- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.701
doğru kızçem sever benibende onu severim iyidir şimdi hakkını yemym yani
güünaydınnnn bidenemmmmm
şimdi yapcammmm du sizde yapyomm yorgunluğnu alsnn cankuşumunnn
canımmm
bilmemki gecen ayda böyle oldu ya 14 gün boyunca kasik agrilari cektim (adeten 2 hafta sonra)...
simdi ise kanamam var, yani cok degil, kirmizi akintiyla birlikte geliyor....ve agrimda var...
randevu aldim gidecem saat 12 de doktora
inş canım inş....
şu anda sağ kasığım çok fena batıyo ya kırmızı kart görecez yada görmeyecez
nazımmm su içince kasığım daha belirgin batıyo acaba neden baya netten araştırdım ama bulamadım
evet canim kist olmus olsa adet görmezdim...ve bu akinti ne kanli????
gecen ayda cok sasirmistim ha gecerdi ha gecti 14 gün boyunca cektim...simdi ise agrim var ve akintimda var (kanli...yani lekelenme seklinde degil, yani kahverengi degil, kirmizi akintiyla birlikte)
aranizda böyle birsey yasayan varmi?
mantar olmus olsa kasinir degilmi?
canımmmeline sağlık :126: çalışırkende baya güzel oluyo beaa
basammmmtabi iyi etmişsin hemen randövi almakla haberini bekliyorum..
ara ara girip bakcam senden hbr bekliorum.. geçmişi okuyamıyorum malumözelden mutlaka yaz canımm...
ya nazım yerleşme kanaması filan duymuştum kızçemi umutlandırmak istemem ama olabilirmi acep :26:
canımmmeline sağlık :126: çalışırkende baya güzel oluyo beaa
basammmmtabi iyi etmişsin hemen randövi almakla haberini bekliyorum..
ara ara girip bakcam senden hbr bekliorum.. geçmişi okuyamıyorum malumözelden mutlaka yaz canımm...
ya nazım yerleşme kanaması filan duymuştum kızçemi umutlandırmak istemem ama olabilirmi acep :26:
sanmiyorum canim cünkü 14 günüm var daha adetime....yerlesme kanamasi adetle bir oluyormus, yani adetin oldugu döneme denk geliyormus
26 yaşındayım canım tabikide zor benden iri öğrencilerim var ama çok şükür genedeoowww güzell meslekk kuşummm ama erkek lisesi zor olmuomu kuşumm yaşın kaçç sende on latr gibi durosundurrgenç ve güzel bir öğretmennn film gibii
yok canım kaşınmıoo aslında bende azcık omuştu ilk evlendğim zaman tatilde kapmışımm bende normal tatil sonrası kontrole gitmiştim ozaman söledi dr az mantar olmuşş fitil vermiştii 1 haftada geçtiiinş. bişey yoktur kuşummm dr baksınn bakalımmm en iyisini o bilcekk
basamm şimdi aklıma geldi sen hayıtmı içiordunnn :44::44::44::44:
günaydinn kiscelerrrr
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
günaydııınnnnnnnn
hava ne ka güzel bugünn gezmek lasimm
sen birsey fark etmismiydin mantal oldugunda (belirti falan?)
yok canım etmedimm normal gittimm ölee dr dedii
evet canim iciyorum ...
cift cizgim hala cikmadi canim biliyormusun (ovu testinde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?