- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.921
hoşgeldin tatlı kızçemmmGünaydınnnnnnnnn kıscelerimmmmmmmmCümleten hayırlı cumalarrrrrr.. Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinnn inşallahhh
kuzum ya dediklerini bnde yaşıorum eşimde heycanlı heycanla bekliorum işte çalışmalar son gaz tabi :) bakalım rabbim hayırlısını versin
hepimiz mutlu olalım inş ama gerçekten piskolojik die bişi var inanıyorum bn buna
hoşgeldin tatlı kızçemmm
amin canım hepimizin tüm temennisi bu zatiinşallah psikolojik değildir. zaten çok yenisin olmasa bile kasılma rahim hazırlıyodur kendini.. ama inşallah iyi haberler verirsin bize
aminn canım inşallah =)hosbulduk canim, nasilsin?
günaydin kiz naz....dün annende neler yaptin, bol bol dedikodumu :)
Ababy'ye okudum canim...okudu yaza bilirsin :)
günaydin...insallah allahim hayirlisini verir...
hoşbuldummm şekerrrrhoşgeldin tatlı kızçemmm
amin canım hepimizin tüm temennisi bu zatiinşallah psikolojik değildir. zaten çok yenisin olmasa bile kasılma rahim hazırlıyodur kendini.. ama inşallah iyi haberler verirsin bize
günaydın canlarım heerkesin cuması mübarek olsun napıyosunuz bekem görüşmeyeli nasılsınız
gittim cnm çok şükür bi aksilik yok, ikili test için tahlil yaptırdım 1 hafta sonrasını beklicem sonuçlar için. Bebişin cinsiyetini öğrenemedimaslına bakarsan bu haftalarda belli oluyomuş ama kesinleşmesi için bi dahaki kontrolü beklicem. hayırlısı artık
gittim cnm çok şükür bi aksilik yok, ikili test için tahlil yaptırdım 1 hafta sonrasını beklicem sonuçlar için. Bebişin cinsiyetini öğrenemedimaslına bakarsan bu haftalarda belli oluyomuş ama kesinleşmesi için bi dahaki kontrolü beklicem. hayırlısı artık
amin ipeğim ne güzel dua etmişsin.. hayırlı cumalar hepimize..
speedyim ben ne bekarken ne evlendikten sonra bir gün geçtiğini bilmem sadece kürtaj sonrası biraz gecikme yaşadım o durum farklıydı... hayatımda ilk kez bu ay yaşadım gecikme 5 gün sonunda geciktirici kullandım hayatımda ilk kez ama bir tane alır almaz 2-3 saat içinde geldi.. doktorum ya psikolojik ya da mevsimsel bi durum sıkıntı yapma dedi.. psikolojik olduğunu sanıyorum kürtaj sonrası ilk deneme ve ben evham yaptımm........... ve anladım ki regl olabilmek ne güzel birşeymişşhepimiz hamilelik istiyoruz ama zamanını Rabbim biliyor canım...... gerilme canım bi kaç gün daha bekle gelmzese doktora gidersin....
amin canım günaydın.. hayırlı cumalar..
İpemmmm
yoksam hastamı oldun sen kızçem yaa
ye tabi yede iyileş canımm afiyet olsun.. :125:
kızlar bu arada 2 yıldız olmuşumm
inan sen daha az kafana takmışsındır nasılsa olmuyorum diye...
neyse gecikme ise mutlaka gelecektir
önümüzdeki hafta içine kadar test yapmak istemiyorum doktora da gitmeyim diyorum
Allah bilir artık verirse verir vermezse zamanını o bilir
bunu duymamıştım, hemen bakıyım canımcımmm bulabilirim heralde
eskiden öleydi canım takmazdım .. ama şimd bebe isterken öle olmuo .. hele son gecikmem çatlama iğnesinden sonraydı .. yumurta çatladı denmişti, buna rağmen haftalarca gelmedi .. söktürücü kullandm 8-9 gün snra zor geldi ... ne çektiğimi ben bilirim .. inşallah en kısa sürede olursun sen de ..
canım ben senin duanı da okudum .. sıra sana geçince moreme de sölerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?