- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.841
hayırlısı canım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim zamanı geldiğinde hepimize nasip eylesin evladı...Hadi ya üzüldüm ama hayırlısı
napayım hakkımızda hayırlısı canımcım benimde sevindiimden değil ama üzülüncede değişen bişey yok...
bide ben ağlayıp üzülünce eşim çok kızızyo bana bidaha ağlarsan bebek falan yapmam diyotehdit ediyo beni
hoşgeldin esbayarcım
Hoşbulduk cnm bnm
ipekim hoşgeldin nerde bu kızçeler
canım kusura bakma şöle bi geçmişe bakındım görmedm mesajınıbilmyrum ki kimsecikler yok bende şimdi yatıcam iyi geceler olsun hayırlı günlere uyanalım inşallah
meraba kızlarrçok üzgünümmm dün kırmızılar geldiiiiiii birde ev tasırken elimi saktladım sargıda pek oynatamıyorum sizler nasılsınzzz ...
:44::44::44::44::44:
nirdesinizzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
edamm hoşgeldin canım
kızçem üzülme bir sonraki aya bak inşallaheline naptın kızçem ya geçmiş olsun
sorma kızçem gelen gidiyo kimsecikler konuşmuyoo
inşallahhhh cnmmmm ya bakalım uzulmuyorum napalım her ay boyle uzulursekk olmaz uzulmedım zten fırsatımda olmadı uzulmeye elım kesıldı canım elımı camın kosesıne carptım elim kesildi baya bir derin sarılı suan da saol bu arada canımsınn sen de olmazsan kımseecıkler duymadıı benııııııı
kızçem ben burdayım yaaa
ama anonss yaptığın iiyiii oldu belkim gelirlerrr
yaa sormaaa tamda ben geldiğimm zaman yok olmuslarrr oysakiii hepiciniii çok özledimmmmmmmmmmmmm
kızcemm gormedımmm kiiiii seniiiii bennn ama sımdık sesını duydumm yalnız kalmadgımıı anladımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?