- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.881
ben kaçtım canlarım öptüm sizleri geceniz iyi olsun
İnşallah bitanemmm son olur inşallah Allahım mekanını cennet etsin inşallah...
ben kaçtım canlarım öptüm sizleri geceniz iyi olsun
başınız sağolsun Allah onları da bizleri de affetsin fatiha okudum Allah kabul etsin regl iken Kuran' dan hiçbir sure ve ayet okunmaz ama dua edilir bunlara dikkat etmek gerekir
Allah razı olsun ababymimm Çok teşekkür ederim...Bende çıkıyorum dualarımı okuyayım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet olun kızlar,,Hayırlı cumalar
mearba kızlar bende ıkınyıl olcak evleenlı.ocakta laporoskobı oldum.ondan evvel temmuzda hsgde açık çıkan tüpler.çikolata kıstı aldırmak için gırdıgım amelıyatda kapalı çıktı.dr tup bebek dıyor.
ah ah ınş ALLAH en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bı evladımız olurda kurtuluruz bu çektıklerımızden. ama çok şukur yıne RABBİM beterinden saklasın.
acaba tekrar hsg çektirsem açılırmıki????????. arada hayıt ıncır yapıyorum ama duzenlı olmuyor aynı zamanda haşımao hastasıyım. benıde listeye ekleyin.:))))))))))))))
yarın onuncu gun acaba bı dru arayıp yarın hsg için randevu alsammı? tup bebegede hazzda başlamayı duşunuyoduk.
iyi gecelerrr habıbtemm kendıne dıkkat ett gorusmek uzere regl oldugumu kızllara soylersın merak edıyorlardı ben pek gıremıyorum bızım net de yok duracagmız caddede alt yapı yokmus nolcak bılmıyorumm ımkanım oldukca gelıcemm gorusruzzz
meraba kızlarrçok üzgünümmm dün kırmızılar geldiiiiiii birde ev tasırken elimi saktladım sargıda pek oynatamıyorum sizler nasılsınzzz ...
ahanda buda 1000.ci mesajım gelsin üçüncü kalbimmmmmmmm
kızlar kırmızlar geldi bendeeeee
meraba kızlarrçok üzgünümmm dün kırmızılar geldiiiiiii birde ev tasırken elimi saktladım sargıda pek oynatamıyorum sizler nasılsınzzz ...
:44::44::44::44::44:
Günaydın ;
bende hala gelen giden yok dün gece test yaptım. negatif olumlu bişey de yok sanırım bahar yorgunluğundan böyle oluyor
günaydın canım .. ne baharmış yaaa herkesi salladı cidden :44::44::44::44:
eğer ondan dolayı ise evet canım bu zamana kadar beni hiç baharlar kışlar etkilemedi ilk kez böyle oldum
bilemedem ki canım .. topikte çok kişi üstüste böle olunca ben de şaşrıdm .. çoğunun hep düzenli .. bak sende öle diyosun hep düzenli.. buna rağmen bi karmaşa oldu işte nedense anlamadım bende ?? hadi ben genelde çekydum bu derdi( şimdi korkuyorum herkes düzenli olmasına rağmen gecikti .. bende gecikirmiyim acaba durup dururken ?? o değil ben bir haftadır donuyorum bu havlar aydınlık ama nedense buz gibi çekilmiyo yaa baharda kış
aynen canım bende normal her zaman aynıdır 17 si gecesi olurum
ama bu 2. günüm olmadım :44: geriliyorum artık ya :2::2::2:
herkeslerin sabahı şerifleri hayrolsun .. Kesecikleri ağzına kadar dolsun ..
Mubarek cumalar hürmetine, ölmüşlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun ..
Eşlerimizle beraber hayırlı geçim versin, birlik versin, dirlik versin, sağlık versin ..
Herkes birden gebe kalsın, hepimizin ayrı ayrı hayırlı evlat dualarımız kabul olsun ..
Aminn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?