Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydınnnnnnnnn kıscelerimmmmmmmm Cümleten hayırlı cumalarrrrrr.. Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinnn inşallahhh
hoşgeldin tatlı kızçemmm

amin canım hepimizin tüm temennisi bu zati inşallah psikolojik değildir. zaten çok yenisin olmasa bile kasılma rahim hazırlıyodur kendini.. ama inşallah iyi haberler verirsin bize

hosbulduk canim, nasilsin?

günaydin kiz naz....dün annende neler yaptin, bol bol dedikodumu :)
Ababy'ye okudum canim...okudu yaza bilirsin :)

günaydin...insallah allahim hayirlisini verir...
aminn canım inşallah =)
hoşgeldin tatlı kızçemmm
amin canım hepimizin tüm temennisi bu zati inşallah psikolojik değildir. zaten çok yenisin olmasa bile kasılma rahim hazırlıyodur kendini.. ama inşallah iyi haberler verirsin bize
hoşbuldummm şekerrrr ee nasılsınızzz ne var ne yok

gittim cnm çok şükür bi aksilik yok, ikili test için tahlil yaptırdım 1 hafta sonrasını beklicem sonuçlar için. Bebişin cinsiyetini öğrenemedim aslına bakarsan bu haftalarda belli oluyomuş ama kesinleşmesi için bi dahaki kontrolü beklicem. hayırlısı artık

hayırlısı olsun canım

inşallah.. sağol canım benimmm. bu hafta merkezde işlerim var biraz, dayanamazsam gitmişken doktorla görüşüp yanına gidebilirim

canım internette alışveriş sitelerine girersen gebelik testi gibi cinsiyet testi var 10. haftadan sonra şıp diye öğreniliyo o testle..

canım ben senin duanı da okudum .. sıra sana geçince moreme de sölerizz

İpemmmm
yoksam hastamı oldun sen kızçem yaa
ye tabi yede iyileş canımm afiyet olsun.. :125:

bilmyrum yaa 2 bardak çay içtim de anca ısındım .. ayağmn altında da fan var sıcak sıcak iyi geldi .. noluyo anlamadmki evde de donuyrum (

kızlar bu arada 2 yıldız olmuşumm

eskiden öleydi canım takmazdım .. ama şimd bebe isterken öle olmuo .. hele son gecikmem çatlama iğnesinden sonraydı .. yumurta çatladı denmişti, buna rağmen haftalarca gelmedi .. söktürücü kullandm 8-9 gün snra zor geldi ... ne çektiğimi ben bilirim .. inşallah en kısa sürede olursun sen de ..

çocuk sahibi olmak gerçekten kolay değilmiş yw :26:
her şekilde stresli zor dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…