Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

başınız sağolsun Allah onları da bizleri de affetsin fatiha okudum Allah kabul etsin regl iken Kuran' dan hiçbir sure ve ayet okunmaz ama dua edilir bunlara dikkat etmek gerekir

Allah razı olsun ababymimm Çok teşekkür ederim...Bende çıkıyorum dualarımı okuyayım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet olun kızlar,,Hayırlı cumalar

Allah razı olsun ababymimm Çok teşekkür ederim...Bende çıkıyorum dualarımı okuyayım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet olun kızlar,,Hayırlı cumalar

iyi gecelerrr habıbtemm kendıne dıkkat ett gorusmek uzere regl oldugumu kızllara soylersın merak edıyorlardı ben pek gıremıyorum bızım net de yok duracagmız caddede alt yapı yokmus nolcak bılmıyorumm ımkanım oldukca gelıcemm gorusruzzz

geçm,ş olsun canım ben de rahim filmi çekecem ama çok korkuyom en son gittiğim dr istedi 4 erken düşük var şimdi de gebe kalamıyom hormonlar alt üst olmuş bunları düzeltip tüpe geçmeliyim nerede yaptırmayı düşünüyon ve rahim filmi acı veriyor mu anam çok korkuyom ya az tıkalı olan açılıyormuş ama çok tıkanık oldu mu zormuş canım

İyi geceler habibtemmm söylerim ben bitanemmm.Dikkat et kendine öpüyorum habibtemm Allaha emanet ol Hayırlı cumalar

meraba kızlarr çok üzgünümmm dün kırmızılar geldiiiiiii birde ev tasırken elimi saktladım sargıda pek oynatamıyorum sizler nasılsınzzz ...

herkes meraktaydı sanırım burada olsun edaamm hayırlısı olsun,üzülme hiç... valla ben bu ay anladım ki regl olabilmek de harika birşey =) hamileliği hepimiz istiyoruz tabi ki ama Rabbim sağlıkla geleceği zaman hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize...

ahanda buda 1000.ci mesajım gelsin üçüncü kalbimmmmmmmm

=)) hayırlı olsun

kızlar kırmızlar geldi bendeeeee

bu ay herkeste bi sapıtma olsun canım en azından beklemedin daha fazla... Rabbim önümüzdeki aya nasip etsin inşallah bu sapıtmada rahim kendini hamileliğe hazırladığı için olmuştur

hepinize günaydın kızlar haftanın son günü en güzeli.................... nazıımm buryuka 2 adet okudum haberin olsun .... bugün ya da yarın ababy e okur yazarımm haber veririm mutlaka

Günaydın ;

bende hala gelen giden yok dün gece test yaptım. negatif olumlu bişey de yok sanırım bahar yorgunluğundan böyle oluyor

meraba kızlarr çok üzgünümmm dün kırmızılar geldiiiiiii birde ev tasırken elimi saktladım sargıda pek oynatamıyorum sizler nasılsınzzz ...

:44::44::44::44::44:

edam geçmiş olsun üzüldüm dikkatli ol tatlım ( üzülme kırmızı geldiyse yeşil yanınca harekete geçersin

Günaydın ;

bende hala gelen giden yok dün gece test yaptım. negatif olumlu bişey de yok sanırım bahar yorgunluğundan böyle oluyor

günaydın canım .. ne baharmış yaaa herkesi salladı cidden :44::44::44::44:

herkeslerin sabahı şerifleri hayrolsun .. kesecikleri ağzına kadar dolsun ..
mubarek cumalar hürmetine, ölmüşlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun ..
eşlerimizle beraber hayırlı geçim versin, birlik versin, dirlik versin, sağlık versin ..
herkes birden gebe kalsın, hepimizin ayrı ayrı hayırlı evlat dualarımız kabul olsun ..
Aminn ...

eğer ondan dolayı ise evet canım bu zamana kadar beni hiç baharlar kışlar etkilemedi ilk kez böyle oldum

bilemedem ki canım .. topikte çok kişi üstüste böle olunca ben de şaşrıdm .. çoğunun hep düzenli .. bak sende öle diyosun hep düzenli.. buna rağmen bi karmaşa oldu işte nedense anlamadım bende ?? hadi ben genelde çekydum bu derdi ( şimdi korkuyorum herkes düzenli olmasına rağmen gecikti .. bende gecikirmiyim acaba durup dururken ?? o değil ben bir haftadır donuyorum bu havlar aydınlık ama nedense buz gibi çekilmiyo yaa baharda kış

aynen canım bende normal her zaman aynıdır 17 si gecesi olurum
ama bu 2. günüm olmadım :44: geriliyorum artık ya :2::2::2:

aynen canım bende normal her zaman aynıdır 17 si gecesi olurum
ama bu 2. günüm olmadım :44: geriliyorum artık ya :2::2::2:

canım üzülme nolur .. braz daha zaman ver, sürekli düzenli olan birinde en fazla kaç gün gecikebilirki zaten .. benm 2-3 aylık gecikmelerimi düşününce belki braz rahatlarsın canım ...

Günaydın kızçelerimmmmmm.....
Hayırlı cumalar olsun...
Bu mübarek günün hüssü hürmetine rabbim gönlümüzdekini göbişlerimize versin inşallahhh
Aminnn....

ipemmm ne güzel dualar bunlar canımmm
Inşallah canımmm inşallahh bukadar kişiyiz rabbim mutlaka sesimizi duyacaktır..
Patır patır gebiş olcaz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…