- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.381
erkek demişler olcaktı yanlış yazmışım hızlı yazıym derken
yaw göbek bagi diye ümit ediyommm o cubugu
tamam edammmm
hosgeldin kisceemmmkis didem gecen gece geldin bi ben vardim bi selam verdi nsonram ses bilem vermedinn
innsaallllahhhhhh:)))) o zaman ararim o yüksek diplomali kadini.. yüzde yüz demistin parami geri ver derim ahahahahahahah. ama yasakcitirim ultrasonda bariz belli pipisiii:)))) gerimi kacicak ahahahahah
Pipi değil ooooooo herşeyin hayırlısı miamoremmm...Ne kadar kız hanımın muayene ücreti???Dediğim dr dimi?Muayenehanesi hala o sampi kavşağının olduğu yerdemi?
yokkk Laura ya cok yakinnn. 150 tl. ama devamli gidersen bir ay almiyormus. birde her zaman giddip bisiler sorabiliyormussun...
moremmmmyaw görüyonmu perisan olduk umutsuzdum seni görecem diye ama rabbim karsilastirdi bizi icimize dogmus ayni anda geldik nuarinimde öyle oldu ben geldim tam o geldi sonrada sen geldinn
nazım ptesi inşallah iyi haberle gelirsn merakte bırakma bizleri emihoş buldumm nuarinimmmm
benim sonuçlarım da çıkmışşş
ama telde sölemedilerr p.tesi almaya gitcess
:44::44::44:buarada dikkat ettmm biz yokken kızçelerde gelmiooooo
ama olmas kiiii
burası hep canlı görmeye alışık site böle oluncaa
giren kızçe sayısı azalcakk
:44::44::44:bana buradan almanız lazımm analiz edecekler dediii :18::18::18::18:
tablet i değil bebem yaa yasakım doğru demiş :128: çok ağır sinirlerini zorluyo bende tavsiye etmemaman morem tablet alma yaw hic memnun olani duymadim cok yavas smile bilem olmuyomusssssyine pc senin icin iyi olurrr.. cök valla kabusun olurum de o tatli yanaciklarimdan vermem dee
yawww yanacıkllarmaa olan oluooooyazıkkk ben öle deyincee tamam cano o zaamn ver bi yanakk dioo hop gittiii ısıkkk
bende ısırıomm ama artıkkkkktak dedi canımaaa
:128::128:ohhh maşşallhhh alman nüfüsünuu zamanla türkler kaplıcakk yasakımmmbak görüsünnnn 5-6 doğuru veriooo bazılarııı
üzülme canım nasip hepimiz bir umut bekliyoruziyiym canım ben dün gördüm kırmızları bir gün gecikmeli geldi bu ayda nasipte yokmuşhamiş olmak
bencede çok harika bi sistem kurmuşlar herkez haddini bilecek herkez saygılı olmayı öğrenecek..hmmmm.. takip eden var yani konusmalari.. wayyyyy warya büyük is... düsünsene kac tane online topik warr....
ceza sistemi caydirici etki yapar her yerde... onlarda kibar ve saygili olmayi ögrenirler en azindan...
melekim ne 1000 mesaji 1040 mesajin kalmis hic gayret etmiyonnbari 40 tamamla bugünn
yasakım herkezin gecikio benimkide önceden gelio ben anlamadım ya şaka gibi :44:kiscem korkma bence gecikme olmus cünküme testte negatif cikmis ...korkma bu ay herkesde cogunlukla öyle oldu gecikti sonra geldi hava degisikliginden oluyo galibaaaaa
annem kadin gösterdi bu göbek bagi buda o dedgin cukbuktan dedi ahahahahahahahahahaa
ben geldim hafta sonu ya kimse koçişkosunun koydundan kalkamamış heralde
hoşgeldin canım sanırım öle oldu
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]dua sahipleri[/td]
[td]41 meryem[/td]
[td]sonuc[/td][td] durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td]okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ılhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek81 [/td]
[td]2 [/td][td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] zikzak [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] edaaaaaaaa [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynepnur [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] canomm [/td]
[td]2 [/td]
[/tr][tr]
[td] mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy [/td]
[td]7 [/td]
[td] okudu[/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] p.tesi başlanıcak ..[/td]
[/tr]
[tr]
[td] karamel [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr] [td] nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... Nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "ya rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
Sonra allahu ekber diyerek secdeme gittim..
Başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "subhane rabbıyel'a'la" dedimm....
Sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
Dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
bakara suresinin 285.âyetindeki "semi'na ve ata'na ğufrâneke rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
Ve ilk meryem süremin tivavet secdesini yapmış oldum..
Bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
Bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (ya rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "allahu ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "subhane rabbıyel'a'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "allahu ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; bakara sûresinin 285. âyetindeki "semi'na ve ata'na ğufrâneke rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
allah kabul etsin inşallahhh
ben geldim hafta sonu ya kimse koçişkosunun koydundan kalkamamış heralde
hoşgeldin canım sanırım öle oldu
hoşbulduk nasılsın misin ben sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum günler geçmiyo sanki
alla alal bendede sen online gözüküyodun bende sende ses cikmayinca ciktimmama acik gozukmuyordun baktim o kadar ses cikmayinca gittim bende
48:;48: :48
,,
;52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?