- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.001
Aynen canım walla özellikle ctesi geceleri film alır izleriz herzaman bende kanepede uzanırken uykum gelir ama gidip yatağa yatmam.. beklerim kocişle beraber gideriz
Aynen canım walla özellikle ctesi geceleri film alır izleriz herzaman bende kanepede uzanırken uykum gelir ama gidip yatağa yatmam.. beklerim kocişle beraber gideriz
canim bizde icelim bari, onlar bizi aralarina almiyorlar
basam sanırım bizide alcaklar aralarınaaa
hayirlisi canim...üzülme sakin stres yapma..düzelir insallah hepsi...
kist olunca kasik agrinmi olurmus?
SIKINTI degilki canim....ne olacak yat yaninda, horlamaya basliyinca kalk yanindan, de aciktim sorarsada...seni kontrol edecek degil ya...
walla ben yatiyorum onunla birlikte...ben erken kalkiyorum, o biraz daha gec kalkiyor (kocis)....ne zaman girersek beraber gireriz yataga..bilmiyorum bizde öyle artik oldu...yanliz girdigimi hatirlamam yani....
küsmeyinbasam sanırım bizide alcaklar aralarınaaakıscem yaww sizede yapar morem kahve
sarılıp barışalım
günaydın arkadaslar nasılsınız
evet bizdede ayni canim...yanliz birakmam onu, hep ilgi bekliyor benimki...tabi banada ilgi gösteriyor.Aynen beraber hep gireriz...ilgi göstertmedimi hemen somurtuyor benimkisi...ondan sonra diyor, ne oldu falan filan iste....
bizde hafta sonu filim izleriz...dünde baktik mesela bir korku filmi...igrenci :)
ben korku filmine bakamıyorumm yaadaha başlamadan korkmaya başlıorum sanırım psikolojik
bizde ya romantik komedi yada andrenalin olanları tercih edioruz
elerine saglik cok güzel olmus
tatil günleriii bizde yapyozzz güzell olyoooo
nazım güzel oluyoda bide sonuna kadar izlemeyi başarabilsemmm
gitcem de kociş çok kalma dio.bihafta falan.öslerim diyo.ben de biay kalayım diyom.
eminim iyi gelcek.havası suyu oohh miss.
dinlen gülüm valla.kendimizegelelim yaww:)
hoşş geldinnnn bernammmm güzel gelinimm güzelll anne adayımızzzz
gitcem de kociş çok kalma dio.bihafta falan.öslerim diyo.ben de biay kalayım diyom.
eminim iyi gelcek.havası suyu oohh miss.
dinlen gülüm valla.kendimizegelelim yaww:)
ohhh bizde tehdit ettik bak nasil aldilar aralarina :)
ya nekadar yapmayım desem de üzüldüm.üzülüyorum da.elimde değil.
kistim büyükmüş.ağrı yapması normalmiş.inşallah en kısa zamanda geçer.
geçmediği sürece doktor bi tedavi uygulayamayız fayda etmez dedi.
hayit hapi ic canim ben faydasini gördüm...sende görürsün insallah...
sana ne verdi icmen icin?
ya benimde agriyor kasiklarim ama benim adetim düzenli geliyor.
eder canımmm oo takıldı şimdiii o benim pc zaman geçirmemeben şm gece yemek yemeyeceğimi bilir kızçemm öle baştan savma şeyler diemem bennn çalışırken ben de öleydim ama evdeyken olmuoo yorgun değilimm erken yatasım gelmio hayliylee dirumm kii caomm sen yatt ben hemen gelyommm dakka geç giidimmm kızıoo şimdi anlaşma yaptıkk işte 10 da yatrsa yatmıcamm 11 de yatarsa yatcamm
hehehe cocuk gibi anlasma yapsiniz
ama canim sende haklisin kocisde hakli, bende olsam yanliz girmek istemem yataga...beraber olsun isterim...sende yat erkende buraya gel geri :)
küsmeyinkıscem yaww sizede yapar morem kahve
sarılıp barışalım
yapti canim yapti....bizede yapmis...5 tane kahve yapmis bizde sandik bizi araniza almiyorsunuz
evet bizdede ayni canim...yanliz birakmam onu, hep ilgi bekliyor benimki...tabi banada ilgi gösteriyor.Aynen beraber hep gireriz...ilgi göstertmedimi hemen somurtuyor benimkisi...ondan sonra diyor, ne oldu falan filan iste....
bizde hafta sonu filim izleriz...dünde baktik mesela bir korku filmi...igrenci :)
elerine saglik cok güzel olmus
afiyet olsunnn cankuşummm bak sanada turff hazırladımmm
yawww siz benim canımsınızzz beaaa aşk olsunn böle düşünmenize kıırıldım yaniii ben saydımm özellikle aşayı 5 dene yaptım dıı :26::26::26:
Canım nasip üzülme canımm kısmetten öte olmuyo. en kısa zamanda sende bizde hamiş olcaz.. sürekli aynı konulara takılma at o düşünceleri biraz olsun...ya nekadar yapmayım desem de üzüldüm.üzülüyorum da.elimde değil.
küsmeyinkıscem yaww sizede yapar morem kahve
sarılıp barışalım
oyyyy canımmmm nazımmmmmm
çok mahcup moldum şimdikama iyide oldu çok lezzetlimiş:125::125::125::125:
ya nekadar yapmayım desem de üzüldüm.üzülüyorum da.elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?