- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.261
Annem ben duzenli olurummm hic sasmazz. Ama yumurtlama hicde doktorun dedigi gibi degildi. Bana 11-16 dedi ben 3 unde hamile kaldimm:)) cokkkk buyuk sansti yaniiii
kaç yıl okudun merkeze gelmiyomudun hafta sonları..
kaç yıl oldu sen okulu bitireli:26::26:
şimdi merkez daha güzel oldu yenilendi heryere dinlenme yerleri parklar falan yapıldı
ipekim ben gelince 5 dk lıkda olsa gelirsin artıkın yanıma
peri ksicem cok hasass biri moremmm üzüldü halimize bak görüyonmuu
iivetttt moree yasakımm üle olduu vallaaa
Kolay gelsin canim sana burda yaz gibi birazdan efeyi gezdirmeye çıkaracağım
Bugün benim canim et cekmisti eşim soslu et yapcek bana:)
ben cıkıyorum arkadaslar salıcakla kalın derler bızım memlekette
Nazımmm seninde benimde avatarlarımız uğurlu gelsinde en yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım arkadaşım insallahhh
bu ara oraya cok ugrayamiyorum peri kiscemm..moremden izin yok yeterki morem üzülmesin hassas kalpciklari kirilsin istemiyomm.onlarda bekliyo ama moreme kiyamammm.:26:hamilim bekliyo gari napsin
et miiyaww benide yememlazım ama nasıllll ert deyince bilemm içim garip olyoo
Etsiz yapamam ben helede balık hmmmm acıktım
kısmet işte miamorem orda bi istisna olmuş ama genellikle olan bişey değil bu sende olan .. düzenli olmak her daim avantaj tabiki canım .. aksilikler de çözülür miamorem neler neler okuyor ve görüyorum .. hiçbişey imkansız değildir yeterki kısmet olsun vakti gelsin .. benm pko dendikten sonra kaç muayenemde şuan öle bi görüntü yok diye de söylediler .. hayırlısı olsun inşallah ..
acıbadem hastanesi benm için kolay ulaşım canım .. uğrarım inşallah desteğim tamdır her zaman .. yeterki herşey yolunda gitsin bu seferki tedavin sana bebiş getirsin canım benm
yaww kızçeler siz çok duygulu gördm ben de işte neblym öle oldu
halamıı mooreee
iste öyle olmuyo kiscemm yawne bilim böyle alismamisiz alistirilmadikk bi gidersem gezmekten cok ziyaret etmekten günüm geciyo..gidersem zaten belkim tedavi icin gidecemm..gören soracak psikolojimdie bozmak istemiyorumm..biz gidersek öyle hemende dönemiyoz..küsen oluyo sadece bi haftaliginami gelinir diyolar mesala annem tr oldugu zaman onla kaliyozz malüm baba yokk..birakiyomda artik:26:bizim isler zorrr
seninde daha yeniymiş inşallah bu ay güzel haberler alırız.
bana sanki psikolojik belirtiler yaşıyorum gibi geliyorçok dinlememeye çalışıyorum artık kendimi
gecikirse bakıcaz artık bahar geldi gecikmesi de normal..
sen bide kan testi yaptırsana canım
olmuyo moremdoru bide el var isin icinde
yawww şimdiiii ben senii napamm yasakımmm beaaaane düşünceliisnnn çok onure oldummm çok mutlu oldummmm saol yasakımmm ama diorum ya öle oarayada yazsan sen hep benimlesin ben biorummmm
öle yasakımm yoğsa ben deli fişekkk
böle değildim yaniiiii oturaklıı ah ahh nesee geçti o zamnlarr şükrrr
Kolay gelsin canim sana burda yaz gibi birazdan efeyi gezdirmeye çıkaracağım
Bugün benim canim et cekmisti eşim soslu et yapcek bana:)
Nazımmm seninde benimde avatarlarımız uğurlu gelsinde en yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım arkadaşım insallahhh
bu ara oraya cok ugrayamiyorum peri kiscemm..moremden izin yok yeterki morem üzülmesin hassas kalpciklari kirilsin istemiyomm.onlarda bekliyo ama moreme kiyamammm.:26:hamilim bekliyo gari napsin
et miiyaww benide yememlazım ama nasıllll ert deyince bilemm içim garip olyoo
Etsiz yapamam ben helede balık hmmmm acıktım
balığı bende yerimdee öle kızrmısı et yemiorummm
anladım canım tabi kapsamlı bi kontrol ve hormon testi yaptırmanda fayda var .. en azndan kafan rahatlar bunları düşünmeszin sadece sakince deneme yaparsın bişe yoksa canım ya hayırlısı olsun ..
hadi hoşçakal tatlım gürüşürz
yasakım dra gitmeden bi gün önce işte yani yumurtlamadan bi gün önceyi kaçırdık biz :44::44: yumurtlama günü oldu sadece ve sonraki gün galiba .. oysaki mantık olarak ben artk şöle düşünyrum, yumurtlamadan bir gün önce kesin ilişki olmalı .. çünkü yumurta ömrü max 24 saat diyolar, hadi biraz daha hassas yumurta 15-20 saat olsun .. ee zaten spermler 10 saatte yumurtaya ulaşıyo bu durumda yumurtlama sabah olduysa, akşama kadar zaten 10 saat geçti bile, ee akşam hadi bişeyler denedin, zaten sperme de 10 saatte yumurtaya gitti oldumu toplam 20 saat.. yumurta artık kalitesizleştiyse veya sperm kabul etmicek hale geldiyse herşey bitti yani ?? bu ay bana böle oldu gibi geliyo kısmet bakalım görücezz ???
Annem memlekete gitmicen ki. Hafta sonu istanbul a kimseler duymadan. Morende kalirsin mis gibi:)))
Annem memlekete gitmicen ki. Hafta sonu istanbul a kimseler duymadan. Morende kalirsin mis gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?