- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.721
hediyeler eve gelirde hamburg cok büyükmü loorimmesala ben berlinde heryere hemen ulasirimmm ta bi uctaki bezirk e bilem giderim alisveris icinnnn rossamn herkese verir doldurun siz kagidi hem doguncada indirimli alirsiniz kremdi mamaydiii
hediyeler eve gelirde hamburg cok büyükmü loorimmesala ben berlinde heryere hemen ulasirimmm ta bi uctaki bezirk e bilem giderim alisveris icinnnn rossamn herkese verir doldurun siz kagidi hem doguncada indirimli alirsiniz kremdi mamaydiii
bilmiomki ipemmmsanırım öle olmuş :26:
sehir disinda oturdugum icin yasakhayalim ilk once otobuse sonra trene sonra tekrar trene fln filn ama gideriz ikeayada gidicem cunku
ben önce içmeyi deniym de kızçeminşallah başka şeye gerek kalmass
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
trenmis bahn u ban degil demi bildigimiz trenemi biniyonn zormus o zamannn haklisisn yinede firsatin olursa ordada doldur ama kesin bi rossmana gidinn ama
şu avatarındaki değneyi sana zahmet bi değdirsene benim avatarımın üstünede gelsin artık bebişim yaa ... :85::85::85::85::85:
şimdiden belli çok tembel olacak çoookk.. çok rahat olacak çoookkk aynıı babişi gibi biliom ben...
kızlarrr :18: sıyırıyorum sanırım ben
yaww bu filmi çekmeye erken başlıcass galiba nerde kaldı morem yaa
loorim baktim oluyo mesala gogleye Babyproben yaz hepsi cikiyo prima ne mamalarr rosaman dm nettende oluyo esine bi baktir aksam gelince korkmasin üye olsunn
özel kaynaklarımdan edindiğim bilgiye göre bu gün ilhanaz kızçemiz gelmicekkkk annesinde kalacak... geç gelicekk
özel kaynaklarımdan edindiğim bilgiye göre bu gün ilhanaz kızçemiz gelmicekkkk annesinde kalacak... geç gelicekk
yaww bu filmi çekmeye erken başlıcass galiba nerde kaldı morem yaa
moremmm le kavusamiyoz ipemmm cok özledimmfilmimiz yari kaldi
1000 euro mu veriyo benim bildigin 600 euro veriyo diye biliyodum :26:
bizde burda tedavi olalım die kendimisi paralıoss devlet hesapta destek verio ama çok fazla koşul koymuş birsürü eziyet .. hem çocuk yapın diyolar hem de destek olmuyolar .. olduktan sonra da zaten imkanlar için destek olmuyolar .. gerçi öle bi para verilse varya doğuda bebe patlaması olur .. yapar yapar paraları alır çocukları sokağa atarlar ölece ...
600 az loorim basam hakli olabilirrr
kızçem bilgilendirmede çok başarılısın tebriklerkaynaklar kuvvetli bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?