Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aynen canım walla özellikle ctesi geceleri film alır izleriz herzaman bende kanepede uzanırken uykum gelir ama gidip yatağa yatmam.. beklerim kocişle beraber gideriz

tatil günleriii bizde yapyozzz güzell olyoooo

Aynen canım walla özellikle ctesi geceleri film alır izleriz herzaman bende kanepede uzanırken uykum gelir ama gidip yatağa yatmam.. beklerim kocişle beraber gideriz

evet bizdede ayni canim...yanliz birakmam onu, hep ilgi bekliyor benimki...tabi banada ilgi gösteriyor.Aynen beraber hep gireriz...ilgi göstertmedimi hemen somurtuyor benimkisi...ondan sonra diyor, ne oldu falan filan iste....
bizde hafta sonu filim izleriz...dünde baktik mesela bir korku filmi...igrenci :)

ya nekadar yapmayım desem de üzüldüm.üzülüyorum da.elimde değil.
kistim büyükmüş.ağrı yapması normalmiş.inşallah en kısa zamanda geçer.
geçmediği sürece doktor bi tedavi uygulayamayız fayda etmez dedi.

kıscelerim bende kaçıyom sonra yine gelirim kaç saattir otura otura sırtım ağrıdı

eder canımmm oo takıldı şimdiii o benim pc zaman geçirmeme ben şm gece yemek yemeyeceğimi bilir kızçemm öle baştan savma şeyler diemem bennn çalışırken ben de öleydim ama evdeyken olmuoo yorgun değilimm erken yatasım gelmio hayliylee dirumm kii caomm sen yatt ben hemen gelyommm dakka geç giidimmm kızıoo şimdi anlaşma yaptıkk işte 10 da yatrsa yatmıcamm 11 de yatarsa yatcamm

gitcem de kociş çok kalma dio.bihafta falan.öslerim diyo.ben de biay kalayım diyom.
eminim iyi gelcek.havası suyu oohh miss.
dinlen gülüm valla.kendimizegelelim yaww:)

gelmesmiii kuşumm yaaa yeşili bol yerlere hasret kaldımmm gerçektennnn

gitcem de kociş çok kalma dio.bihafta falan.öslerim diyo.ben de biay kalayım diyom.
eminim iyi gelcek.havası suyu oohh miss.
dinlen gülüm valla.kendimizegelelim yaww:)

memlekete kimler var annen gilmi kayinvaliden gilmi?
walla senin kocise ben katilyiorum canim....bir hafta iyi, kocisleri yanliz birakmaya gelmez :)

Canım nasip üzülme canımm kısmetten öte olmuyo. en kısa zamanda sende bizde hamiş olcaz.. sürekli aynı konulara takılma at o düşünceleri biraz olsun...

inşallahh geçcekk canımmm soğan suyu içyon mu :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…