- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.701
benm bi tanıdık da 4-5 sene ilacla korundu .. Sonra anca 8 ay sonra iğneyle hamiş kalabilmişti o da canm .. Artk nasip dicez ve takılmıcaz fazla .. şimdi gül yağı ve soğan suyunu içerimi koymuş kendisi
benm bi tanıdık da 4-5 sene ilacla korundu .. sonra anca 8 ay sonra iğneyle hamiş kalabilmişti o da canm .. artk nasip dicez ve takılmıcaz fazla .. şimdi gül yağı ve soğan suyunu içerimi koymuş kendisi
kutukum ne tatlı avatarın öle
yaa iste allahim biliyor zamanini , bizim icin bu bir sinav kizlar...
bende beklyiroum iste
benim ablaminda 5 yasinda bi kizi var gecen doktora gitti adet olmuyodu korunuyo kendisi hapla doktor demis yumurta rez. Cok az bu sekilde hamile kalman imkansiz sadece tedaviyle zaten oda hamile kalmak istemiyoda doktor bakinca oyle demis fazla korunmakta iyi degil :26:
benim ablaminda 5 yasinda bi kizi var gecen doktora gitti adet olmuyodu korunuyo kendisi hapla doktor demis yumurta rez. cok az bu sekilde hamile kalman imkansiz sadece tedaviyle zaten oda hamile kalmak istemiyoda doktor bakinca oyle demis fazla korunmakta iyi degil :26:
yaa iste allahim biliyor zamanini , bizim icin bu bir sinav kizlar...
bende beklyiroum iste
ewet ipemmm onlarla hazırlanan bi karışımı alttan sokmuşlar.. Ayaklarını dikip yatmış sonra bie akıntı bir akıntı ve derken hamile kalmış53:
benim ablaminda 5 yasinda bi kizi var gecen doktora gitti adet olmuyodu korunuyo kendisi hapla doktor demis yumurta rez. cok az bu sekilde hamile kalman imkansiz sadece tedaviyle zaten oda hamile kalmak istemiyoda doktor bakinca oyle demis fazla korunmakta iyi degil :26:
loorim esime sordumm diyoki rossman yada dm gidip antrag doldurursan malzeme dolu paket veriyolarmiskendin yapamazsan senin adina ben yaparim ama ad adres ne lasimm doldurmam icinn:26:yada esine söyle gidin berabar doldurun gelsin hediyeler hem ondan sonrada gutschein ne gönderiyolar evine ucuza aliyosun mamalri neee
loorim ablan kac yasinda ki rezervi azalmisss:26:
basam sormustum daha oncede unuttum sogan kuru yapmismiydin :26:
loorim esime sordumm diyoki rossman yada dm gidip antrag doldurursan malzeme dolu paket veriyolarmiskendin yapamazsan senin adina ben yaparim ama ad adres ne lasimm doldurmam icinn:26:yada esine söyle gidin berabar doldurun gelsin hediyeler hem ondan sonrada gutschein ne gönderiyolar evine ucuza aliyosun mamalri neee
gercekten mi benim esimin dunyadan haberi yok diyoki burada vermezler dm nerede yasakhayalim :26:
hayir canim hayit hapi kulaniyorum...doktor yazdi onu al dedi hergün...
ve benim adet düzenli esasinda, yani bir kac gün gecikme oluyor, ama yumurtlama olsun diye yazdi sanirim...
evet bende biliyorum,, birde devlet 6 ay hamilelikten sonra 1000 euro veriyor haberiniz olsun cocuk olduktan sonra birdaha para veriyormus...antrag veriyormusun, ilk bebegim diye, onlar odasini almaya veriyorlarmis bu parayi...haberiniz olsun kizlar
ve benim adet düzenli esasinda, yani bir kac gün gecikme oluyor, ama yumurtlama olsun diye yazdi sanirim...
evet bende biliyorum,, birde devlet 6 ay hamilelikten sonra 1000 euro veriyor haberiniz olsun cocuk olduktan sonra birdaha para veriyormus...antrag veriyormusun, ilk bebegim diye, onlar odasini almaya veriyorlarmis bu parayi...haberiniz olsun kizlar
1000 euro mu veriyo benim bildigin 600 euro veriyo diye biliyodum :26:
benimki cok arastiri böyle seyleri ben rosmanda ne görüyodumm kadinalr cok ucuza aliyoduugidin berabar esin desinki cocugumuz olacak hediye ve gutschein kazanmak icin antrag doldurmak istiyoz desin yardimci olurlarrrr dm yokmu hamburgta ayni rossman gibi bi yerrr:26:
loorim gogleden baktim buralarda var sende bi arastir istersennn dm-drogerie markt
Hamburger Straße 19
Hamburg
040 22692151
Große Bergstraße 152
Hamburg
040 32871903
Winterhuder Marktplatz 8
Hamburg
040 30031134
buralar baya bi uzak ya yasakhayalim ama rossmana gideriz yararlanalim bari onlarda eve gonderiyolar oylemi herkese veriyolar dimi
soğan gerçekten içen herkes de diyo çok yararlı die .. direk ilgli yere koyunca da demek hemen tesir etmiş ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?