- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.041
Kizlar gittim doktora...ve birsey olmadan geri geldim..pazartesi geri gideceyim...kadin bana gel dedi, herhalde yanlis anlasilma oldugu icin geri geldim...pazartesi tekrar gel dedi...kontrol olmadan geri geldim...
biraz arastirdim netten...yumurtlama zamaninda olurmus hem agri hem kanama....
ama benim gecen ayda böyle oldu 14 gün boyunca...14 günmü yumurtladim ben?????
bugün bana hiç zaman geçmiyor sıkıldım
İpemmmmmmmmmm ya ben bebek istiorummmm yaa
beklemek istemiyorum artık yaaa
az ewwel patronun eşi geldi. yeni doğum yapmıştı. bebişi kucağıma verdi filan minicik öle masum masum bakıo... kucağıma aldım sevdim okadar minikki...
sanırım ben hamiş kalana kadar onlar her geldiklerinde ben böle duygusala balıcam
çok kötüyüm yaaa.. birde kasıklarım ağrıo daha 15gün önceden çok harika oldu yani...
İpemmmmmmmmmm ya ben bebek istiorummmm yaa
beklemek istemiyorum artık yaaa
az ewwel patronun eşi geldi. yeni doğum yapmıştı. bebişi kucağıma verdi filan minicik öle masum masum bakıo... kucağıma aldım sevdim okadar minikki...
sanırım ben hamiş kalana kadar onlar her geldiklerinde ben böle duygusala balıcam
çok kötüyüm yaaa.. birde kasıklarım ağrıo daha 15gün önceden çok harika oldu yani...
babam gezdirsin die derdim öle .. babam da bana sıkı can iyidir öabuk çıkmaz derdi yaww
yok canım ya yumurtlama olduğunu sanmyrum .. mühm im bişe de değildir aklın takılmasın da .. gittin ama bilgi alamadım yani ilginç olmuş alaman ellerinde böle oluyo galiba ? neyse pazartesiye kadar bak bakalım duruma .. bu arada hayıt hapını filan bırak hiçbişe kullanma bu süreçte canım.. benm fikrim bu canım sen bilirsin yine de ...
canim bilmiyorum..bugünde sordum yardimci kiza hergün al dedi hapi...pazartesine kadar alacam doktor karar versin...
bilmiyorum bende neler oluyor, gecen ayda böyleydi
canım üzülme noluurrrr :105: seni çok iyi anlıyorum bazen hepimiz böle dönemlerden geçiyoruzbeni bazen bi resim bi ses bile kopartmaya yetiydu bir ara :85: şimdi toparladm .. daha yüksek moralli olmaya çalışyrum ..
esrarengizim işte düşünceksin herşeyin iyi yönlerini görmeye çalışıcaksın .. herşeyin hayırlısını dileyeceksin ve daima Rabbimden isteyeceksin .. bak bir arkadaşmnda testte braz riskli çıkmşamnio da yaptrmak istemiolar .. ama korkular içerisinde sağlıksız bir bebek olma ihtimali yüzünden .. herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla güzel zamanda nasip olsun canım
inşallah canım ozaman hayırlısıysa en yakın zaman olur çünkü ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum...çok stres yapma canım Allah büyük vardır hayırlı bir zamanı
inşallah canım ozaman hayırlısıysa en yakın zaman olur çünkü ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum...
basammmmmmmmm
ozaman bendemi halen yumurtluyorummmm acep ...:26:
bunu sana dr vermişti hayıt hapını .. peki sende kist vs herhangi bişey varmydı canım ?
ola bilir canim....belirtiler arasinda..neler neler var...bak bir kactane yollayayim sana (ama bende 14 gün boyunca sürüyor onu anlamadim tek ben)
yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (mittelschmerz, orta ağrısı)
- göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- karında şişkinlik hissi
- karında sancı ve kramplar
- cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir
canim bilmiyorum..bugünde sordum yardimci kiza hergün al dedi hapi...pazartesine kadar alacam doktor karar versin...
bilmiyorum bende neler oluyor, gecen ayda böyleydi
basam benim kafam iyice karıştı:44::44:
selaaaammm kızlarr nasılsınızzzzz
ya sanki bu ay bende yumurtlamadımm gibi geliyoo hiç akıntım felan olmadıı dun ovulasyon gunumdu test yapptımm sılık çıktı koyu olması gerekiyordu bugun yine yapcamm ama bugn 19 . günüm nerdeysee herzaman 15. gun yumurtlardımm tavuk gibiii
evet canim bir kac yeri arastirdim her tarafda böyle yazior, doktora soracam pazartesi birde...
senin neden karisti kizi???
slm canim...iyiz sükür
hmm ola bilirmus canim, bazi aylar yumurtlamiyormusun, bazende iki kere bile yumurtlama oluyormus....
Hoşgeldin zeynebimmselaaaammm kızlarr nasılsınızzzzz
ya sanki bu ay bende yumurtlamadımm gibi geliyoo hiç akıntım felan olmadıı dun ovulasyon gunumdu test yapptımm sılık çıktı koyu olması gerekiyordu bugun yine yapcamm ama bugn 19 . günüm nerdeysee herzaman 15. gun yumurtlardımm tavuk gibiii
:44::44::44::44::44: basam bu kadar bilmek iyi değil galiba yaa...evet canim bir kac yeri arastirdim her tarafda böyle yazior, doktora soracam pazartesi birde...
senin neden karisti kizi???
slm canim...iyiz sükür
hmm ola bilirmus canim, bazi aylar yumurtlamiyormusun, bazende iki kere bile yumurtlama oluyormus....
Hoşgeldin zeynebimm
olur canım merak etme üşüttüsen ondanda geç olur. merak etme. benim akıntı var herbişicik var ama bebiş yok :85:
6 aydır deniyorz canım siz nezamandır deniyodunuz??
:44::44::44::44::44: basam bu kadar bilmek iyi değil galiba yaa...
ne cahil insanalrın çocukları oluyo.. onlar ov. testinimi biliolar yumurtalamayımı? nasip bence:26:
ama bana neden nasip olmuyo yaaa
aslında bu ay hiç hesaplamıycam demiştim kendi kendime ama testler gelincee yaptım dayanamadım keşkee yapmasaydımm kafam karışmazdıı
yada yumurtlama oldu ben anlamadımmm herhaldee okadar dikkat ettim amaa:26::26::26:
hayir canim birsey yoktu ne kist nede baska birsy iki kere gittim yok dedi birsey..kan testide iyi cikti....adet ve gebelik isin verdi doktor bunlari..
selaaaammm kızlarr nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?