- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.361
doru bazen ugruyolar ya biz cok canli tutmaya calistik ama kislar hep bizim gibimmm kendi topikindelerrrr
kiscem korkma bence gecikme olmus cünküme testte negatif cikmis ...korkma bu ay herkesde cogunlukla öyle oldu gecikti sonra geldi hava degisikliginden oluyo galibaaaaa
Veterineri ismini ilk söylediğinde gülmüştük bizimki silver gelininki gümüş:)))gelinin adida cok güzelmi gümüs demekkayy yumusacik olurlar bebeykenn onlarrrr
kiscikalrim banada müsade yari ngörüsürüz insalah burda saat on bucuka geliyo morem kismasinn hassa kalpcigi kirilmasin erken cikip yatacam diye söz veriyom ona
hoscakkalin allaaha emanettttt olunnnn
kiscikalrim banada müsade yari ngörüsürüz insalah burda saat on bucuka geliyo morem kismasinn hassa kalpcigi kirilmasin erken cikip yatacam diye söz veriyom ona
cinsiyet konusu cok sorun olmusss, ben pazartesi kendi doktoruma gidicem ama tr de doktora gittigimi söylemicemmm.... baksin görürse söyler zaten görmezse de beklerim... ne bileyim sanki bu erkek degil kiz dicek diye hala umut var ahahahahaha:)
iyi geceler hayalllll teşekkür ederim cevapların içinn görüşmek üzere Allah'a emanet ol
haydi Allah rahatlik versinnnnnnnnn, saol yardimlarin icinnnnnn
evet miamorem iste o kiza hep kis demisler taki 34 .haftaya kadar sonra erkek demis doktorrbu sefer belli olmasa bilem sonrasinda belli olabilirr.... benimde halen umudum vaaa kis diyeeee
Veterineri ismini ilk söylediğinde gülmüştük bizimki silver gelininki gümüş:)))
Evet öyleymiş ama ben sadece parmak ucuyla sevebildim:))))
innsaallllahhhhhh:)))) o zaman ararim o yüksek diplomali kadini.. yüzde yüz demistin parami geri ver derim ahahahahahahah. ama yasakcitirim ultrasonda bariz belli pipisiii:)))) gerimi kacicak ahahahahah
Kimse kaldimi topikte acep:)))
cinsiyet konusu cok sorun olmusss, ben pazartesi kendi doktoruma gidicem ama tr de doktora gittigimi söylemicemmm.... baksin görürse söyler zaten görmezse de beklerim... ne bileyim sanki bu erkek degil kiz dicek diye hala umut var ahahahahaha:)
kis ne güzel smiele yapmisin karisikk dilekim hosgeldinn
dilekim ben tam cikmak üzereydim kusura bakma:26::26::26:yatacamdaaa
İyi geceler habibtemmm Allah rahatlık versin pazartesi görüşürüz inşallah kendine iyi bak Allaha emanet ol
innsaallllahhhhhh:)))) o zaman ararim o yüksek diplomali kadini.. yüzde yüz demistin parami geri ver derim ahahahahahahah. ama yasakcitirim ultrasonda bariz belli pipisiii:)))) gerimi kacicak ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?