Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

basammmmmmmmm

ozaman bendemi halen yumurtluyorummmm acep ...:26:

Son düzenleme:
bugün bana hiç zaman geçmiyor sıkıldım

babam gezdirsin die derdim öle .. babam da bana sıkı can iyidir öabuk çıkmaz derdi yaww

canım üzülme noluurrrr :105: seni çok iyi anlıyorum bazen hepimiz böle dönemlerden geçiyoruz beni bazen bi resim bi ses bile kopartmaya yetiydu bir ara :85: şimdi toparladm .. daha yüksek moralli olmaya çalışyrum ..
esrarengizim işte düşünceksin herşeyin iyi yönlerini görmeye çalışıcaksın .. herşeyin hayırlısını dileyeceksin ve daima Rabbimden isteyeceksin .. bak bir arkadaşmnda testte braz riskli çıkmş amnio da yaptrmak istemiolar .. ama korkular içerisinde sağlıksız bir bebek olma ihtimali yüzünden .. herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla güzel zamanda nasip olsun canım

çok stres yapma canım Allah büyük vardır hayırlı bir zamanı

babam gezdirsin die derdim öle .. babam da bana sıkı can iyidir öabuk çıkmaz derdi yaww

bizimkilerde öyle derdi.

canim bilmiyorum..bugünde sordum yardimci kiza hergün al dedi hapi...pazartesine kadar alacam doktor karar versin...

bilmiyorum bende neler oluyor, gecen ayda böyleydi

canım Rabbime sığındım ondan hayırlısıysa die istiorum hep ama dediğin gibi bazende böle duygusal oluveriosun :85:
içim eridi adeta. kendimi hiç bukadar çaresiz hisetmemiştim... :85:
ama herşeyin hayırlısı sağlıksız hayırsız bi bebektense tabiki zaman deyip hayır diyip hepimiz hayırlısını isteriz..

çok stres yapma canım Allah büyük vardır hayırlı bir zamanı
inşallah canım ozaman hayırlısıysa en yakın zaman olur çünkü ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum...

basammmmmmmmm

ozaman bendemi halen yumurtluyorummmm acep ...:26:

ola bilir canim....belirtiler arasinda..neler neler var...bak bir kactane yollayayim sana (ama bende 14 gün boyunca sürüyor onu anlamadim tek ben)

Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir

basam benim kafam iyice karıştı:44::44:

selaaaammm kızlarr nasılsınızzzzz

canim bilmiyorum..bugünde sordum yardimci kiza hergün al dedi hapi...pazartesine kadar alacam doktor karar versin...

bilmiyorum bende neler oluyor, gecen ayda böyleydi

ya sanki bu ay bende yumurtlamadımm gibi geliyoo hiç akıntım felan olmadıı dun ovulasyon gunumdu test yapptımm sılık çıktı koyu olması gerekiyordu bugun yine yapcamm ama bugn 19 . günüm nerdeysee herzaman 15. gun yumurtlardımm tavuk gibiii

basam benim kafam iyice karıştı:44::44:

evet canim bir kac yeri arastirdim her tarafda böyle yazior, doktora soracam pazartesi birde...
senin neden karisti kizi???

slm canim...iyiz sükür
hmm ola bilirmus canim, bazi aylar yumurtlamiyormusun, bazende iki kere bile yumurtlama oluyormus....

aslında bu ay hiç hesaplamıycam demiştim kendi kendime ama testler gelincee yaptım dayanamadım keşkee yapmasaydımm kafam karışmazdıı

yada yumurtlama oldu ben anlamadımmm herhaldee okadar dikkat ettim amaa:26::26::26:

Hoşgeldin zeynebimm
olur canım merak etme üşüttüsen ondanda geç olur. merak etme. benim akıntı var herbişicik var ama bebiş yok :85:
6 aydır deniyorz canım siz nezamandır deniyodunuz??

:44::44::44::44::44: basam bu kadar bilmek iyi değil galiba yaa...
ne cahil insanalrın çocukları oluyo.. onlar ov. testinimi biliolar yumurtalamayımı? nasip bence:26:
ama bana neden nasip olmuyo yaaa

evet yaa.....ama okumakta güzel...icim icimi yiyior acaba ne böyle diye...okudum biraz rahatladim, pazarteside iyice rahatlicam insallah...buna bir cözüm bulsam iyi olacak (yani doktor)

walla bende hesablamicaktim ama ovu testeri aldim, öylesine hergün yapiorum hep bir cizgi gelyior

hayir canim birsey yoktu ne kist nede baska birsy iki kere gittim yok dedi birsey..kan testide iyi cikti....adet ve gebelik isin verdi doktor bunlari..

önemli bişey yoktur canım heralde o zaman .. açık renkli akıntım hiç olmadı bilemedm ama korkma bence hayırlısı olsun ...

o tester geçen ay bende de öyle çıktı .. silik çizgiler ve akıntım da yoktu .. halbuki doktora gittm yumurtlama olduğunu söyledi bana .. eve geldim yne yaptm test yne negatif ?? sen teste takılma ayrıca akıntı olmadan da yumurtlama oluyo ben birkaç defa yaşadm ...

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] 1 ad. okudu [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…