- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.941
Ayyyyyy evetttt. Nevrim donmus demekkkk:)))) kizlarrrr soylefim mi sizee bebsimin pipisini gorfummmm. Erkekkkkk:)))
bu ay 2. ayımız daha yeniyiz
inşallah hepimiz güzel haberler alıız
benimde karnımın alt kısmı ağrıyor arada kasığım acıyor
bide benim gece gelmezse sabaha gelir garip döngüm var
ama 2 gün önce maça gittim üşüttüm diye düşünüyorum. Regl de olabilir gerçi yarın heycanla bekliyorum seni de
Evetttt kendimi cok inandirmisimmmmm:))) ama evlat evlattir ipekcimmmm. Rabbim cumlesiyle birlikte saglik versinn
eşim o sate kalıo kuşum iş için bende kalkıorummm yatmıorum iş yapıorummm
kızlar prolaktin 800 küsürü de varkaç mm oldugunu sölemedi.bunu hemen çatlatalım dedi ve önceden aldırdıgı igneleri getirtti.ve vurdurdu..ve ilaçları yazdı..ilkişki günlerini verdi. ama ben onun dediği günlerde yokkum ki cuma sabah artık birde pazar..ama dr cuma cmtesi demişti off stres yapma diolar ama halimize bakın ya...verdikleri ilaçlar bile bulunmuyor.. snrasında onların dedikleri saat uymuyo..ha deyince sevişesin gelmio:):):) aahh kızlarr ahhh ne dir bizim bu çilemiz..
canım bende çok oluyo sandım daha yenisiniz hayrlısı hakkınızda
ayyy gözünaydın kıscemmm, bende yarın gidicem inş benimkide belli olurrrrrr
maşşalhhhhhh
hımm anladım tatlım iyi yapıyon valla bende yatmasan keşke hemen yatakta gözüm
kızlar prolaktin 800 küsürü de varkaç mm oldugunu sölemedi.bunu hemen çatlatalım dedi ve önceden aldırdıgı igneleri getirtti.ve vurdurdu..ve ilaçları yazdı..ilkişki günlerini verdi. ama ben onun dediği günlerde yokkum ki cuma sabah artık birde pazar..ama dr cuma cmtesi demişti off stres yapma diolar ama halimize bakın ya...verdikleri ilaçlar bile bulunmuyor.. snrasında onların dedikleri saat uymuyo..ha deyince sevişesin gelmio:):):) aahh kızlarr ahhh ne dir bizim bu çilemiz..
bugüne kadar çok rahattım olursa olur olmazsa napıyım falan diyordum ama bugün strese girdim sanırımolmuyor arkadaşım regl gününden önce öğrendi bi umut yaptım 2 gün önce çıkmayınca iyice umudu kestim
daha yeniyiz yaw hemen pes ettk
inşşş..... seninde güzell haberlerini alcas cankuşumm bakalım erkemi gelioo kızçemii
nazımmm en yakın zamanda bizlerinde olur inşallahhh yaaa...
yasakımın vardı bebişleri dimi
bugüne kadar çok rahattım olursa olur olmazsa napıyım falan diyordum ama bugün strese girdim sanırım
bide bu test mereti herkeste aynı olmuyor arkadaşım regl gününden önce öğrendi bi umut yaptım 2 gün önce çıkmayınca iyice umudu kestim
daha yeniyiz yaw hemen pes ettk
durr cankuşumm yok öle hemen vazgeçmekkkk olaakk Allahın izniyleee
ayyy bende çatlıcam vallahiiii, şimdiden gidip bekleyesim var :))))) o kıvama geldimm hee
ayyy bende çatlıcam vallahiiii, şimdiden gidip bekleyesim var :))))) o kıvama geldimm hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?