Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hemde nasıl tatlılar varya bide gözleri kulakları kapalı mik mik sesleri çıkıyo:)))
Ama baksana bebekken bile tüyleri uzun uzun babaları gibi griler:))))
bakmazmiyim ayni babalari gibilerrrrr
evet sescikleride hic susmaz yaw bunlarin tuhaf tuhaf ses cikarirlarrr

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
allahım bigün benimde bu kedicikler gibi kızanlarım olurmu ki
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
:99::99::99::99::99::99::99::99:

insallah melekimmmhemide bi degil iki veye ücüzzzz

kiscem gecikme benceee ..ama bi bak kesilirse bidaha bi test yap bakalimm

hay Allah iyiligini versin seninnnnnn:)))) bende mesaj yazacaksin diye bekliyorummmmm:)))) ahahahahahah cözünceye kadar yarim saat gectiiii shahahahahahahah

şüpheli ilişki 17 mart o kadar zamandan sonra olur mu acaba üstüne görme falan :26: :26:

korunmuyomuydunuz kiscemm:26:tek iliskide bilem hamile kalan cok olabilirr üstüne görme :26:cokmu farkli azmi geliyo rengi kirmizimi kahverengimii

bakmazmiyim ayni babalari gibilerrrrr
evet sescikleride hic susmaz yaw bunlarin tuhaf tuhaf ses cikarirlarrr

Ben elleyemedim ama benim dünür maşallah eline alıp sevebiliyo kıyamam gümüşün bir bakışı var ama bebişine alacakmıyız diye kıyamam yaaa hepsi birbirinden tatlılar maşallah bizlerinde olur inşallah böyle tatlı bebişleri:)))))Çok tatlı sesleri ama memeden uzaklasınca başlıyo o sesler memede son buluyo:))))

yaaa annnem ölü orasiiiii, hayat yokkk. birak wolfsburg tan birini bulmayiiii ben oara kimseyi bulamam cevap vericek ahahahahahah

doru bazen ugruyolar ya biz cok canli tutmaya calistik ama kislar hep bizim gibimmm kendi topikindelerrrr

gelinin adida cok güzelmi gümüs demekkayy yumusacik olurlar bebeykenn onlarrrr

Son düzenleme:
kisciklarim banada müsade yarin görüsürüz insalah burda saat on bucuka geliyo morem kismasinn hassas kalpcigi kirilmasin erken cikip yatacam diye söz veriyom ona

hoscakkalin allaaha emanettttt olunnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…