- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.021
kıscelerim bende kaçıyom sonra yine gelirim kaç saattir otura otura sırtım ağrıdı
yawww siz benim canımsınızzz beaaa aşk olsunn böle düşünmenize kıırıldım yaniii ben saydımm özellikle aşayı 5 dene yaptım dıı :26::26::26:
naz yapalım dedik azcıkın bidenemmmm yoksam basamda bende küsermiyiz sana hiççç
küsmeyinkıscem yaww sizede yapar morem kahve
sarılıp barışalım
:26::26::26:
kızlar satım 25 mart ben bugün kan testi yaptırsam çok mu aceleci davranmış olurum ???
yawww siz benim canımsınızzz beaaa aşk olsunn böle düşünmenize kıırıldım yaniii ben saydımm özellikle aşayı 5 dene yaptım dıı :26::26::26:
:26::26::26:
biraz karıştıkmı nee:26::26::26:
saol canım benım hosbulduk ay sımartın benı sımdı
ben korku filmine bakamıyorumm yaadaha başlamadan korkmaya başlıorum sanırım psikolojik
bizde ya romantik komedi yada andrenalin olanları tercih edioruz
686932[/ATTACH]
tsk ederim canim....
Canım nasip üzülme canımm kısmetten öte olmuyo. en kısa zamanda sende bizde hamiş olcaz.. sürekli aynı konulara takılma at o düşünceleri biraz olsun...
oyyyy canımmmm nazımmmmmm
çok mahcup moldum şimdikama iyide oldu çok lezzetlimiş:125::125::125::125:
afiyet olsunnn canımmmmm
naz yapalım dedik azcıkın bidenemmmm yoksam basamda bende küsermiyiz sana hiççç
sevyomm sizii çkkkkk
izledikte ama cok igrenci...
tsk ederim canim....
afiyet olsunnnn kuzummmmmm
bat nezamann kızçemmmm hoşş geldn buaradaaa :13::13::13::13::13:
sağolun da biraz cahilim sanırım ben bu konularda bat ne desem komik mi olurum ?
neden komik olsun canim...bizler bunu biliyormuyduk...yavas yavas ögrenirsin sende.
bat demek birdaha tahmini adet tarihin
selammm kısçelerr bengeldimm ama daha dahvaltı bilee yapmadımm merak ettimm bi bakım dedimmmmmm
nasılsınzzzzzzzzzz
hoşgeldin neynebnurummmselammm kısçelerr bengeldimm ama daha dahvaltı bilee yapmadımm merak ettimm bi bakım dedimmmmmm
nasılsınzzzzzzzzzz
olurmu öle şey canımsağolun da biraz cahilim sanırım ben bu konularda bat ne desem komik mi olurum ?
aynen nazım yaaa burası günlük güneşlikken bi anda gene montlara döndükhava çok kötüü yaaaa
sağolun da biraz cahilim sanırım ben bu konularda bat ne desem komik mi olurum ?
neden komik olsun canim...bizler bunu biliyormuyduk...yavas yavas ögrenirsin sende.
bat demek birdaha tahmini adet tarihin
karistimi neeee:118:
çok sağolun adetimin tahminen 22- 23 nisanda gelmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?