Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benm bi tanıdık da 4-5 sene ilacla korundu .. Sonra anca 8 ay sonra iğneyle hamiş kalabilmişti o da canm .. Artk nasip dicez ve takılmıcaz fazla .. şimdi gül yağı ve soğan suyunu içerimi koymuş kendisi

ewet ipemmm onlarla hazırlanan bi karışımı alttan sokmuşlar.. Ayaklarını dikip yatmış sonra bie akıntı bir akıntı ve derken hamile kalmış 53:

benm bi tanıdık da 4-5 sene ilacla korundu .. sonra anca 8 ay sonra iğneyle hamiş kalabilmişti o da canm .. artk nasip dicez ve takılmıcaz fazla .. şimdi gül yağı ve soğan suyunu içerimi koymuş kendisi

benim ablaminda 5 yasinda bi kizi var gecen doktora gitti adet olmuyodu korunuyo kendisi hapla doktor demis yumurta rez. cok az bu sekilde hamile kalman imkansiz sadece tedaviyle zaten oda hamile kalmak istemiyoda doktor bakinca oyle demis fazla korunmakta iyi degil :26:

loorim esime sordumm diyoki rossman yada dm gidip antrag doldurursan malzeme dolu paket veriyolarmiskendin yapamazsan senin adina ben yaparim ama ad adres ne lasimm doldurmam icinn:26:yada esine söyle gidin berabar doldurun gelsin hediyeler hem ondan sonrada gutschein ne gönderiyolar evine ucuza aliyosun mamalri neee

yaniiiii ???

loorim ablan kac yasinda ki rezervi azalmisss:26:

yaa iste allahim biliyor zamanini , bizim icin bu bir sinav kizlar...
bende beklyiroum iste

efvt şimdi hepimiz bekliorus .. şöle otobüs durağı gibi biyere dizilsek de melaikeler bebşlerimizi getirse de direk teslim etse bize devlet memuru gibim pureeee buyur sıradakiii, basaam buyur sıradakiii, esrarengiiiiz buyur

ewet ipemmm onlarla hazırlanan bi karışımı alttan sokmuşlar.. Ayaklarını dikip yatmış sonra bie akıntı bir akıntı ve derken hamile kalmış 53:

soğan gerçekten içen herkes de diyo çok yararlı die .. direk ilgli yere koyunca da demek hemen tesir etmiş ???

yaww nebilym tatlım ya değişik değişik bişeyler işte .. kimisi 40 larda hala çatır çatır modunda .. kimisi daha erken yaşlarda böle .. bu durumlar hiç belli olmuo .. neyse bari varmış btane kızçeciği

gercekten mi benim esimin dunyadan haberi yok diyoki burada vermezler dm nerede yasakhayalim :26:

basam sormustum daha oncede unuttum sogan kuru yapmismiydin :26:

hayir canim hayit hapi kulaniyorum...doktor yazdi onu al dedi hergün...
ve benim adet düzenli esasinda, yani bir kac gün gecikme oluyor, ama yumurtlama olsun diye yazdi sanirim...

evet bende biliyorum,, birde devlet 6 ay hamilelikten sonra 1000 euro veriyor haberiniz olsun cocuk olduktan sonra birdaha para veriyormus...antrag veriyormusun, ilk bebegim diye, onlar odasini almaya veriyorlarmis bu parayi...haberiniz olsun kizlar

gercekten mi benim esimin dunyadan haberi yok diyoki burada vermezler dm nerede yasakhayalim :26:

benimki cok arastiri böyle seyleri ben rosmanda ne görüyodumm kadinalr cok ucuza aliyoduugidin berabar esin desinki cocugumuz olacak hediye ve gutschein kazanmak icin antrag doldurmak istiyoz desin yardimci olurlarrrrdm yokmu hamburgta ayni rossman gibi bi yerrr:26:

loorim gogleden baktim buralarda var sende bi arastir istersennn dm-drogerie markt

Hamburger Straße 19
Hamburg
040 22692151

Große Bergstraße 152
Hamburg
040 32871903

Winterhuder Marktplatz 8
Hamburg
040 30031134

Son düzenleme:

1000 euro mu veriyo benim bildigin 600 euro veriyo diye biliyodum :26:

bizde burda tedavi olalım die kendimisi paralıoss devlet hesapta destek verio ama çok fazla koşul koymuş birsürü eziyet .. hem çocuk yapın diyolar hem de destek olmuyolar .. olduktan sonra da zaten imkanlar için destek olmuyolar .. gerçi öle bi para verilse varya doğuda bebe patlaması olur .. yapar yapar paraları alır çocukları sokağa atarlar ölece ...

loorim bunu biliyodur ama esin :26:

buralar baya bi uzak ya yasakhayalim ama rossmana gideriz yararlanalim bari onlarda eve gonderiyolar oylemi herkese veriyolar dimi

buralar baya bi uzak ya yasakhayalim ama rossmana gideriz yararlanalim bari onlarda eve gonderiyolar oylemi herkese veriyolar dimi

hediyeler eve gelirde hamburg cok büyükmü loorim mesala ben berlinde heryere hemen ulasirimmmta bi uctaki bezirk e bilem giderim alisveris icinnnnrossamn herkese verir doldurun siz kagidi hem doguncada indirimli alirsiniz kremdi mamaydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…