- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.061
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-48.html#post29928143
oy kullanmadıysan 3. oy verir misin = ,,?
Hoşgeldin zeynebimm
olur canım merak etme üşüttüsen ondanda geç olur. merak etme. benim akıntı var herbişicik var ama bebiş yok :85:
6 aydır deniyorz canım siz nezamandır deniyodunuz??
:44::44::44::44::44: basam bu kadar bilmek iyi değil galiba yaa...
ne cahil insanalrın çocukları oluyo.. onlar ov. testinimi biliolar yumurtalamayımı? nasip bence:26:
ama bana neden nasip olmuyo yaaa
evet yaa.....ama okumakta güzel...icim icimi yiyior acaba ne böyle diye...okudum biraz rahatladim, pazarteside iyice rahatlicam insallah...buna bir cözüm bulsam iyi olacak (yani doktor)
walla bende hesablamicaktim ama ovu testeri aldim, öylesine hergün yapiorum hep bir cizgi gelyior
önemli bişey yoktur canım heralde o zaman .. açık renkli akıntım hiç olmadı bilemedm ama korkma bence hayırlısı olsun ...
o tester geçen ay bende de öyle çıktı .. silik çizgiler ve akıntım da yoktu .. halbuki doktora gittm yumurtlama olduğunu söyledi bana .. eve geldim yne yaptm test yne negatif ?? sen teste takılma ayrıca akıntı olmadan da yumurtlama oluyo ben birkaç defa yaşadm ...
kıslar çıkyrum şimdidersden sonra gelebilmeyi umuyorum öpüldünüz byess
önemli bişey yoktur canım heralde o zaman .. açık renkli akıntım hiç olmadı bilemedm ama korkma bence hayırlısı olsun ...QUOTE]
insallah canim...yumurtlama gününden önce oluyormus yaa..bilmiyorum soracam, bunu anladinma ama kanamayi anladim?
/QUOTE]
zeynebnur...bazen beli olmuyormus, testlerde yanlis cika biliormus canim....
kıslar çıkyrum şimdidersden sonra gelebilmeyi umuyorum öpüldünüz byess
bugüün başımm hiç geçmicek sanırmm
canımm hoşgeldinnn başınmı ağrıyorrr
saoll zeynebimmm evett yaa çatlıcammm neredeyseee
kocişimm mesaideymiş yawww
tek kaldım gene akşammm
geçmiş olsun canımm dikkat et kendineee
biz varızz topık varr canımm
yasağım nerelerdeee görünmüyoo hiççç
arkadaşlarr yaa yumurtaa catladıktan sonraa kaç gun şansımız oluyooo bileninizz varmııı
cankuşummm gün aşırı değerlendir artıkkkk boş geçirme o haftayıı
saolunn canımmm
yasakımm burdadı sabahh iş yapıodurr evdee
selam habıbtelerım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben turkıyedeyımmmmmm esasoglanın dugunu oldu bu aradaaaaa...yasakhayalımmmmmm neredesınnnn loooorrrııııımmmmmmm dedıkodularrr daha sonra onternete pek gıremıyırummmmmm ,
bır kızım olacak kesınlestıııı masallah cok ıyı herseyımızıyı gıdıyor darısı buradakı herkeseeeeeeeeeeeee varmı ıyı haberlerrrrrrrrrr sızlerı cok optum kendınıze ıyı bakınnnnnnn kızımla sızlerı cok opuyoruzzzzzzzzzzzzz
selam habıbtelerım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben turkıyedeyımmmmmm esasoglanın dugunu oldu bu aradaaaaa...yasakhayalımmmmmm neredesınnnn loooorrrııııımmmmmmm dedıkodularrr daha sonra onternete pek gıremıyırummmmmm ,
bır kızım olacak kesınlestıııı masallah cok ıyı herseyımızıyı gıdıyor darısı buradakı herkeseeeeeeeeeeeee varmı ıyı haberlerrrrrrrrrr sızlerı cok optum kendınıze ıyı bakınnnnnnn kızımla sızlerı cok opuyoruzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?