Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doru bazen ugruyolar ya biz cok canli tutmaya calistik ama kislar hep bizim gibimmm kendi topikindelerrrr

cinsiyet konusu cok sorun olmusss, ben pazartesi kendi doktoruma gidicem ama tr de doktora gittigimi söylemicemmm.... baksin görürse söyler zaten görmezse de beklerim... ne bileyim sanki bu erkek degil kiz dicek diye hala umut var ahahahahaha:)

kiscem korkma bence gecikme olmus cünküme testte negatif cikmis ...korkma bu ay herkesde cogunlukla öyle oldu gecikti sonra geldi hava degisikliginden oluyo galibaaaaa

inşallah öylediiiiirr :26: :26: bitince eczaneden bi test alıym diyorum ne olur ne olmaz kan testine gerek yok artık dimi onda da çıkar herhalde uzun zaman oldu çünkü

evet miamorem iste o kiza hep kis demisler taki 34 .haftaya kadar sonra erkek demis doktorrbu sefer belli olmasa bilem sonrasinda belli olabilirr....benimde halen umudum vaaa kis diyeeee

kiscikalrim banada müsade yari ngörüsürüz insalah burda saat on bucuka geliyo morem kismasinn hassa kalpcigi kirilmasin erken cikip yatacam diye söz veriyom ona

hoscakkalin allaaha emanettttt olunnnn

İyi geceler habibtemmm Allah rahatlık versin pazartesi görüşürüz inşallah kendine iyi bak Allaha emanet ol

evet miamorem iste o kiza hep kis demisler taki 34 .haftaya kadar sonra erkek demis doktorrbu sefer belli olmasa bilem sonrasinda belli olabilirr....benimde halen umudum vaaa kis diyeeee

innsaallllahhhhhh:)))) o zaman ararim o yüksek diplomali kadini.. yüzde yüz demistin parami geri ver derim ahahahahahahah. ama yasakcitirim ultrasonda bariz belli pipisiii:)))) gerimi kacicak ahahahahah

Veterineri ismini ilk söylediğinde gülmüştük bizimki silver gelininki gümüş:)))
Evet öyleymiş ama ben sadece parmak ucuyla sevebildim:))))

cok uyumlularrrrr aama silver ve gümüssssayy parmaklami sevdinnkemikleri bilem inceciktir ya

Son düzenleme:
innsaallllahhhhhh:)))) o zaman ararim o yüksek diplomali kadini.. yüzde yüz demistin parami geri ver derim ahahahahahahah. ama yasakcitirim ultrasonda bariz belli pipisiii:)))) gerimi kacicak ahahahahah

bana doğana kadar erken demişler ama sonuç ortada :)))))))) tabi o zaman bu kadar gelişmemiştir ultrason falan ama yine de bi umut

Aynen yaaa miamoremmm ben ultrason resimlerinde pipiyi göremedim zaten ayağı gibi duruyor sankim bilemedim

İyi geceler habibtemmm Allah rahatlık versin pazartesi görüşürüz inşallah kendine iyi bak Allaha emanet ol

yaw göbek bagi diye ümit ediyommm o cubugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…