyorum bende yasadim ama o guatr degilki hasimoto bi hormon bi az calisiyo guatr daha baska biseyyolurrrrr... sen nasil istersen canim öyle de bana :)
yani sanirim ondan geliyor, hani bedenin saldiriyor ya ayni hastatlik gibi, benim saclarim dökülüyürdu (yani halada öyle ama yinede normal insandan dahada fazla dökülüyor, bu hasimato saclarima saldirirmis..ve o zamanda guatir cikti iste canim )
allah razı olsun canım benimde dualarım sizle...
hoşgeldin sen bitanem
ipekim sen yanimiza gelmiycenmi artikinn:26:ne zamaan kadar böyle sürecekk pekiiyok zaten yeni lsite ne hemen yapilmaz perik iscem yazin cünkü kimseyi bulamayizki kişa ancak yapilir..ama yine sen bildigim kadariyla herkese okudunn icin rahat olsun az kaldi listede zaten yariyi gecti ksayilir bi bitseydi bizime üzerimizden bi yük kalakacakti özellikle morem bu konuda cok hasasssss:26:
iğneler doğuma kadar balımsın ya 13 haftalığız daha işte
selam ipemm...
guatr bendede vardi duzene alinmazsa hem anneyi hem bebege zarar cok zararli bisey
ne iğnesi oluounuz cnm
selam canım hoşgeldin beyaa
Allah korumuş efemizi kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?