Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet var elim ayağım buz gibi bazen eşime sokuluyorum bi dokunuyorum adam kaçıyo yav ceset gibisin diyo

kocişimde bana derin donducu dio bende bende ona kalorifer kazanım diorummm hep ıscakkk

evet var elim ayağım buz gibi bazen eşime sokuluyorum bi dokunuyorum adam kaçıyo yav ceset gibisin diyo

Hamileken ben de ç ok üş ü yordum canım. . .... ...
üŞüdükçe de midem bulanıyordu.........
Ama bence bunlar kişiden kişiye değişir.....sen adetin gecikmesini bekle..

aama bende kansizlik yok cok üsüyodum hamieliklerimde valla ayaklarim donmustu hele bu son hamileliktee
yasakım pıhtı yüzünden olmasınnn belki kana etki yapyıodur kan dolaşımı yavaşlayınca üşüyoruz yaaa bilemedimmm şimdi

yok canım belirti olarak söylemedim ben daha var benim sat 14tü bakalım bu ay kaçı olacak belirtiler için erken yani anlayacağın

benimkide cok ıscak kız aynı walla

hamilelik belirtiside olsa biz anlayamayızki

aynen dedğin gibi zikzakımm valla ben adetim 3 gün geçmişti hala gripmi olcam falan diodum ala ala üşütüm ki acaba nie geçikti diodummm son ana kadar hiç hamilemiiym acep demedimm

hadi ben kaçıyoruummm......bayyyyyyyyy.........................

500. syfa için hazırlanayım.....

akşama çook süslü bir ruyabuseyle karşınızda olucam...

aynen dedğin gibi zikzakımm valla ben adetim 3 gün geçmişti hala gripmi olcam falan diodum ala ala üşütüm ki acaba nie geçikti diodummm son ana kadar hiç hamilemiiym acep demedimm

kansızlık ordan pko ordan bana belirti bırakmıyo ki mendeburlar

yasakım pıhtı yüzünden olmasınnn belki kana etki yapyıodur kan dolaşımı yavaşlayınca üşüyoruz yaaa bilemedimmm şimdi

aama günlükte olmuyo ilhananzimmm bi cok soguklarda sadece ellerimm donuyo ama hamileikte ayaklarim donuyo sadece..igne kkulaniyomm kan dolasimi iyi olsun diye hamilleikte ama dedigin gibi onuda cok duydum pihtilasmasi olupta hic isinmayani .mesala ben evin icinde hic üsümemm

hadi ben kaçıyoruummm......bayyyyyyyyy.........................

500. syfa için hazırlanayım.....

akşama çook süslü bir ruyabuseyle karşınızda olucam...

woww dört gözümü açtımmm seni bekliyorummm rüyammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…