Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşgeldin canım aramıza....Rabbim tez zmanda dileğinin gerçekleşmesini sağlasın inşallah.....o otu kullanan varsa cvplar canım seni...

immm edammmm canımmmm havalar serinn buraaa canım sıkıldı evdee okadaa

görüşürzzz rüyammmm gell gene özletme kendinii

naber naz iyisin inş....

hoşgeldin canım aramıza....Rabbim tez zmanda dileğinin gerçekleşmesini sağlasın inşallah.....o otu kullanan varsa cvplar canım seni...

naber naz iyisin inş....

halime şükürrr tatlımmm siz nasılsnızzz büyümüşş meleğimizz maşallhhh

yok more yapmadımmm gebelık testlerımın nerde oldgunu suan hıc bılmıyorum yenı evde oldugu kesınde bulamdım bugun gıttıgımdee artık yenı evde yaparım:26:

hayırlısı olsunnn eddammm inş.... müjdeni alırsınn yeni evinn sana inş... uğurlu gelirrr bidenemmmm

aynen cnm ilaçtan yana deglim en iyi ilaç doğal bitkiler.. Inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürüür...

aynen cnm ilaçtan yana deglim en iyi ilaç doğal bitkiler.. Inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürüür...
inşallahh kızçemmmm sen ii bulmuşşsunn aklımızda olsunnn inş.. gerek duyan kızçeler olduğunda sölerizz hemennn saoll canımmm

çok şükür gülüm iyiyiz bebişimle...bu sıra bulantıdan oturduğum kalktığım yeri bielmiyom ama razıyım....o yüzden evlere de sığmıyom özledim sizi yaff....

bizde özlüorızzz canım sizi ama bahanenizz o kadar güzel kii kızamıoruzzz

olsun canımmm olsun n bebişin her sıkıntısıı güzel

hoşgeldinnn hemsommmm

hoşbuldum canımm...nasılsın neler yapıyosunnn......Samsun sisli puslu yağmurlu soğukkkkkkkofffffffff.......haftasonu güneş vardı.....kapı pencere açtım temizlik yaptımmmm camlarım geri battı haaaaaaa..

bizde özlüorızzz canım sizi ama bahanenizz o kadar güzel kii kızamıoruzzz

olsun canımmm olsun n bebişin her sıkıntısıı güzel

ewet valla Rabbim sizede nasip etsinde sizde paylaşın bulantılarınızı,,,uykularınızı ayyyy canlarım benim :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…