- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.341
bak nasılda unutmamış
ben de tam onu diyecektim.Koç 5 binde ..................
sizi cokk özledımmmmcokkk hastayımmmmmm bennnnnnn:2::2::2::2::2::2::2:
kızcelerim ben istemeyerek çıkıyorumbenim ki geldi çünkü
geçmiş olsunkıscem ne oldu:26::26::26:
ruyami gören vami ben hic göremiyom horozdan sonra nolduki acepp
horozu yedi kayboldukısce görünce çekelim saccıklarını işleri var galiba
organik horoz da bi başka oluyormuş yanitadindan bayildida ayilmadimi ecep halenneskiden 3 harfte olsa yazip kaciyodu simcik oda yokkk
meelkim 5000 de tosun degil goç varrrr 6000 de tosun 10.000 deveee gelir rüyam 5000 kesin yetisir gurbande ne kesecek yosamm
ruyam bak yasakım seni neka merak etmiş
eddamm hoşş geldinnnn kuşummmmmmm
kızcelerim ben istemeyerek çıkıyorumbenim ki geldi çünkü
sağol kuşumtamamm melekimmmm görüşüzzzzz
afiyet olsunnn eniştemle sizeee
geçmiş olsun canım geçer biraz istirahat et..yaww evi toplıcam edecem derkene ceryanda kaldım heraldee üşüttümmm öksürük gripp üşüme titreme dermnsızlıkk uyku hersey varr balımm yaa neolkdu bana anlamadmm ev aldıkk sevınemeden hasta oldummm cok fenayımm cokkk:2::2::2::2::2::2::2:yarında tamamen tasınıyoruz bakalım nasıl olcakk kocıste hasta bende hastayımmm pfffff
yaww evi toplıcam edecem derkene ceryanda kaldım heraldee üşüttümmm öksürük gripp üşüme titreme dermnsızlıkk uyku hersey varr balımm yaa neolkdu bana anlamadmm ev aldıkk sevınemeden hasta oldummm cok fenayımm cokkk:2::2::2::2::2::2::2:yarında tamamen tasınıyoruz bakalım nasıl olcakk kocıste hasta bende hastayımmm pfffff
özletme kendiniben de çıkoommmmmmmmm.........................benimki de geldi ,,,
horozun tadı hala damağımdaaa...............
organik horoz da bi başka oluyormuş yani.Maşşalllah.............
melekimmmmmmmmmmmmmmmm.............................teşekkür ederim sayende gördüm.......
ben de çıkoommmmmmmmm.........................benimki de geldi ,,,
horozun tadı hala damağımdaaa...............
organik horoz da bi başka oluyormuş yani.Maşşalllah.............
melekimmmmmmmmmmmmmmmm.............................teşekkür ederim sayende gördüm.......
immm edammmm canımmmm havalar serinn buraaa canım sıkıldı evdee okadaahoşbuldumm canımmm saolll nsılsınn more:2::2:
görüşürzzz rüyammmm gell gene özletme kendiniiben de çıkoommmmmmmmm.........................benimki de geldi ,,,
Selammmm kıscıklarrrr....nasılsınız bakem???
hoşşş geldimnn canımmm nasıllsınnnnn
oyyy geçmiş olsunnn edddaaammmmm:2::2::2::2::2:
olsun evcezine taşınınca alırsınnn çayınıı uzatrsınn bacacıkalrını ne giirp kalır ne ağrııı
rabbim sağlıklı sıhatlı oturmayı nasip etsinnn inş...
mehaba aranıza yeni katıldım bnde bebk hasreti cekenlerdenm suan esimde oligospermi var yani yani sperm sayısı cok düşük bi bucuk sene önce bebgmi düşürdm o günden bu yana olmadı meger esimde sorun varmıs.. simdi çaksır otu kullanıyo işe yarar inşallah varmı bu otu duyan kullanan... ?
immm edammmm canımmmm havalar serinn buraaa canım sıkıldı evdee okadaa
görüşürzzz rüyammmm gell gene özletme kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?