- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.901
merhaba ;
bugün istenmeye bat günüm genellikle gece regl oluyorum ama hadi bakalım bugün olmazsam yarın sabaha yapacağım.
testin üzerinde bile sabah net sonuç alınır yazıyor
ne umutsuzum ben ya
bende iyiyim kızçem çok şükür sizleri gördüm daha da iyi oldumm
slm kızlar biliyorsunuz su aralar çok yogun ve gergin günler geçiriorum ama sizsizde kalamıyorum arada girip dertleşmek istiyorum.. dün dr a kontrole gidemedim ameliyetı varmış.bugün sabahtan gitti.batın 12 . günü.yumurta baktı solda hiç oluşmamış dedi.sagdada yok diyecek derken birtane oldugunu söledi. pregnylleri vurun bugun saat 10 da dedi..progestan başaldı..ancak hormon test sonuçlarıma göre prolaktinim çıkmış yine.onu baskılamak içinde ilaç başlıycak sanırsam çünkü igneden önce onu sölemişti.yumurta bulnca çatlatalım dedi.ilişki günleri verdi 19 -20 diye.ama ben 19 unda yola çıkıyorum veee 21 i dönüyorum seminer için.... off kadersiz başım offf
Eki Görüntüle 687836
yaww ne yazdım be çocuummmmuydur uydur bitmedi uydur uydur bitmedi yaww nabacann insan sevnce oluyo be çocuumm .. nabacaam kızçeler rol istedi olmaz mı diyeydim .. oynatmammı diyeydim .. (yaww neka güsel yazıyomm beyaa ) ee nabacaann yazacaaan mecbuuurr.. yazarm demekle yazar olunmuyo, yönetrm oldum demekle yönetmen olunmuooo yedi mahalleye duyurup da bişcek yazamadı bu kızçe mi dedirteydim be çocuuummm dediler demedim çocuumm ölemi dedirteydim dedim
buda iyiymiş, cümleten hoşgördükk
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ipemm m saygıyla eğiliorummm canımmm önündeesen bu konuda 1 numarasınnn
niye üzülüyosun canım gelmeyen kırmısıdan umut kesilmez sıkma canını
hoşgeldin kızçem hakkında hayırlısı
Herkese merhabaaaaa. Telefondan giriyordum yanlis topige girmisimmmm. İki saattir bekliyorum kizlar nerde diyeee:)))
Herkese merhabaaaaa. Telefondan giriyordum yanlis topige girmisimmmm. İki saattir bekliyorum kizlar nerde diyeee:)))
merhaba ;
bugün istenmeye bat günüm genellikle gece regl oluyorum ama hadi bakalım bugün olmazsam yarın sabaha yapacağım.
testin üzerinde bile sabah net sonuç alınır yazıyor
ne umutsuzum ben ya
gülse birsele gidem de arada destek atammı die dşünüyorum kızçem
bende iyiyim kızçem çok şükür sizleri gördüm daha da iyi oldumm
gonzalesimmm sabahh sen ve kayramdan heber beklior olucağımmm saat 6 da burdayımm inş.. güzell haberler verinnnn
yakışır ipekim maşallah kıs sana
sen naptın seninde bugündü sanırım
olmucak gibi geliyor bana hep nedense..
eşim bile şaşırıyor ben hemen olur diye bekliyordum diyor.
bakalım hayırlısı ne olacak
bende aynen sen gibi genelde akşam gelir kırmızılar gündüz gelmez o yüzden bilmiyorum....sen naptın seninde bugündü sanırım
olmucak gibi geliyor bana hep nedense..
eşim bile şaşırıyor ben hemen olur diye bekliyordum diyor.
bakalım hayırlısı ne olacak
ipemm m saygıyla eğiliorummm canımmm önündeesen bu konuda 1 numarasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?