- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.741
kızçelerm ben de bi çıkyrum inşallah akiam girebilirm
sanırsam bi ikimiz kaldıkk :44:
mearba kızlar bende ıkınyıl olcak evleenlı.ocakta laporoskobı oldum.ondan evvel temmuzda hsgde açık çıkan tüpler.çikolata kıstı aldırmak için gırdıgım amelıyatda kapalı çıktı.dr tup bebek dıyor.
ah ah ınş ALLAH en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bı evladımız olurda kurtuluruz bu çektıklerımızden. ama çok şukur yıne RABBİM beterinden saklasın.
acaba tekrar hsg çektirsem açılırmıki????????. arada hayıt ıncır yapıyorum ama duzenlı olmuyor aynı zamanda haşımao hastasıyım. benıde listeye ekleyin.:))))))))))))))
yarın onuncu gun acaba bı dru arayıp yarın hsg için randevu alsammı? tup bebegede hazzda başlamayı duşunuyoduk.
haşimatoda antı tpo 1000 ustu çıktı eutrox 25mgın yarısını günlük alıyorum.dr çok engel degıl dedı.lakın işte lap sonucu tüpler kaplaı .dedı.tup bebeğe ggelın deddı. acaba yarın onuncu gunum hsg çekktırsem açılırmıkı.geçenay soğan yaptım böbrek altım kasıgıma doğru okadar acıdıkı.umut işte belkı tuplerede fayda etmıştır dıye oyle umutlanıyorumkı. bıkaç gundur de duzenlı degıl ama ıncır ıçıyorum.korka çünkü sonuç 2 ay evvel amelıyatdan çıktım.dr ılaç bıle vermıyor.denge bozulmasın dıye ama ben elı kolu bağlı beklemek ıstemıyorum.bişayler yapıyorum he ray azda olsa umutlanıyorum.
yalnız geçen ay 21.gun bakılan progesterona bakıldı.4.5 çıktıya.10 u alkktınndayken beklemeyın dıyo dr.amelıyatdan evvel normaldı.bu gosterıyokı.amelıyat yumurtalığın kalıtelı yumurta sını bayağı bı azaltıyor
Hashimoto Hangi Belirtiler Yapar?
Çogu hastanin hiçbir sikayeti yoktur. Bazi hastalarda küçük bir guatr ve anti-TPO antikor yüksekligi vardir. Bazen tiroid bezi yetmezligi (tiroid hormon yetmezligi-hipotiroidi) ile doktora basvururlar.
Yas ilerledikçe Hashimoto’lu hastalarda hipotiroidi (tiroid bezi yetmezligi) sikligi artar.
Hashimoto’lu hastalarda lastik sertliginde bir guatr vardir. Çok nadiren tiroid bezi sert olabilir. Tiroid bezinde agri veya hassasiyet yoktur. Genellikle tiroid büyümesi sessiz olur ve sikayet bulunmaz. Bu hastalar doktora genellikle guatr nedeniyle veya tiroid hormon azliginin neden oldugu halsizlik, bitkinlik, el ve yüzde sisme, ses kalinlasmasi gibi sikayetler nedeniyle basvururlar.
Hashimoto tiroiditi olan hastalarda diger otoimmün hastaliklar siklikla birlikte olur. Bu hastaliklar asagida verilmistir:
Graves hastaligi
Tip 1 seker hastaligi
Addison hastaligi (böbreküstü bezi –kortizol yetmezligi)
Testis ve yumurtalik iltihabi
Paratiroid hormon azligi
Hipofiz bezi iltihabi
B12 vitamin eksikligine bagli kansizlik
Vitiligo (ciltte beyaz alanlar olmasi)
Romatoit Artrit (küçük eklem iltihabi)
Trombosit isimli kan hücre azligi
Myastenia gravis (kaslarda agri ve güçsüzlük yapan bir kas hastaligi)
tedaviside hormon ilaclari :)
haşimatoda antı tpo 1000 ustu çıktı eutrox 25mgın yarısını günlük alıyorum.dr çok engel degıl dedı.lakın işte lap sonucu tüpler kaplaı .dedı.tup bebeğe ggelın deddı. acaba yarın onuncu gunum hsg çekktırsem açılırmıkı.geçenay soğan yaptım böbrek altım kasıgıma doğru okadar acıdıkı.umut işte belkı tuplerede fayda etmıştır dıye oyle umutlanıyorumkı. bıkaç gundur de duzenlı degıl ama ıncır ıçıyorum.korka çünkü sonuç 2 ay evvel amelıyatdan çıktım.dr ılaç bıle vermıyor.denge bozulmasın dıye ama ben elı kolu bağlı beklemek ıstemıyorum.bişayler yapıyorum he ray azda olsa umutlanıyorum.
yalnız geçen ay 21.gun bakılan progesterona bakıldı.4.5 çıktıya.10 u alkktınndayken beklemeyın dıyo dr.amelıyatdan evvel normaldı.bu gosterıyokı.amelıyat yumurtalığın kalıtelı yumurta sını bayağı bı azaltıyor
bende l-thyroxin 50 aliyorum...tüplerin kapali oldugunu doktormu dedi?
yani ben gittiyimde doktora iyi dediydi kist falan yok demisti, ultasonda anlasiliyormus tüplerin kapali oldugunu?
peri kiscem yönetmenimm nolur bizi kavustur artikinnben gıyabında çekmeye devam ediyom kızçem filmi :126:
ne de olsa geçmişi okuo görür o da zaar
peri kiscem yönetmenimm nolur bizi kavustur artikinn
UOTE=pureipek;29949101]oysa yasakımz erkencikten buraya gelip kızçelerle derin muhabbetler içine girerekyurtiçi yurtdışı engin bilgileriylen herkeslere yadımcı oluyordu fakat o da neydi ilhanazımız anneciğiyle beraber vakit geçirior hem kk yı merak ediyor:44: hem anneciğini kıramıordu yasakımız da sabırla bir yandan moremin gelmesini beklerken bir yandan evinde başına gelen telaşlarla boğuşuyordu o da neydi moremin tüm bunlardan haberi bilem yoktu
ben burda sorunlarimla bogusurken morem annesinin yaninda morem yetis gari yawwwwww bak giyabinda filmiiz devam ediyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?