Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sehir disinda oturdugum icin yasakhayalim ilk once otobuse sonra trene sonra tekrar trene fln filn ama gideriz ikeayada gidicem cunku

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

sehir disinda oturdugum icin yasakhayalim ilk once otobuse sonra trene sonra tekrar trene fln filn ama gideriz ikeayada gidicem cunku

trenmi s bahn u ban degil demi bildigimiz trenemi biniyonnzormus o zamannn haklisisn yinede firsatin olursa ordada doldur ama kesin bi rossmana gidinn ama

şu avatarındaki değneyi sana zahmet bi değdirsene benim avatarımın üstünede gelsin artık bebişim yaa ... :85::85::85::85::85:
şimdiden belli çok tembel olacak çoookk.. çok rahat olacak çoookkk aynıı babişi gibi biliom ben...
kızlarrr :18: sıyırıyorum sanırım ben

merak etme gelcek esrarengzim ama daha çabuk gelebilmesinin sırrı abır ve sukunette saklı kızçem .. neka sakince tevekkül edersek oka hızla gelii bebeklerimiz

loorim baktim oluyo mesala gogleye Babyproben yaz hepsi cikiyo prima ne mamalarr rosaman dm nettende oluyo esine bi baktir aksam gelince korkmasin üye olsunn

loorim baktim oluyo mesala gogleye Babyproben yaz hepsi cikiyo prima ne mamalarr rosaman dm nettende oluyo esine bi baktir aksam gelince korkmasin üye olsunn

rossmani yaptim netten ama orayada gidip yaparim ben simdi cikiyorum gidiyim yemek fln yiyiimm cok sagol yasakhayalim opuyorum sizleri

özel kaynaklarımdan edindiğim bilgiye göre bu gün ilhanaz kızçemiz gelmicekkkk annesinde kalacak... geç gelicekk

oysa yasakımz erkencikten buraya gelip kızçelerle derin muhabbetler içine girerek yurtiçi yurtdışı engin bilgileriylen herkeslere yadımcı oluyordu fakat o da neydi ilhanazımız anneciğiyle beraber vakit geçirior hem kk yı merak ediyor:44: hem anneciğini kıramıordu yasakımız da sabırla bir yandan moremin gelmesini beklerken bir yandan evinde başına gelen telaşlarla boğuşuyordu o da neydi moremin tüm bunlardan haberi bilem yoktu

1000 euro mu veriyo benim bildigin 600 euro veriyo diye biliyodum :26:

yok canim 1000 euro kuzenim yapti, sonradanda 1000 euro aliyorsun cocuk olduktan sonra....haberiniz olsun, devlete yedirmeyin yani hakinizi

evet, gecen gördüm haberlerde, bebisi cöpe atmislar daha göbek bagi bile duruyordu yazik yaniii yaa...bizler ugrasiyoruz onlarda böyle...

600 az loorim basam hakli olabilirrr

daha kisa bir zaman önce kuzenim dogum ypti ondan biliyorum...

ilhanaz bacimda annesine gitti aksam gelecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…