Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

güünaydınnnn bidenemmmmm

şimdi yapcammmm du sizde yapyomm yorgunluğnu alsnn cankuşumunnn

canımmm eline sağlık :126: çalışırkende baya güzel oluyo beaa

bilmemki gecen ayda böyle oldu ya 14 gün boyunca kasik agrilari cektim (adeten 2 hafta sonra)...
simdi ise kanamam var, yani cok degil, kirmizi akintiyla birlikte geliyor....ve agrimda var...
randevu aldim gidecem saat 12 de doktora

basammmm tabi iyi etmişsin hemen randövi almakla haberini bekliyorum..
ara ara girip bakcam senden hbr bekliorum.. geçmişi okuyamıyorum malum özelden mutlaka yaz canımm...

ya nazım yerleşme kanaması filan duymuştum kızçemi umutlandırmak istemem ama olabilirmi acep :26:

belli bi sebebi yoktur canımmm arada batar öle su için ce kıramp gibii

inş.. senin ki bebeişin batmasıdırrr

yok canım kaşınmıoo aslında bende azcık omuştu ilk evlendğim zaman tatilde kapmışımm bende normal tatil sonrası kontrole gitmiştim ozaman söledi dr az mantar olmuşş fitil vermiştii 1 haftada geçtii inş. bişey yoktur kuşummm dr baksınn bakalımmm en iyisini o bilcekk

afiyet olsunnnn kızçemmmmm

yok kuşummm 14 gün varmış dahaa basamın daha yumurtlaması yeni olduu :44::44::44:

onun başla bişyer ciddi bişey olduğunu sanmıorum ama yinede bilnçli olmalı geçen ayda böle olduu basama :44::44::44::44:

basamm şimdi aklıma geldi sen hayıtmı içiordunnn :44::44::44::44:​

sanmiyorum canim cünkü 14 günüm var daha adetime....yerlesme kanamasi adetle bir oluyormus, yani adetin oldugu döneme denk geliyormus

sanmiyorum canim cünkü 14 günüm var daha adetime....yerlesme kanamasi adetle bir oluyormus, yani adetin oldugu döneme denk geliyormus

adete 1 hafta kala falan oluo canım yada 3-4 gün kala

bazende olmuoo şart değil yaniii

kızmett sen git kuuzmmm dr inş. ii haberle gelcenn

sen birsey fark etmismiydin mantal oldugunda (belirti falan?)

basamm şimdi aklıma geldi sen hayıtmı içiordunnn :44::44::44::44:​

evet canim iciyorum ...
cift cizgim hala cikmadi canim biliyormusun (ovu testinde)

hava ne ka güzel bugünn gezmek lasimm

evet yasakımmm aynenn bende aynı fikirdeyimmm ben yarın yokummm kuşumm buarada hatta şölee kocişimm 5 gğn evde tatlımmmm sanırm biyerlere giitcesss sık sık giremeyebilirmmmm bu araaa ve seni çok özlüücemmmm

sen birsey fark etmismiydin mantal oldugunda (belirti falan?)

yok canım etmedimm normal gittimm ölee dr dedii

evet canim iciyorum ...
cift cizgim hala cikmadi canim biliyormusun (ovu testinde)

tatlımmmm ondan olabilirr aslındaa hayıt yumurtayı ve rahmi temizlii belki küçük kistlerin vardırr adetine engel olmazz ama ordadırr onları akıtıo olabilirisnn :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…