- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.901
herkeslerin sabahı şerifleri hayrolsun .. kesecikleri ağzına kadar dolsun ..
mubarek cumalar hürmetine, ölmüşlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun ..
eşlerimizle beraber hayırlı geçim versin, birlik versin, dirlik versin, sağlık versin ..
herkes birden gebe kalsın, hepimizin ayrı ayrı hayırlı evlat dualarımız kabul olsun ..
Aminn ...
aynen canım bende normal her zaman aynıdır 17 si gecesi olurum
ama bu 2. günüm olmadım :44: geriliyorum artık ya :2::2::2:
Günaydın kızçelerimmmmmm.....
Hayırlı cumalar olsun...
Bu mübarek günün hüssü hürmetine rabbim gönlümüzdekini göbişlerimize versin inşallahhh
Aminnn....
kızçeler ben bi kahvaltı yapam da gelem donuyorum yaaa bırrrrrrrrr :18::18::18::18::18::18::18:
canım üzülme nolur .. braz daha zaman ver, sürekli düzenli olan birinde en fazla kaç gün gecikebilirki zaten .. benm 2-3 aylık gecikmelerimi düşününce belki braz rahatlarsın canım ...
speedyim ben ne bekarken ne evlendikten sonra bir gün geçtiğini bilmem sadece kürtaj sonrası biraz gecikme yaşadım o durum farklıydı... hayatımda ilk kez bu ay yaşadım gecikme 5 gün sonunda geciktirici kullandım hayatımda ilk kez ama bir tane alır almaz 2-3 saat içinde geldi.. doktorum ya psikolojik ya da mevsimsel bi durum sıkıntı yapma dedi.. psikolojik olduğunu sanıyorum kürtaj sonrası ilk deneme ve ben evham yaptımm........... ve anladım ki regl olabilmek ne güzel birşeymişşhepimiz hamilelik istiyoruz ama zamanını Rabbim biliyor canım...... gerilme canım bi kaç gün daha bekle gelmzese doktora gidersin....
.
nerden kızçem
ne zamandır istiyosun bebik :26::26:
kızlar bu arada 2 yıldız olmuşumm
günaydin kizlaaarrrrr, hayirli cumalar
amin canım günaydın.. hayırlı cumalar..
amin canımmm hoşgeldingünaydınm kızlar herkeze hayırlı cumalar bugun butun dualarınız kabul olsun işallah...
sağol bebemmmhayırlı olsun cnm :)
inşallah hamişsindir 1de 1 tutturursun inşallah canımmkuzum bnm daha yeni :) ilk ay bakalım heycanla batı bekliyorum snde durumlar nasıl?
amin canımmm hoşgeldin
sağol bebemmm
inşallah hamişsindir 1de 1 tutturursun inşallah canımm
canım bnm ya inş dediğin gibi olur batada daha var heycanlıyım ya
canım sitres yapmak yok
bak bilmiyorum ama takip ettisen ben geçen ay baya sitres yaptım bayada ümitlendim kesin dedim oldu..
ama batım 5 nisankene sen tut bana 1 nisan şakası yapkırmızılar gelmişti..
ki okadar ov. testi filan herşeyi yapmıştım.. ve baş dönmesi aş ermesi karında şişkinlik uyku hali filan tüm belirtileri yaşamıştım..
tabi hepsi psikolojikmiş.. kırmızıların gelmesile tüm belirtiler bir anda kayboldu nedense
buay hiçbişi yapmadım nasip diyorum ama gelicek kırmzlar sanırım.. bel ağrım başladı çünküm
Günaydınnnn canlarimm
canım bnm ya inş dediğin gibi olur batada daha var heycanlıyım ya
inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hoşgeldiniz kızlarr
Günaydınnnn canlarimm
Günaydınnnnnnnnn kıscelerimmmmmmmmCümleten hayırlı cumalarrrrrr.. Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinnn inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?