Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eyvah geri sohbete daliyorum iyisimi kacim artikinnnn kiscelerimmm

haydin tekrar hoscakalinn

innsaallllahhhhhh:)))) o zaman ararim o yüksek diplomali kadini.. yüzde yüz demistin parami geri ver derim ahahahahahahah. ama yasakcitirim ultrasonda bariz belli pipisiii:)))) gerimi kacicak ahahahahah

Pipi değil ooooooo herşeyin hayırlısı miamoremmm...Ne kadar kız hanımın muayene ücreti???Dediğim dr dimi?Muayenehanesi hala o sampi kavşağının olduğu yerdemi?

Pipi değil ooooooo herşeyin hayırlısı miamoremmm...Ne kadar kız hanımın muayene ücreti???Dediğim dr dimi?Muayenehanesi hala o sampi kavşağının olduğu yerdemi?

yokkk Laura ya cok yakinnn. 150 tl. ama devamli gidersen bir ay almiyormus. birde her zaman giddip bisiler sorabiliyormussun...

Sağlıklı ve hayırlı evlât olsun kiz erkek farketmez bence sonuçta ikisinide 9 ay karnında taşıyorsun

Şükretmek gerek:)))))))

Son düzenleme:
yokkk Laura ya cok yakinnn. 150 tl. ama devamli gidersen bir ay almiyormus. birde her zaman giddip bisiler sorabiliyormussun...

3 senedir neredeyse aynı muayene ücreti maşallah zam yapmamış kadın:))))Sorarım sana giderken adresini tam olarak iyi geceler bitanemm Allah rahatlık versinnn

moremmmmyaw görüyonmu perisan olduk umutsuzdum seni görecem diye ama rabbim karsilastirdi bizi icimize dogmus ayni anda geldik nuarinimde öyle oldu ben geldim tam o geldi sonrada sen geldinn
Yasakım özel kaynaklarıma gidip haber alam demiştim ya dünn ondan buluştunuz

hoş buldumm nuarinimmmm

benim sonuçlarım da çıkmışşş

ama telde sölemedilerr p.tesi almaya gitcess
nazım ptesi inşallah iyi haberle gelirsn merakte bırakma bizleri emi

buarada dikkat ettmm biz yokken kızçelerde gelmiooooo

ama olmas kiiii

burası hep canlı görmeye alışık site böle oluncaa

giren kızçe sayısı azalcakk
:44::44::44:

bana buradan almanız lazımm analiz edecekler dediii :18::18::18::18:
:44::44::44:

aman morem tablet alma yaw hic memnun olani duymadim cok yavas smile bilem olmuyomusssssyine pc senin icin iyi olurrr..cök valla kabusun olurum de o tatli yanaciklarimdan vermem dee
tablet i değil bebem yaa yasakım doğru demiş :128: çok ağır sinirlerini zorluyo bende tavsiye etmem

yawww yanacıkllarmaa olan oluoooo yazıkkk ben öle deyincee tamam cano o zaamn ver bi yanakk dioo hop gittiii ısıkkk
bende ısırıomm ama artıkkkkk tak dedi canımaaa

ohhh maşşallhhh alman nüfüsünuu zamanla türkler kaplıcakk yasakımmm bak görüsünnnn 5-6 doğuru veriooo bazılarııı
:128::128:

iyiym canım ben dün gördüm kırmızları bir gün gecikmeli geldi bu ayda nasipte yokmuş hamiş olmak
üzülme canım nasip hepimiz bir umut bekliyoruz
amaaaa hepimizin olacakkk zamanı var diyelim tatlım

hmmmm.. takip eden var yani konusmalari.. wayyyyy warya büyük is... düsünsene kac tane online topik warr....

ceza sistemi caydirici etki yapar her yerde... onlarda kibar ve saygili olmayi ögrenirler en azindan...
bencede çok harika bi sistem kurmuşlar herkez haddini bilecek herkez saygılı olmayı öğrenecek..
öğrenene kadarda böle banlancak

melekim ne 1000 mesaji 1040 mesajin kalmis hic gayret etmiyonnbari 40 tamamla bugünn
yasakım şekerimmm bu kapcikler artınca ne oluyo bize faydası ne

kiscem korkma bence gecikme olmus cünküme testte negatif cikmis ...korkma bu ay herkesde cogunlukla öyle oldu gecikti sonra geldi hava degisikliginden oluyo galibaaaaa
yasakım herkezin gecikio benimkide önceden gelio ben anlamadım ya şaka gibi :44:
umutlanamyorm bile pat ben geldim umut etmek bile yok sana dio kırmızcıklar

annem kadin gösterdi bu göbek bagi buda o dedgin cukbuktan dedi ahahahahahahahahahaa

kislarrrr

gezin cosunn

esrarengiz kiscem kalpcikin artinca imajin olacak tecrübeli üye gibim gözükecen havan olacak yanii

amınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…