Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

noldu bende gecen bi gün küstüm geri baristik napimm

ne biliyim önemli:18::18: bişey yok ama küstüm işte benim şimcik sinirlerim çabuk bozuluyo sarıcak vatandaş arıyom da ona denk geldi piyango
zaetnde iyi oluyo baazen böyle küslükler

ne biliyim önemli:18::18: bişey yok ama küstüm işte benim şimcik sinirlerim çabuk bozuluyo sarıcak vatandaş arıyom da ona denk geldi piyango
zaetnde iyi oluyo baazen böyle küslükler

sen haklisin melekimnapalim gücümzde ev icindekine yetiyo..bende anasi yüzünden küstüm evi ariyo ya dedim bi kerede nolur beni sorsada bu ev kimin yokmusum gibi davrananamaz dedimm konustum konustumm sonram küstümmm

Son düzenleme:
meelekim müsade kiscem yemecigimi yemem lasimallaah emanet ol baska kislarla aldatma beni gözüm üstündee

sen haklisin melekimnapalim gücümzde ev icindekine yetiyo..bende anasi yüzünden küstüm evi ariyo ya dedim bi kerede nolur beni sorsada bu ev kimin yokmusum gibi davrananamaz dedimm konustum konustumm sonram küstümmm

cadı karı seni hiç sormaz mı
benim kide artık bıktı ottan çöpten ilaçtan içmicekmiş arada onun kavgası oluyo bide ben kıskancım bana değilde yeğenlerine ilgi gösterdimi kıskanıyorum çook

tatlim benimm neden esine küsüyorsun. sen kayinvalideni tanimiyormusun kiii?? esin ne yapsin birinden birini secemez... bence bosver o yokmus gibi davran ve evliliginide riske atmaaa

Looriiiiiiii hosgeldinnnnnn, nasilsin?

Bebegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosbulduk sende hosgeldinnn Iyim tatlikom disaridaydik hava guzeldi saldim gobusu gezdik ilk kez hamile sweetimi giyindim bakip bakip gulumsuyolardi almanlar bi tuaf oldum hosuma gitti sen nasilsinn?? teyzosum nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…