Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasakımmmmm naber habıbtemmmmmmmmm mesaj yazacalktımmmmm sanaaa ama burada gorunce dayanamadım nasssssınnnnnnnnnnnnızzz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yasakımmmmm naber habıbtemmmmmmmmm mesaj yazacalktımmmmm sanaaa ama burada gorunce dayanamadım nasssssınnnnnnnnnnnnızzz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay habbitem gelmissssssallaha sükür iyiyim habbitem seni gördüm daha iyi oldummmmmmfindigim nasi sen nasil sin esas oglan napiyo

y4zy4qmurum kiscemmmm saol cankusummdiisin nasi bitanemmm:26:
dişim antibiyotikten sonra şükür ki düseldi kuzum dünde kontrolüm vardı, bebiştede bi sorun çıkmadı, yola devam yane
hayırlı cumalar kızçelerim rabbim dualarımızı kabul etsin göbüşlerimize sağlıklı bebişler versin inşallahhh

aminnnnn sanada hayırlı cumalarrr şekercimmmm

ay habbitem gelmissssssallaha sükür iyiyim habbitem seni gördüm daha iyi oldummmmmmfindigim nasi sen nasil sin esas oglan napiyo

ne yapsın habıbtemmmm evden cıkmıyorrr cocuk buyutuyorr

melegımmm ıyı cok sukur hareketlerını hısstmeye basladımmmmmmmmm canımmmm darısı tum ısteyenlere ınsallahhhhhhh:26::26::26:

aminnnn

bana musade kıscelerimmm, size iyi eğlencelerrr bol sohbetlerrr, hayırlı günlerrr, sağlıklı bebişler diliyor ve gidiyorummm

melegımmm ıyı cok sukur hareketlerını hısstmeye basladımmmmmmmmm canımmmm darısı tum ısteyenlere ınsallahhhhhhh:26::26::26:

yerim onu tekmeleri net hissedilir artikkk rabbim korusun sizii

ay demek evden cikmiyo ay habbitem kimin aklina gelir demek cocuk büyütüyooo

hoşgeldinnnn eminim çok güzel bi duygu, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inş.

hayırlı cumalar kızçelerim rabbim dualarımızı kabul etsin göbüşlerimize sağlıklı bebişler versin inşallahhh
hayirli cumalarrrr kiscemmm amminnnn
dişim antibiyotikten sonra şükür ki düseldi kuzum dünde kontrolüm vardı, bebiştede bi sorun çıkmadı, yola devam yane

aminnnnn sanada hayırlı cumalarrr şekercimmmm

cok sükürrr y4zy4qmuru kiscemmm

hoşgeldinnnn eminim çok güzel bi duygu, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inş.

hosbulduk canımmmmmmmm allah senı hayurlısıyla kurtarsın ınsallah....allah herkese bu duyguyu yasatsınnnn....evet sankı ıcımde bır balık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…