- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.361
hoşş geldinnn canımm aramızaaa
Rabbimmm şifa versinnn meleğimmm inş.. ,, gelirrr bide spor yapsınn kocişş
yağlı tuzluda yedirme olumuu bide keçi boynuzu pekmezii yedirr
mehaba aranıza yeni katıldım bnde bebk hasreti cekenlerdenm suan esimde oligospermi var yani yani sperm sayısı cok düşük bi bucuk sene önce bebgmi düşürdm o günden bu yana olmadı meger esimde sorun varmıs.. simdi çaksır otu kullanıyo işe yarar inşallah varmı bu otu duyan kullanan... ?
immm edammmm canımmmm havalar serinn buraaa canım sıkıldı evdee okadaa
görüşürzzz rüyammmm gell gene özletme kendinii
inşallahh moree yaa bı gecelımm deee oda olur ınsallah
Moreeemmmben daha regl olmadımmmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26:
saol canım yediriyorum pekmezde ama o çakşır otu daha etkiliymiş bakalım artık kısmet nezamnsa
hoşgeldin canım aramıza....Rabbim tez zmanda dileğinin gerçekleşmesini sağlasın inşallah.....o otu kullanan varsa cvplar canım seni...
naber naz iyisin inş....
ülemiiiiiitest yaptın mı edammmm
yok more yapmadımmm gebelık testlerımın nerde oldgunu suan hıc bılmıyorum yenı evde oldugu kesınde bulamdım bugun gıttıgımdeeartık yenı evde yaparım:26:
çakşır otunun faydaları ve etkileri: Etkili bir afrodizyak olan bu bitki, cinsel gücü ve isteği arttırıcı özelliklerinden dolayı cinsel isteksizlik tedavisi için faydalı olabilir. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
çakşır otu ve kökü nasıl kullanılır? çakşır otu kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra bal ile macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. çakşır otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.
Ii bi karar bitanemmm buu eminimm ii gelicekkk
Zatnn şifalar bitkiledee inanıoorumm benn
hayırlısı olsunnn eddammm inş.... müjdeni alırsınn yeni evinn sana inş... uğurlu gelirrr bidenemmmm
halime şükürrr tatlımmm siz nasılsnızzz büyümüşş meleğimizz maşallhhh
inşallahh kızçemmmmaynen cnm ilaçtan yana deglim en iyi ilaç doğal bitkiler.. Inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürüür...
çok şükür gülüm iyiyiz bebişimle...bu sıra bulantıdan oturduğum kalktığım yeri bielmiyom ama razıyım....o yüzden evlere de sığmıyom özledim sizi yaff....
çok şükür gülüm iyiyiz bebişimle...bu sıra bulantıdan oturduğum kalktığım yeri bielmiyom ama razıyım....o yüzden evlere de sığmıyom özledim sizi yaff....
hoşgeldinnn hemsommmm
eddamm akşam testi yapr yapazz yaz bisee haaa meraktann delirebilirmmmmm
3 günmü geçtii kızçemmm şimdiiitamamm moree ev ısınden fırsat bulursammm hemen yzarımmm
3 günmü geçtii kızçemmm şimdiii
ewettt bıtanemmmmminşş böleyımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ewettt bıtanemmmmminşş böleyımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinnn hemsommmm
bizde özlüorızzz canım sizi ama bahanenizz o kadar güzel kii kızamıoruzzz
olsun canımmm olsun n bebişin her sıkıntısıı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?