Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sen kocisle ilgilen canim, sonra esrarengizim dedigi gibi toz olursun....
kocisler ayni cocuk gibidir...ben hic ayri yatmiyorum biliyormusun, ayni zamanda gireriz yataga...

aa ben gelemem okadar sıkınıt yaa kızçemmmm saat 10 da yatyoo bazennn tamam o yatsınn anlıorumm benn erken kalıo ama beni zorlamasınn arkadaşş anlaştık onlaa 10 da yatrsa yatmıcam 11 de yatarsa yatcammm öle yatıncada kalkamıorummm anlarsaa kızarr zaren çan çan pek konuşrrrrr :99::99::99::99::99::99:

inşallah gider adetten sonra.öyle gülüm. çok üzüldüm ama yapacak bişi yok.
bu ay memlekete gidicem.dinlencem kendime gelirim biraz. sonra yine devam ederim olmassa.
ama kasıklarım çok ağrıyo.kisten dedi doktor.hayırlısı rabbimden.

en iyisi bitanemmm yaaa git dinlen bendee temmuzda tatile gitces inşallahh bende dinlencemm

sen kocisle ilgilen canim, sonra esrarengizim dedigi gibi toz olursun....
kocisler ayni cocuk gibidir...ben hic ayri yatmiyorum biliyormusun, ayni zamanda gireriz yataga...

Aynen canım walla özellikle ctesi geceleri film alır izleriz herzaman bende kanepede uzanırken uykum gelir ama gidip yatağa yatmam.. beklerim kocişle beraber gideriz

hayirlisi canim...üzülme sakin stres yapma..düzelir insallah hepsi...
kist olunca kasik agrinmi olurmus?

SIKINTI degilki canim....ne olacak yat yaninda, horlamaya basliyinca kalk yanindan, de aciktim sorarsada...seni kontrol edecek degil ya...
walla ben yatiyorum onunla birlikte...ben erken kalkiyorum, o biraz daha gec kalkiyor (kocis)....ne zaman girersek beraber gireriz yataga..bilmiyorum bizde öyle artik oldu...yanliz girdigimi hatirlamam yani....

en iyisi bitanemmm yaaa git dinlen bendee temmuzda tatile gitces inşallahh bende dinlencemm

gitcem de kociş çok kalma dio.bihafta falan.öslerim diyo.ben de biay kalayım diyom.
eminim iyi gelcek.havası suyu oohh miss.
dinlen gülüm valla.kendimizegelelim yaww:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…