- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.861
aaahhhh canım yaaa geçmiş olsun kızçemm dikkat et bi süre ağır iş yapma
yerleştiniz mii yeni eviniz hayırlı olsun bebikler dolsun inşallahhh
sorma kızçemm sabah berim burdayım kimseciklerr gelllmediii
yokk kızcemmm esım yapıyorrr zatenn bana bir iş yaptırmıyor kızıyorr allah razı olsunnn esımdennn
evide tasıdık bıtanemmkaba esyaları yerlerıne yerlestırdıler naklıyatcılar ancak kalanlar yerler tekrar sılınecekk kucuk esyalar yerlesecek onları beklıyorzz bugunde ablam amelıyat oldu ondan eve gıdemedm hemde elım sakatlandı bıyandan o da bahane oldu bakalımm artıkk okadar oldu gerısı kolayy olurr ınsallahh
hoşgeldin hancekim edamm anonsu verdi geldin kızçemm
hoşgeldin hancekim edamm anonsu verdi geldin kızçemm
Canlarım bn geldimm,eşimin izmirde çok sevdiği bir abisi vefat etmiş kanserden onun haberiyle yıkıldık bugün sizden ruhuna fatiha okumanızı isteyebilirmiyim lütfen?İsmi Enver Durmaz ruhuna fatiha bağışlarmısınız arkadaşlar..Hepinizden Allah razı olsun
iyi barim kızçem sanada bahane olmuş elini zorlama artık girdin ya eve yerleşir nasıl olsa biraz dinlen bakalım yavaş yavaş yaparsın kızçemm
Hoşbuldum canımmm ne anonsu hayırdır??
hg bıtanemm habıbtemmmmmm
aynennn bıdenemm yaa napalımmm olur hersey yavas yavasss bukadarına sukurr
canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inşallah
ne demek okuruz tabi
Canlarım bn geldimm,eşimin izmirde çok sevdiği bir abisi vefat etmiş kanserden onun haberiyle yıkıldık bugün sizden ruhuna fatiha okumanızı isteyebilirmiyim lütfen?İsmi Enver Durmaz ruhuna fatiha bağışlarmısınız arkadaşlar..Hepinizden Allah razı olsun
edam kimsecikler yok diye herkeslerin adını çağırdı üstüne geldin kızçem ondan dedim
Hoşbuldum habibtemmm,eşimle eve geldiğimizde telefon geldi izmirden çok üzüldük eşim yıkıldı resmen...(((
Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Süpermiş ya bende epeydir giremiyordum,dualarım birikti onları okuyacaktım sizlerdende fatiha okumanızı rica etmek için açmıştım.Allah razı olsun kızlar hepinizden
hg habıbte hancekımmm cokkk basınsaolsunnn bıtanemmm allahım ınsallah son acınızz olurr uzulmee bıtanemm lutfenn ölüm bizim için allahım gecınden versınn hepımızee allahımmm sizleri korusun tummm herkesı korusun ınsallahhh
ne demek bıtanemm okuruum ama suan reglım okuyablırmıyım bılmıyorumkiiiii:26::26::26::26::26::26: ?????
aminnnnn bitanemmm rabbım mekanını cennte etsın acı haber tez duyulurr ınsallah son acınız olsunnnnnn
Regl iken okunmaz diye biliyorum ama sen bilirsin bitanemm ben okumam regl iken sende okuma hayatım reglin bitince okursun Allah razı olsun.
Amin habibtemmm mekanı cennet olsun dünya iyisi bir insandı Allah rahmet eylesin.....
aminnn habıbtemmm aminnn mekanı cennt olsunn ınsalllahhhh rabbim öbür dünyasında cennete gıdenlerden eylesın kabır azabı cektırmesn inşallahhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?