- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.341
bakmazmiyim ayni babalari gibilerrrrrHemde nasıl tatlılar varya bide gözleri kulakları kapalı mik mik sesleri çıkıyo:)))
Ama baksana bebekken bile tüyleri uzun uzun babaları gibi griler:))))
yasakhayaalll tecrübelerine ihtiyacım var :124:
cerennazli ksicem simcik olmus ponpon kizinn
hosgeldin edammmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
allahım bigün benimde bu kedicikler gibi kızanlarım olurmu ki
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
:99::99::99::99::99::99::99::99:
evet ben profil resmi yapmışım avatar olması gerekiyomuşhayalll ben 9-10 nisan gibi adet olcaktım olmadım 15inde test negatif çıktı ya, dün kırmızıları gördüm ama normalden çok az oluyo üstüne görme gibi bi durum değildir dimi :95:
kiscem gecikme benceee ..ama bi bak kesilirse bidaha bi test yap bakalimm
Hoşgeldinnnn EdaaammmSlmmmm canlarimmmmmmmmm sizii cokk ozledimmmmmmmmmmm
hay Allah iyiligini versin seninnnnnn:)))) bende mesaj yazacaksin diye bekliyorummmmm:)))) ahahahahahah cözünceye kadar yarim saat gectiiii shahahahahahahah
şüpheli ilişki 17 mart o kadar zamandan sonra olur mu acaba üstüne görme falan :26: :26:
yaw desene bana mesaj derken topigi kasdetmistim ben
tamam edammmmHosbuldumm habibtemmmm naslsinn telden giriyomm haberinz olsun yavas olablirim
slm arkadaslar nasilsinizz
bakmazmiyim ayni babalari gibilerrrrr
evet sescikleride hic susmaz yaw bunlarin tuhaf tuhaf ses cikarirlarrr
yaaa annnem ölü orasiiiii, hayat yokkk. birak wolfsburg tan birini bulmayiiii ben oara kimseyi bulamam cevap vericek ahahahahahah
korunmuyomuydunuz kiscemm:26:tek iliskide bilem hamile kalan cok olabilirr üstüne görme :26:cokmu farkli azmi geliyo rengi kirmizimi kahverengimii
Ben elleyemedim ama benim dünür maşallah eline alıp sevebiliyo kıyamam gümüşün bir bakışı var ama bebişine alacakmıyız diye kıyamam yaaa hepsi birbirinden tatlılar maşallah bizlerinde olur inşallah böyle tatlı bebişleri:)))))Çok tatlı sesleri ama memeden uzaklasınca başlıyo o sesler memede son buluyo:))))
rengi kırmızı ama az geliyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?