Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

geçmiş olsun kıscem ne oldu:26::26::26:

yaww evi toplıcam edecem derkene ceryanda kaldım heraldee üşüttümmm öksürük gripp üşüme titreme dermnsızlıkk uyku hersey varr balımm yaa neolkdu bana anlamadmm ev aldıkk sevınemeden hasta oldummm cok fenayımm cokkk:2::2::2::2::2::2::2: yarında tamamen tasınıyoruz bakalım nasıl olcakk kocıste hasta bende hastayımmm pfffff

ruyami gören vami ben hic göremiyom horozdan sonra nolduki acepp

horozu yedi kayboldu kısce görünce çekelim saccıklarını işleri var galiba
horozun tadı hala damağımdaaa...............
tadindan bayildida ayilmadimi ecep halenn eskiden 3 harfte olsa yazip kaciyodu simcik oda yokkk
organik horoz da bi başka oluyormuş yani .Maşşalllah.............
meelkim 5000 de tosun degil goç varrrr6000 de tosun 10.000 deveeegelir rüyam 5000 kesin yetisir gurbande ne kesecek yosamm

ruyam bak yasakım seni neka merak etmiş

melekimmmmmmmmmmmmmmmm............................. teşekkür ederim sayende gördüm.......

tamamm melekimmmm görüşüzzzzz

afiyet olsunnn eniştemle sizeee
sağol kuşum
geçmiş olsun canım geçer biraz istirahat et..
güle güle otur yeni evinde
kk ev bölümüne evinin fotolarını koysanda görsek ya

oyyy geçmiş olsunnn edddaaammmmm :2::2::2::2::2:

olsun evcezine taşınınca alırsınnn çayınıı uzatrsınn bacacıkalrını ne giirp kalır ne ağrııı

rabbim sağlıklı sıhatlı oturmayı nasip etsinnn inş...

mehaba aranıza yeni katıldım bnde bebk hasreti cekenlerdenm suan esimde oligospermi var yani yani sperm sayısı cok düşük bi bucuk sene önce bebgmi düşürdm o günden bu yana olmadı meger esimde sorun varmıs.. simdi çaksır otu kullanıyo işe yarar inşallah varmı bu otu duyan kullanan... ?

inşallahh moree yaa bı gecelımm deee oda olur ınsallah

Moreeemmm ben daha regl olmadımmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:

hoşş geldinnn canımm aramızaaa

rabbimmm şifa versinnn meleğimmm inş.. ,, gelirrr bide spor yapsınn kocişş

yağlı tuzluda yedirme olumuu bide keçi boynuzu pekmezii yedirr

immm edammmm canımmmm havalar serinn buraaa canım sıkıldı evdee okadaa

görüşürzzz rüyammmm gell gene özletme kendinii

aynennn moreeee burdada havalar cok serın yagıslııı sankı hala yaz gelmedı gıbııı ıste oyuzden bu havalar ınsanı mahfedıyorr hsta olunabılıyorr cok dıkkat etmek gerek ama ben edemedmm mecburdumm bırr dısarı bır ıcerıı derken hastalıga yakalndım siz dıkkatt edınnn gülümm:2::2::2::2::2::2:

Çakşır Otunun Faydaları ve Etkileri: Etkili bir afrodizyak olan bu bitki, cinsel gücü ve isteği arttırıcı özelliklerinden dolayı cinsel isteksizlik tedavisi için faydalı olabilir. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.

Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra bal ile macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.

ii bi karar bitanemmm buu eminimm ii gelicekkk

zatnn şifalar bitkiledee inanıoorumm benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…